Samsung Galaxy S24: H νέα σειρά με μοναδικές δυνατότητες AI έφτασε στα Public!

Περίληψη: Η νέα σειρά Galaxy της Samsung ετοιμάζεται να φέρει νέα εποχή στα smartphones με προηγμένες λειτουργίες και πανίσχυρες επιδόσεις!

Τα ολοκαίνουργια flagship μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S24 είναι πλέον στα Public, τον κορυφαίο προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας, για να προσφέρουν στους καταναλωτές εξαιρετικά προηγμένα χαρακτηριστικά και ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης, επαναπροσδιορίζοντας τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα, το Samsung Galaxy S24, το Samsung Galaxy S24 Ultra και το Samsung Galaxy S24+, που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά όπως κορυφαίες κάμερες, ισχυρούς επεξεργαστές και οθόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, καθώς και μια εκπληκτική εμπειρία τεχνολογίας με τη δύναμη του AI.

Στην κορυφή της νέας σειράς είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra με τον Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy της Qualcomm που παρέχει καλύτερες επιδόσεις, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας με μεγαλύτερη αυτονομία. Η εντυπωσιακή οθόνη του νέου Galaxy S24 Ultra έχει διαγώνιο 6,8″, ανάλυση QHD+ (3120×1440) και προσαρμοζόμενο ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz, με μοναδική φωτεινότητα που φτάνει μέχρι και τα 2.600nits για μια καθηλωτική εμπειρία! Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου υπάρχει η επιλογή 256/512GB ή 1TB, ενώ διαθέτει 12GB RAM μνήμης. Όπως ήταν αναμενόμενο από τη Samsung, η κάμερα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και διαθέτει έναν ευρυγώνιο βασικό αισθητήρα με ανάλυση 200MP και διάφραγμα f/1.7, μια υπερευρυγώνια κάμερα με ανάλυση 12MP,  αλλά και 2 telephoto κάμερες με αναβαθμισμένη ανάλυση και οπτικό zoom, για να αιχμαλωτίζει μοναδικά όλες τις σημαντικές στιγμές.

Αντίστοιχα το Galaxy S24+, διαθέτει οθόνη 6,7″ με ανάλυση QHD+ (3120×1440), ενώ το Galaxy S24 FHD+ (2340×1080) με διαγώνιο 6,2″. Χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 2400 που διαθέτουν και τα δύο μοντέλα επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται αβίαστα μεταξύ πολλαπλών εφαρμογών και να απολαμβάνουν μια απόλυτη εμπειρία mobile gaming με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Από πλευράς μνήμης το Galaxy S24+ εξοπλίζεται με 12GB RAM, ενώ το Galaxy S24 διαθέτει 8GB RAM.Το Galaxy S24 έρχεται με επιλογή από 128GB εως 512GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Galaxy S24+ με την επιλογή μεταξύ 256GB και 512GB

Όλες οι νέες συσκευές διαθέτουν το Galaxy AI που ήρθε για να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δυνατότητες που έχουν οι χρήστες με νέες επιλογές στην αναζήτηση, την επεξεργασία φωτογραφίας, αλλά και μοναδικές λειτουργίες όπως ζωντανή μετάφραση, αυτόματη οργάνωση των σημειώσεων, απομαγνητοφώνηση συνομιλιών, ακόμα και αμφίδρομη μετάφραση φωνής σε πραγματικό χρόνο για υποστηριζόμενες γλώσσες. Ανάμεσα στις μοναδικές νέες φωτογραφικές δυνατότητες είναι η προσθήκη εφέ πορτρέτου, η αφαίρεση αντανακλάσεων και σκιών, η αναβάθμιση της ανάλυσης της αρχικής εικόνας, ή ακόμη και η αφαίρεση αντικειμένων από μία φωτογραφία! Παράλληλα με τη νέα επιλογή «Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google», οι χρήστες μπορούν να ψάξουν πληροφορίες απλά κυκλώνοντας το σημείο της οθόνης που τους ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα εμπνευσμένα από ορυκτά: Cobalt Violet, Amber Yellow, Onyx Black και Marble Gray ενώ το Galaxy 24 Ultra διατίθεται σε Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet και Titanium Yellow. 

Όπως και σε κάθε αγορά, προσφέρουμε ευελιξία σε όλα τα στάδια με τις επιλογές πληρωμής με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay για εξόφληση σε έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, αλλά και με το πρόγραμμα Public Now, Pay Later με Klarna σε 3 άτοκες δόσεις, επίσης χωρίς πιστωτική κάρτα. Στις επιπρόσθετες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνεται επίσης η εγγύηση τεχνικής κάλυψης για ένα χρόνο μετά την αγορά, από την ομάδα ειδικών της iRepair που βρίσκονται σε 35 καταστήματα Public

Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24% μπορούν να προμηθευτούν τη συσκευή Samsung Galaxy S24 που επιθυμούν μέσα από το πρόγραμμα VAT Free για επαγγελματίες.

Επισκέψου το YouTube κανάλι μας και δες το αναλυτικό video και έπειτα, επισκέψου το Public.gr ή ένα κατάστημα Public και κάνε δική σου την πιο εντυπωσιακή σειρά Samsung Galaxy!