Τα νέα Microsoft Surface αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σου

Περίληψη: Ανακάλυψε τα νέα μοντέλα Surface της Microsoft και δες πώς μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου, στο γραφείο και όχι μόνο!

Η σειρά Surface της Microsoft δημιούργησε την κατηγορία των 2-σε-1 υπολογιστών όπως την ξέρουμε σήμερα! Πλέον απαρτίζεται από ακόμα περισσότερες συσκευές, με κάθε μία να προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα και να καλύπτει ξεχωριστές ανάγκες. Όλα όμως τα μοντέλα συνεχίζουν να διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής η οποία χαρακτηρίζει τη σειρά από την πρώτη μέρα ύπαρξής της. Και τώρα ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε όλα τα τελευταία μοντέλα της νέας σειράς Microsoft Surface, τα οποία έρχονται με Windows 11 και έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις ανάγκες σου!

Surface Pro 9: Tablet με επιδόσεις laptop

Η συσκευή η οποία καθορίζει την έννοια «Surface» έφτασε πλέον στην 9η γενιά! Το Microsoft Surface Pro 9 παρέχει την απόλυτη ευελιξία αφού προσφέρει τις επιδόσεις ενός ισχυρού laptop σε σχέδιο ενός tablet. Το Surface Pro 9 διαθέτει πανέμορφη οθόνη 13″ με ανάλυση 2880×1920 που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, για να απολαμβάνεις περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να δουλεύεις με πολλά δεδομένα απροβλημάτιστα. Παρά το μικρό του μέγεθος, το νεότερο Surface Pro είναι εξαιρετικά γρήγορο. Έρχεται με Intel Core i7-1255U και 16GB RAM, οπότε υποστηρίζει απρόσκοπτο multitasking. Κι αν θες την μέγιστη ευελιξία, μπορείς να το συνδυάσεις με Type Cover ή Surface Pen και να αλληλεπιδράς με τη συσκευή με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί καλύτερα κάθε φορά.

Surface Laptop 5: Εμπειρία Surface με φυσικό πληκτρολόγιο

Η επόμενη πρόταση από τη σειρά Surface απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη οθόνη on-the-go και είναι το Surface Laptop 5. Επιλέγοντάς το παίρνεις μία ακόμα μεγαλύτερη οθόνη αφής PixelSense. Η διαγώνιος είναι 15″ και η ανάλυσή της 2496×1664. Χάρη στο φυσικό πληκτρολόγιο μπορείς να είσαι ακόμα πιο παραγωγικός, ενώ το μεγαλύτερο σώμα χαρίζει και αυξημένη αυτονομία που αγγίζει τις 17 ώρες! Παρά την οθόνη 15 ιντσών όμως, το βάρος έχει παραμείνει χαμηλά και είναι μόλις 1,56 κιλά. Οι επιδόσεις είναι και εδώ το ίδιο γρήγορες καθώς ο επεξεργαστής που έχει επιλεγεί είναι ο Intel Core i7-1255U, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου SSD.

Surface Go 3: Η απόλυτη φορητότητα

Η συσκευή που συνδυάζει την ασφάλεια και την ευκολία των Windows 11 με την μέγιστη φορητότητα είναι Surface Go 3! Και εδώ έχεις ένα 2-σε-1 form factor, δηλαδή ένα tablet το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το αντίστοιχο Type Cover και να μετατραπεί σε laptop (μην το μπερδεύεις με το Surface Laptop Go 2, αυτό είναι άλλη συσκευή). Η διαφορά με το Pro μοντέλο είναι πώς το Go 3 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εύκολη μεταφορά παντού. Έτσι η συσκευή είναι ιδιαίτερα μικρή και ελαφριά. Το Surface Go 3, λοιπόν, έρχεται με οθόνη αφής 10,5″ με ανάλυση 1920×1280 και ζυγίζει μόλις 544 γραμμάρια! Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Pentium Gold-6500Y, 8GB RAM και 128GB SSD αποθηκευτικού χώρου.

Surface Studio: Ένα μοναδικό concept

Στην κορυφή της σειράς, όμως, βρίσκεται πλέον το Surface Studio. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ολοκαίνουργια προσέγγιση, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα περισσότερων επαγγελματιών! Το Surface Studio laptop (γιατί υπάρχει και το all-in-one PC αν θυμάσαι) σου προσφέρει, αρχικά, ένα εξαιρετικά ισχυρό φορητό υπολογιστή με οθόνη 14,4″. Το πάνελ διαθέτει ανάλυση 2400×1600, είναι αφής και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ο πολύ ισχυρός Intel Core i5-1130H, και 16GB RAM. Σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο laptop της ίδιας κατηγορίας όμως, το Surface Studio έχει κάτι μοναδικό και αυτό «κρύβεται» στη βάση της οθόνης! Ποιο είναι αυτό; Υπάρχει stand το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως στο Surface Pro και μπορείς να φέρεις την οθόνη πιο κοντά σε εσένα χωρίς να μετακινήσεις το laptop! Αυτό καθιστά το Surface Studio εξαιρετικά βολικό για ψυχαγωγία (σε αυτό βοηθά και ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz αλλά και τα Quad Omnisonic ηχεία), αλλά και για σχεδιαστικές εφαρμογές καθώς μπορείς να φέρεις την οθόνη στη γωνία που σε βολεύει και να σχεδιάσεις με το Surface Pen!

Microsoft 365 for Business: απαραίτητο για κάθε επιχείρηση

Όποιο Surface κι αν ταιριάζει στις ανάγκες σου, η εμπειρία Windows 11 θα είναι ολοκληρωμένη μόνο αν συνδυαστεί με το Microsoft 365. Η σουίτα γραφείου της Microsoft περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες -και απαραίτητες- εφαρμογές, όπως Word, Excel, Access κ.α., ενώ έρχεται επίσης με Microsoft Teams, e-mail με 50GB αποθηκευτικό χώρο, και 1TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive.