Black Friday 2023: 10 λόγοι για να αγοράσεις τηλεόραση από τα Public!

Περίληψη: Η Black Friday 2023 απέχει μόλις λίγες μέρες και τα TV deals στα Public έχουν ήδη ξεκινήσει! Αν αναζητάς λόγους για να αλλάξεις τηλεόραση, σου έχουμε… 10!

Έφτασε ξανά αυτή η περίοδος του χρόνου, λοιπόν, και τα Χριστούγεννα αχνοφαίνονται στον ορίζοντα! Το Halloween πέρασε, πλησιάζει το Thanksgiving. Προφανώς, εδώ είμαστε Ελλάδα, το πρώτο το ακολουθούμε για το τζέρτζελο του πράγματος, το δεύτερο δεν μας αφορά, αλλά μας αφορά αυτό που έρχεται ακριβώς μετά το Thanksgiving, δηλαδή η Black Friday! Και επειδή είμαστε Ελλάδα, σιγά μήπως περιμέναμε να κόψουν τις γαλοπούλες στις United States για να κάνουμε εκπτώσεις! Όλη η περίοδος πριν τη «Μαύρη Παρασκευή» είναι περίοδος Black Friday, και ήδη στα Public και στο Public.gr τρέχουν προσφορές! Και όπως κάθε χρόνο, μία από τις κατηγορίες που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις περισσότερες προσφορές είναι οι τηλεοράσεις! Αν ψάχνεις λόγους για να… υποκύψεις κι εσύ στον πειρασμό των TV deals της Black Friday 2023 στα Public, τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Λόγος #1: Γιατί Black Friday = Public στην Ελλάδα από το 2016

Είναι γνωστό. Τα Public έφεραν στην Ελλάδα τη Black Friday και την καθιέρωσαν ως θεσμό, για πρώτη φορά το 2016. Από τότε ο θεσμός έχει γίνει… μανία, αλλά το πραγματικό νόημα της Black Friday θα το βρεις μόνο στα Public! Ποιο είναι αυτό το νόημα; Προσφορές! Απλά και καθαρά!

Black-Friday-2023-tileoraseis-02

Λόγος #2: Τεράστια ποικιλία από τηλεοράσεις, από όλα τα κορυφαία brands!

Σίγουρα θα έχεις στο μυαλό σου τι θέλεις. Λοιπόν, είτε ψάχνεις κάτι απολύτως top, είτε σε low budget, θέλεις να βρεις το καλύτερο για τα χρήματά σου. Στα Public το μόνο ψάξιμο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βρεις το μοντέλο που θέλεις, μέσα στις δεκάδες τηλεοράσεις που έχουμε στα καταστήματα. Γιατί οποιοδήποτε από τα κορυφαία brand names της αγοράς κι αν προτιμάς, στα Public θα βρεις την πλήρη γκάμα των προϊόντων τους!

Λόγος #3: είτε OLED, είτε QLED, είτε 8K, είτε 3D, θα τα βρεις όλα στα Public!

So… you think you can binge! Θέλεις μια νέα τηλεόραση η οποία να συμβαδίζει με τα extreme watch που κάνεις. Έλα στα Public και δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με ένα μοντέλο απλά κοντά σε αυτό που θέλεις. Απλά, τα έχουμε όλα, όλες τις top μάρκες, όλα τα top μοντέλα, και θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, και σε Black Friday deal.

Black-Friday-2023-tileoraseis-04

Λόγος #4: Στα Public πληρώνεις όπως και όποτε θέλεις!

Θέλεις πληρωμή με πιστωτική κάρτα; Με χρεωστική; Σε δόσεις; Με λίγες άτοκες δόσεις; Με πολλές δόσεις; Με Klarna; Μετρητά; Με Revolut; Με Iris; Μήπως με PayPal; Ναι, στα Public μπορείς να πληρώσεις με όποια μέθοδο θέλεις, ή και με συνδυασμούς! Πληρώνεις όπως σε βολεύει και δεν έχεις έννοια!

Λόγος #5: Η τηλεόραση θέλει ασφάλεια, και στα Public έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Όλες οι τηλεοράσεις έχουν τα 2 χρόνια που απαιτεί ως μίνιμουμ η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τα Public σου προσφέρουν και επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, για να ξενοιάσεις! Η επέκταση εγγύησης των Public σου δίνει τη σιγουριά, με τα Public να σου προσφέρουν απεριόριστες επισκευές και επιστροφές, όσες φορές χρειαστεί, αλλά θα σου φέρουμε μέχρι και άλλη τηλεόραση, μέχρι να επισκευαστεί η δική σου, για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις στιγμές ψυχαγωγίας στο σπίτι ό,τι κι αν συμβεί! Και μάλιστα, αν δεν επισκευάζεται, θα στην αντικαταστήσουμε με νέα!

Black-Friday-2023-tileoraseis-01

Λόγος #6: Θα στη φέρουμε σπίτι, θα στη βάλουμε και στη θέση της! Μόνο στα Public!

Ω ναι! Μήπως ανησυχείς για το εάν θα καταφέρεις να βγάλεις την καινούρια σου μεγάλη τηλεόραση από το κουτί και να τη βάλεις στο έπιπλο; Worry not, θα τη βάλουμε εμείς. Ακόμη κι αν τη θες σε επιτοίχια βάση… εμείς! Με ελάχιστο έξτρα κόστος, θα έρθουμε και θα τα κάνουμε όλα, από την εγκατάσταση μέχρι και τον προγραμματισμό καναλιών και Wi-Fi!

Λόγος #7: Στα Public έχουμε ήδη προσφορές για XXL τηλεοράσεις!

Θέλεις κάτι extra extra large; Λοιπόν, ίσως και να μη χρειαστεί να περιμένεις μέχρι την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Μπες στο Public.gr και θα βρεις την κατηγορία με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις του καταλόγου μας, σε εκπτώσεις που φέρνουν ίλιγγο! Εκεί θα βρεις και την φοβερή LG 75" 4K με 37% έκπτωση, και ακόμη μεγαλύτερα μοντέλα, μέχρι τις 98 ίντσες!

Λόγος #8: Και για budget τηλεοράσεις, στα Public θα τις βρεις κι αυτές σε deal!

Μπορεί να μη θέλεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ούτε μια τηλεόραση που να φαίνεται κι απ' το διάστημα! No worries, έχουμε και μικρότερες, και οικονομικότερες! Αλλά έχουμε και κάποια μοντέλα τα οποία είναι… όλα τα λεφτά! Δες για παράδειγμα τη Hisense 4K στις 43" και με κόστος που δεν θα πιστεύεις!

Black-Friday-2023-tileoraseis-03

Λόγος #9: Στα Public θα βρεις και την αιχμή της τεχνολογίας!

Η τεχνολογία και τα μοντέλα συνεχώς αλλάζουν. Ε, λοιπόν, εμείς φροντίζουμε να είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Δεν πρόκειται να δεις νέο μοντέλο να λείπει από τον κατάλογο του Public, γιατί απλά φέρνουμε αμέσως ό,τι νέο κυκλοφορεί!

Λόγος #10: Big Deal: κορυφαίες τηλεοράσεις για απίστευτη εικόνα μόνο Public!

Η κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2023 θέλει… OLED. Αν θέλεις κι εσύ, δες τη Samsung OLED στις 55" και έκλεισες. Μπορεί όμως να θέλεις QLED – τότε θέλεις να δεις τη Samsung Neo QLED 8K στις 55" για κορυφαία ανάλυση. Αν όμως θέλεις μεγαλύτερη οθόνη στην ίδια τιμή, η LG QNED 4K στις 65" είναι η απάντηση στις προσευχές σου! Στα Public έχουμε όλες τις επιλογές!

Οι καλύτερες προσφορές Black Friday σε τηλεοράσεις θα είναι και φέτος στα Public!

Το είπαμε, το κάνουμε! Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, απλά μπες στο Public.gr και θα βρεις από τώρα πολλές προσφορές Black Friday, και ειδικά στις τηλεοράσεις έχουμε κάνει πάρτι! Βρες αυτή που «κουμπώνει» στις ανάγκες σου και… κάνε κι εσύ πάρτι!