Νέα προσφορά στο PS5, επιστρέφει το Summer Game Fest και το 2024

Περίληψη: Επιστροφή Summer Game Fest, ανακοινώσεις από τη Mario Day και νέο offer για το PS5! Πάμε να δούμε μαζί τις πιο συναρπαστικές ειδήσεις της εβδομάδας!

Ο Μάρτιος συνεχίζει απτόητος με ακόμα περισσότερες συναρπαστικές ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του gaming. Οι φίλοι του PlayStation θα χαρούν να μάθουν πως η slim έκδοση κονσόλα διατίθεται από σήμερα και για λίγες ημέρες σε μειωμένη τιμή. Η επιστροφή του Summer Game Fest είναι γεγονός ενώ όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες οι racing gamers έχουν την τιμητική τους, με ανακοινώσεις για τα επερχόμενα παιχνίδια F1 και MotoGP. Πάμε να δούμε τις ειδήσεις της εβδομάδας που μας απασχόλησαν.

Νέα έκπτωση για το PS5

Η Sony προσφέρει αυτές τις ημέρες το PS5 στην πιο λεπτή του έκδοση σε μειωμένη τιμή. Έτσι, από σήμερα και για λίγες ημέρες (ή έως και την εξάντληση των αποθεμάτων), θα βρεις το PS5 σε €75 χαμηλότερη τιμή, είτε στο απλό πακέτο με το Blu-ray drive και το ένα χειριστήριο DualSense, είτε στο πακέτο με τα δύο χειριστήρια DualSense. Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια των προσφορών που έχουν «τρέξει» ήδη μέχρι σήμερα και την προσπάθεια της Sony να φτάσει τα 25 εκατομμύρια αποστολές μέσα στο οικονομικό της έτος που κλείνει σε λίγες ημέρες.

To Summer Game Fest επιστρέφει!

O Geoff Keighley και η ομάδα του ανακοίνωσαν την επιστροφή του καλοκαιρινού event Summer Game Fest με το Summer Game Fest 2024. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες στις 7 Ιουνίου και από τις 12 το βράδυ για τη χώρα μας. Ο χώρος που έχει επιλεγεί είναι το YouTube Theater στην πόλη της Καλιφόρνια και η μετάδοση θα γίνει μέσω όλων των γνωστών social media με δυνατότητα streaming, όπως το YouTube, το Twitch, το TikTok, το Χ, το Steam και άλλα media. Η διάρκειά του έχει προγραμματιστεί να φτάσει τις 2 ώρες και θα περιλαμβάνει νέα trailers και πρώτες ματιές σε παιχνίδια που έρχονται το επόμενο διάστημα. Αμέσως μετά το πέρας του Summer Game Fest 2024 θα ακολουθήσει το Day of the Devs: Summer Game Fest Edition με πολλά παιχνίδια από ανεξάρτητους δημιουργούς, αλλά και τα Play Days που θα έχουν καλεσμένους δημοσιογράφους και influencers από όλο τον πλανήτη.

Το Top Spin 2K25 έρχεται στις 26 Απριλίου

H 2K Sports ανακοίνωσε την επιστροφή του Top Spin με το Top Spin 2K25. Το game θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από την Hangar 13 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S σε 3 εκδόσεις, την απλή, την Cross-Gen, την Deluxe και την Grand Slam Edition. H Deluxe Edition περιλαμβάνει το περιεχόμενο της απλής, εμφανίσεις για αθλητές και ένα MyPlayer Boost με 1700 VC, αλλά και πρώιμη πρόσβαση στο game από τις 23 Απριλίου. Η Grand Slam Edition περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και το Grand Slam Champions Pack, που προσφέρει μια special ρακέτα Championship και ένα Champion Serve, καθώς και το All Access Pass με 6 πακέτα περιεχομένου που θα κυκλοφορήσουν μετά το λανσάρισμα. Γνωστοί αθλητές και γήπεδα θα δίνουν το «παρών». Στο παρακάτω trailer μπορείς να πάρεις μια γερή πρώτη γεύση.

Video Duration
1:10

To System Shock Remake έρχεται στα τέλη Μαΐου για κονσόλες

Το System Shock Remake θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, όπως ανακοίνωσαν οι Prime Matter και Nightdive Studios. Το remake του θρυλικού game εμφανίστηκε στο PC στις 30 Μαΐου της περσινής χρονιάς και πλέον έρχεται και για συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας. Ο παίκτης ξυπνάει μετά από 6 μήνες σε κώμα στο Citadel Station και πρέπει να ανακαλύψει τι ζημιές έχει προκαλέσει η εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Video Duration
1:19

Ημερομηνίες για τα Luigi’s Mansion 2 HD και Paper Mario: The Thousand Year Door

Η Nintendo γιόρτασε την Mario Day με ημερομηνίες κυκλοφορίας για δύο θρυλικά games της που έρχονται για το Nintendo Switch. To Luigi’s Mansion 2 HD θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου για το νεότερο σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας. Ο τίτλος είχε βγει στην αγορά στις 28 Μαρτίου του 2013 για το Nintendo 3DS της Ευρώπης, ενώ στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε ως Luigi’s Mansion: Dark Moon. Ο Luigi καλείται να εξερευνήσει μια στοιχειωμένη έπαυλη με το Poltergust 5000 για να αντιμετωπίσει κάθε εχθρό και να ρουφήξει όλα τα φαντάσματα που τον τρομάζουν. Τα γραφικά έρχονται βελτιωμένα και προσαρμοσμένα στη νέα εποχή.

Από την άλλη, το Paper Mario: The Thousand Year Door θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου. Το turn-based RPG κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο GameCube στις 12 Νοεμβρίου του 2004 στην Ευρώπη και στην έκδοση για το Switch έχουμε αναβαθμισμένα γραφικά και εκσυγχρονισμό μηχανισμών gameplay.

Video Duration
2:50

Διαθέσιμο το Character Creator & Storage Tool του Dragon’s Dogma II

Για να βοηθήσει τους gamers να γλιτώσουν χρόνο, η Capcom διέθεσε ήδη το εργαλείο δημιουργίας χαρακτήρα για το Dragon’s Dogma II. Με αυτό, οι παίκτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να σχεδιάσουν τον ήρωά τους, έτσι ώστε με την διάθεση του game να μπουν με τη μία στη δράση. Η δημιουργία του χαρακτήρα μεταφέρεται αυτόματα στο πλήρες game και τα εργαλεία αυτά προσφέρουν μια τεράστια γκάμα επιλογών, από χαρακτηριστικά προσώπου έως και σώματος. Το Dragon’s Dogma II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για τα PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Video Duration
5:25

Ανακοινώθηκε το F1 Manager 2024

Αν ψάχνεις κάτι σαν το Football Manager άλλα για την Formula 1, η Frontier Developments παρουσιάζει το F1 Manager 2024. Το παιχνίδι έρχεται για άλλη μια χρονιά με μια πληθώρα επιλογών και θα διατεθεί το καλοκαίρι για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Οι παίκτες θα κληθούν να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή με επιλογές σε κάθε επίπεδο. Κάθε σεζόν θα έχει 24 αγώνες (και με τα Sprint Races τους) και θα είναι διαθέσιμες όλες οι 10 επίσημες ομάδες με όλα τα γνωστά τους χαρακτηριστικά. Θα προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από το μηδέν, αλλά και μια τεράστια γκάμα επιλογών στα της διαχείρισης. Οι κάμερες θα προσφέρουν περισσότερη δράση που θα θυμίζει αυτήν της τηλεοπτικής μετάδοσης, ενώ και η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρνει μεγαλύτερες προκλήσεις.

Video Duration
0:55

Έρχεται το MotoGP 24!

Το νέο παιχνίδι του MotoGP είναι γεγονός, αφού η Milestone παρουσίασε επίσημα το MotoGP 24. Ο τίτλος είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S με στόχο να προσφέρει τους πιο ρεαλιστικούς αγώνες με μηχανές. Όλες οι ομάδες και οι αναβάτες θα έρθουν με κάθε λεπτομέρεια, ενώ βελτιώσεις θα έχουμε στη φυσική και την κάλυψη των αγώνων. Στα του online θα προσφέρονται ακόμη LiveGP Championships για να αναδειχτούν οι καλύτεροι ανά τον κόσμο.

Video Duration
0:52