International Fun at Work Day Quiz: Πόσο καλά περνάς στη δουλειά;

Περίληψη: Το ήξερες ότι την πρώτη Απριλίου γιορτάζεται και η International Fun at Work Day; Μάθε πόσο καλά περνάς στη δουλειά μέσα από το The Office Quiz που ετοιμάσαμε!

Πρωταπριλιά σήμερα και ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε! Εκτός από τα εγκαίνια του pop-up store στα ανοιχτά της Μυκόνου, σου έχουμε και ένα κουίζ ειδικά για την ημέρα. Όχι την ημέρα που ίσως φαντάζεσαι όμως. Η 1η Απριλίου δεν είναι μόνο η μέρα που λέμε ψέματα, είναι και η International Fun at Work Day! Όχι, δεν σου κάνουμε πλάκα, όντως υπάρχει Διεθνής Ημέρα Διασκέδασης στη Δουλειά και είναι σήμερα. Τώρα, αν ρωτάς εμάς, οι δημιουργοί της ημέρας πιστεύουμε πως επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία κάπως ειρωνικά και ίσως να μην πέρναγαν πολύ καλά στο γραφείο 😅.

Για όλους όσους περνάμε ωραία στη δουλειά όμως, η International Fun at Work Day είναι μία ωραία υπενθύμιση να διασκεδάσουμε στο γραφείο, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας. Αν και, για να πούμε την αλήθεια, δεν θα μας χάλαγε να ήμασταν σπίτι και να κάνουμε binge το The Office. Δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα για να κάνουμε κάτι τέτοιο άλλωστε!

International Fun at Work Day - Η ιστορία

Αυτή η διεθνής ημέρα έχει ιστορία που ξεκινά από το 1996. Η πρώτη International Fun at Work Day δημιουργήθηκε από την αμερικάνικη συμβουλευτική εταιρία Playfair, που συνειδητοποίησε ότι ο επαγγελματισμός δεν είναι αντίθετος με τη διασκέδαση και το χιούμορ. Άρα, ίσως και να μην ήταν ειρωνική η επιλογή της 1ης Απριλίου για την ημέρα εορτασμού τελικά, μιας και οι πλάκες της πρωταπριλιάς έχουν θέση στο εργασιακό περιβάλλον. Με τα χρόνια, η ημέρα αυτή επεκτάθηκε σε περισσότερες χώρες και έχει γίνει πλέον διεθνής.

Ιδέες για διασκέδαση στο γραφείο!

Όταν περνάς καλά δουλεύεις καλύτερα! Ένα εργασιακό περιβάλλον γεμάτο χιούμορ, που προάγει την ευεξία και την ευημερία των υπαλλήλων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Το άγχος είναι λιγότερο, η συνεννόηση μεταξύ συναδέλφων είναι ευκολότερη και η παραγωγικότητα ανεβαίνει. Για την International Fun at Work Day λοιπόν, σκεφτήκαμε μερικές διασκεδαστικές ιδέες για να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου στη δουλειά. Μία πολύ ωραία πρόταση είναι το κοινό μεσημεριανό. Παραγγείλτε όλοι μαζί και φάτε την ίδια ώρα. Ξεχάστε τη δουλεία, ανταλλάξτε ιστορίες και εμπειρίες παρέα με φαγητό. Μπορείτε, επίσης, να διοργανώσετε ένα παιχνίδι για όλους, όπως κάποιο επιτραπέζιο ή κάποιο παιχνίδι γνώσεων. Αν η ομάδα δουλεύει ακόμα από το σπίτι τότε μπορείτε να διοργανώσετε ένα “Zoom Party” και να συναντηθείτε όλοι διαδικτυακά την ίδια ώρα (ίσως και πάλι στο μεσημεριανό;). Σε ατομικό επίπεδο, μπορείς για την International Fun at Work Day να ντυθείς λίγο πιο αστεία. Φόρα, για παράδειγμα, κάλτσες με περίεργα σχέδια!

International Fun at Work Day - The Office Quiz

Μία πολύ ωραία ιδέα για την ημέρα είναι να δείτε όλοι οι συνάδελφοι ένα (ή τρία, ή περισσότερα) επεισόδια από το The Office. Είμαστε σίγουροι πως στην αγαπημένη κωμική σειρά θα βρείτε πολλά πράγματα με το οποία μπορείτε να συσχετιστείτε!

Κι επειδή κι εμείς λατρεύουμε το The Office, είπαμε να το διασκεδάσουμε σήμερα στο γραφείο δημιουργώντας ένα fun quiz που θα σου δείξει πόσο καλά περνάς στη δουλειά, εμπνευσμένο από στιγμές από την αγαπημένη σειρά. Κάνε το quiz για να μάθεις την απάντηση!