4+1 δώρα που θα ομορφύνουν τη μαμά!

Περίληψη: Η αγάπη μας για τις μαμάδες απέραντη κι αδιαπραγμάτευτη. Η σχέση μας, επίσης, μια γιορτή από μόνη...

Η αγάπη μας για τις μαμάδες απέραντη κι αδιαπραγμάτευτη. Η σχέση μας, επίσης, μια γιορτή από μόνη της. Αλλά -για να μην επαναπαυόμαστε- ο πιο πολύτιμος άνθρωπος της ζωής μας, δεν χρειάζεται μια μικρή υπενθύμιση της αγάπης μας;

Σε λίγες ημέρες (12 Μαΐου), σου θυμίζουμε, είναι η γιορτή της. Σκέφτεσαι ότι μια μεγάλη αγκαλιά ή ένα λουλούδι είναι ένας συμβολικός τρόπος για να δηλώσεις την αγάπη σου - και δίκιο έχεις! Αλλά ένα δώρο στα χέρια της θα της χαρίσει ένα έξτρα χαμόγελο - οπότε ξανασκέψου το...

Πάμε να δούμε τι μπορεί να είναι αυτό το δώρο, λοιπόν:

Σετ κρέμας προσώπου και ματιών

Όπως σε φροντίζει η μητέρα σου, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να την φροντίσεις. Όμως υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς, που θα εκτιμήσει δεόντως. Μια ενυδατική κρέμα, για παράδειγμα, με οργανικό ελαιόλαδο είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου της και αν μαζί της έχει και μια καλή αντιγηραντική κρέμα ματιών, ιδού το απόλυτο σετ για δώρο!

Σετ κρέμας ημέρας + serum ματιών

Κάθε γυναίκα χρειάζεται τα σωστά καλλυντικά ως σύμμαχο στα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Με την υπογραφή της Apivita και την εμπιστοσύνη που δείχνει στα φυσικά συστατικά, το σετ με την κρέμα ημέρας και το serum ματιών θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή.

Μια πρακτική τσάντα ώμου

Αν η μαμά σου ασπάζεται τον... οικουμενικό γυναικείο εθισμό με τις τσάντες, ξέρεις πώς θα την κάνεις χαρούμενη: προσθέτοντας στη συλλογή της ακόμα μία. Μία επιλογή σε καφέ αποχρώσεις θα είναι πολύ βολική και ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες βόλτες!

Backpack σε παστέλ χρώμα

Αν πάλι διαθέτει ψυχή έφηβης και μοντέρνο στιλ, το δώρο της πρέπει να είναι νεανικό! Ένα backpack για τη δουλειά, τα ταξίδια ή για τη γεμάτη καθημερινότητά της είναι η καλύτερη ιδέα! 

Τα πάντοτε αναγκαία γυαλιά ηλίου

Οι ηλιόλουστες ημέρες έχουν φθάσει (ή ίσως έχουν χάσει τον δρόμο τους, αλλά -σίγουρα- θα έρθουν), οπότε μήπως το δώρο σου να είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε έντονο χρώμα, για να κάνει η μαμά σου τις πιο στιλάτες εμφανίσεις;

Αν έχεις αποφασίσει τι δώρο θα της πάρεις αλλά δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω προτάσεις, δες το public.gr!

Και φυσικά, μην ξεχνάς πως στο Public γιορτάζουμε τη γιορτή της μητέρας με τον πιο δημιουργικό τρόπο: διοργανώνουμε παρέα με την Canon μια σειρά εκδηλώσεων το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 15.00!