Ένας χρόνος Public Events Go Social / Γιορτάζουμε με μεγάλο διαγωνισμό!

Περίληψη: Ο θεσμός Public Events Go Social συμπληρώνει έναν χρόνο και με τη βοήθειά σας θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το 2021!

Οι αγαπημένες εκδηλώσεις Public σε φέρνουν κοντά σε δημιουργούς από όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στα καταστήματα Public. Από τον περασμένο Μάρτιο, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και οι αποστάσεις μεγάλωσαν λόγω της πανδημίας. Παρά τις δυσκολίες, η πανδημία δεν μας εμπόδισε από το να συνεχίσουμε να ενώνουμε το ελληνικό κοινό με δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο χρόνο οι εκδηλώσεις άλλαξαν μορφή με τη δημιουργία του θεσμού Public Events Go Social!

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το Μάρτιο του 2020 και συμπληρώνει αισίως έναν χρόνο. Οι ψηφιακές συναντήσεις ξεκίνησαν από τη σελίδα του Public στο Facebook και συνεχίστηκαν στο YouTube και το Public Blog. Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, από δεκάδες διαφορετικές χώρες, άνοιξαν τις κάμερές τους και παρευρέθηκαν ζωντανά στις περισσότερες από 100 live συναντήσεις που έλαβαν χώρα μέσα στο 2020!

Προσωπικότητες από διάφορους χώρους συζήτησαν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Τα Public Events Go Social είχαν κάτι για όλους. Συγγραφείς μίλησαν για τα βιβλία τους, σεφ μας μίλησαν για τη μαγειρική, επιστήμονες μίλησαν για φλέγοντα ζητήματα του κόσμου και δημοσιογράφοι μας μίλησαν για τις ιστορίες που έχουν καλύψει. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις, όμως, δεν θα ήταν τόσο ενδιαφέρουσες χωρίς τη δική σας συμμετοχή.

Video Duration
0:52


Η συμμετοχή στα Public Events Go Social ήταν θεαματική και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και το 2021. Ή μάλλον μας παρακινεί να... ανεβάσουμε ρυθμούς και να δημιουργήσουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο για εσάς! Γι’ αυτό θέλουμε τις δικές σας προτάσεις!

Public Event Go Social Διαγωνισμός!


Πες μας ποιον ή τι θέλεις να δεις στα Public Events Go Social και μπες στη κλήρωση για να είσαι ένα από τους τριάντα (30) τυχερούς, που θα πάρουν δώρα από το Public. Τα μεγάλα δώρα είναι 20 βιβλία, 10 παιχνίδια, 5 gaming τίτλοι, 3 ασύρματα ηχεία και 2 smartphones. Για να πάρεις μέρος συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σου και την ιδέα σου για μελλοντικά Public Events Go Social και ένα από τα τριάντα (30) δώρα μπορεί να γίνει δικό σου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και θα ανακοινωθούν στο Public Blog στις 22 Μαρτίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν. Καλή επιτυχία!

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις. Τα Public Events Go Social συνεχίζουν δυναμικά και το 2021!

Ενδεικτικά, μερικά από τα πρόσωπα που φιλοξένησαν τα Public Events Go Social το 2020:

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog και στη σελίδα των events για όλα τα νεότερα!