Πώς θα αναβαθμίσεις την gaming ζωή σου το 2018

Περίληψη: Η νέα χρονιά ανοίγει νέες ευκαιρίες και μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε όσα...

Η νέα χρονιά ανοίγει νέες ευκαιρίες και μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε όσα πάντοτε θέλαμε, αλλά πάντοτε αναβάλλαμε... για αργότερα. Όπως κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, όμως, κι εσύ θα πρέπει κάποια στιγμή να... ενδώσεις στον πειρασμό και να κάνεις το πρώτο βήμα σε κάτι καινούριο. Ή έστω, να σταματήσεις κάτι παλιό!

Go New

Ναι, παιχνίδια! Τα games studios κυκλοφορούν συνεχώς νέα παιχνίδια, εσύ γιατί έχεις μείνει κολλημένος με τα παλιά; Κάνε το πρώτο σου gaming resolution για το 2018 να είναι το να προχωρήσεις σε κάποιο νέο game, το οποίο θα σε βάλει σε έναν άλλο κόσμο! Ό,τι και να είναι αυτό που σου αρέσει, υπάρχουν games για όλα τα γούστα! Είσαι φαν του spiderman; Κανένα πρόβλημα! Η Marvel συνεργάστηκε με τη Sony και την Insomniac Games και δημιούργησαν το "Marvel's Spider-Man", με έναν Peter Parker να είναι πιο ικανός και πιο τολμηρός από ποτέ!Μήπως θες κάτι πιο... αρχαιοελληνικό; Το "God of War" επιστρέφει μαζί με τον Kratos και αυτή τη φορά εμπλέκεται στα παιχνίδια των Σκανδιναβών θεών, μαζί με ένα αγόρι, το οποίο διδάσκει!Αν πάλι είσαι οπαδός του ευγενούς αθλήματος του κυνηγιού των ζωντανών-νεκρών, το "Days Gone" θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω! Μπες στη μάχη ενάντια σε πάσης φύσεως νεκροζώντανους αλλά και κάθε λογής... ζωντοζώντανους, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν να σε στείλουν με το Χάρος Εξπρές στην κατηγορία των απλά... νεκρών!Βέβαια, μπορεί να θες κάτι πιο ρομαντικό αλλά εξ ίσου βίαιο. Σε αυτή την περίπτωση, το "Read Dead Redemption 2" θα σε βάλει στον κόσμο του far west, σε έναν κόσμο γεμάτο με χαρακτήρες της άγριας δύσης, κλασσικά παιχνίδια όπως πόκερ, καταδιώξεις με άλογα και βέβαια... ατελείωτο πιστολίδι!Περνάμε στους επίδοξους... Jack Sparrow, τώρα, με τον αναμενόμενο τίτλο "Sea of Thieves". Ατελείωτο χιούμορ, πειρατικές ιστορίες, πιστόλια του 18ου αιώνα, μεγάλα καράβια, ανεξερεύνητα νησιά γεμάτα με κρυμμένους θησαυρούς και πολύ, πολύ θαλασσινό νερό!Τέλος, αν θες να ζήσεις κάτι που... ίσως να μην έχεις ξαναζήσει, απλά δες το "Shadow of the Colossus". Μπες στη μάχη ενάντια σε 16 κολοσσιαία πλάσματα, νίκησε στη μάχη και κέρδισε μια θέση στο πάνθεον των ηρώων! Κάθε κολοσσός είναι και μια διαφορετική εμπειρία, και κάθε μάχη θα αλλάξει τη ροή της ιστορίας σου! Μπορείς;

Go Retro

Μήπως είσαι... old-timer gamer; Μήπως το πρώτο σου παιχνίδι ήταν σε δισκέττα -- ή έστω cartridge; Ή μήπως ανήκεις στο young blood των gamers, αλλά πολύ θα ήθελες να δοκιμάσεις τα δόντια σου σε αυτά που έπαιζαν οι... ασπρομάλληδες γερο-gamers και σε κοροϊδεύουν που δεν τα ξέρεις; Όπως και να έχει, το classic είναι... classic, και η αξία του είναι αποδεδειγμένη σε βάθος χρόνου. Για να μπεις στον κόσμο των 80s και 90s, λοιπόν, υπάρχουν πολλές επιλογές. Για αρχή, το επίσημο και original Nintendo SNES Mini, είναι μια σύγχρονη "ρέπλικα" του πασίγνωστου Super NES, το οποίο περιλαμβάνει 20 συν ένα από τα πιο γνωστά και πιο αγαπημένα παιχνίδια! Μήπως, όμως, θες κάτι σε Sega; Κανένα πρόβλημα! Δύο παραλλαγές από την κονσόλα - μύθο των αρχών των 90s, του Sega Mega Drive, με δεκάδες παιχνίδια στη μνήμη αλλά και θύρα για να βάλεις original cartridges, αν σου έχουν μείνει σε κάποιο ντουλάπι. Αν πάλι θες να τηλεμεταφερθείς στις αρχές των 80s, τότε σου έχουμε τρεις παραλλαγές του θρυλικού Atari 2600, μια για "απλή" τηλεόραση, μία για τηλεόραση HD και μια φορητή, ώστε να δεις με τα ίδια σου τα μάτια με τι έπαιζαν οι Xenials, πολύ πριν η Ελλάδα σηκώσει Ευρωπαϊκό... στο μπάσκετ!

Go Virtual

Το virtual reality είχε καταλήξει να είναι κάτι σαν το... αύριο! Κάθε μέρα, κάθε μήνα και κάθε χρονιά που πέρναγε, το περιμέναμε να έρθει. Τον τελευταίο καιρό, όμως, αρχίζει να φαίνεται πως το "αύριο" ίσως και να ξημερώνει! Μήπως ήρθε η ώρα για αυτό το "immersive gaming" που περιμένεις τόσον καιρό, να το κάνεις πραγματικότητα; Ρίξε μια ματιά στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή τίτλων για το PlayStation VR και... κάνε το "αύριο" δικό σου... σήμερα!

Go Extreme

Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, χρειάζεται και ένα extreme μηχάνημα! Extreme για όλους τους άλλους, βέβαια, που νομίζουν πως η πασιέντζα και το Candy Crush είναι games. Γιατί, για τον gamer που είναι αυτό που λέει, αν το PC δεν ρίχνει... ασφάλειες όταν ανάβει, δεν είναι gaming rig. Έλα στα Public, λοιπόν, και βρες τα πιο extreme gaming PCs, desktop ή laptop, και μπες στο 2018 με χίλια... FPS!