Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Grand Theft Auto 6 και κάνει χαμό!

Περίληψη: Όλοι περιμέναμε το trailer του επόμενου GTA και πλέον είναι up και επισήμως! Το GTA 6 πλησιάζει και φέρνει την πρώτη γυναίκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Η Rockstar Games είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την μέρα και την ώρα που θα ανέβαινε το επίσημο trailer του Grand Theft Auto 6 (ή VI αν προτιμάς), κι αυτή ήταν στις 5 Δεκεμβρίου, ώρα Ελλάδος 4 μετά μεσημβρίας. Το θέμα είναι πως το internet δεν κρατιέται σε τέτοιες λεπτομέρειες και κάποιος, κάπως, κατάφερε και βρήκε το βίντεο, οπότε το leak έγινε σύντομα… Νιαγάρας, κάτι που ανάγκασε τη Rockstar να επιταχύνει τις διαδικασίες. Το… επίμαχο trailer ανέβηκε επισήμως μερικές ώρες πριν την ώρα (και μέρα στις ΗΠΑ) που είχε ανακοινωθεί, και έκανε πρεμιέρα με ένα επίσης επίσημο tweet στο λογαριασμό της εταιρείας.

Στο trailer βλέπουμε… διάφορα ωραία, ενώ επιβεβαιώνονται και διάφορα leaks που είχαν αφήσει λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές, όπως την τοποθεσία του παιχνιδιού, τη Vice City, αλλά το πιο σημαντικό, πιθανότατα, είναι το ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε μια γυναίκα, σε μια ιστορία η οποία έχει στοιχεία Bonnie and Clyde.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το GTA VI είναι ένα παιχνίδι το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και δέκα χρόνια! Επίσης, το trailer θα μπορούσε κάλλιστα να μη δείχνει τίποτε παρά τον τίτλο του παιχνιδιού, αλλά ευτυχώς η Rockstar μας λυπήθηκε και το trailer έχει πολύ… ψωμί! Και όταν λέμε «ψωμί» εννοούμε, προφανώς, muscle cars, ληστείες, πολλά δολάρια αμφιβόλου προελεύσεως και γενικά αυτή τη μοναδική εικόνα της παρακμής a la Americana!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όμως. Δες το εδώ:

Video Duration
1:31

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 και στα Xbox Series X/S μέσα στο 2025 και, όπως λέει η Rockstar, θα είναι η πιο immersive έκδοση του GTA που έχει βγει ποτέ!