What's new. Ψυχαγωγία.
Αυτά είναι τα ηλεκτρονικά gadgets που χρειάζεται το σπίτι σου!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Αυτά είναι τα ηλεκτρονικά gadgets που χρειάζεται το σπίτι σου!
> Αυτά είναι τα ηλεκτρονικά gadgets που χρειάζεται το σπίτι σου!
05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Αυτά είναι τα ηλεκτρονικά gadgets που χρειάζεται το σπίτι σου!

Gadgets. Μία αχανής κατηγορία με τόσα πολλά και διαφορετικά προϊόντα, την ποικιλία των οποίων ούτε καν φαντάζεσαι. Κι όμως, μέσα σε όλον αυτό τον τεχνολογικό ορυμαγδό, υπάρχουν λύσεις και προτάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν για τα καλά την καθημερινότητά σου στο σπίτι!

Είμαστε σίγουροι ότι τώρα εσύ αναρωτιέσαι για ποια προϊόντα μιλάμε. Ε, διάβασε παρακάτω και θα δεις!

Κάμερες παρακολούθησης

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να διατηρήσεις τον χώρο σου ασφαλή! Ξέχνα τα συστήματα CCTV με την ογκώδη και άβολη υποδομή και κάνε τη δουλειά σου με μία τόση δα ασύρματη κάμερα. Θα παραμείνει online ό,τι κι αν συμβεί, μέσω Wi-Fi, ενώ θα γράψει καθαρό και ευκρινές βίντεο μέχρι και σε Full HD ανάλυση. Το καλύτερο; Θα την ελέγχεις από το κινητό σου, έχοντας πλήρη εικόνα του χώρου σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πικάπ

Τα βινύλια έγιναν και πάλι της μόδας, όμως έχεις έναν ακόμα, σημαντικότερο λόγο για να υποκύψεις στη «μόδα» της εποχής: την ποιότητα του ήχου που προσφέρουν που δε συγκρίνεται με αυτόν καμίας άλλης πηγής. Επένδυσε σε ένα πικάπ που να ταιριάζει με τον χώρο σου και αναβάθμισε τις μουσικές σου απολαύσεις, γεμίζοντας τον χώρο σου με ήχο κορυφαίας ποιότητας. Μπορείς να εξετάσεις και φορητές λύσεις, αν σε ενδιαφέρει να παίρνεις το πικάπ μαζί σου σε εκδρομές και εξορμήσεις.Αυτά είναι τα ηλεκτρονικά gadgets που χρειάζεται το σπίτι σου!

Ράδιο-ξυπνητήρια

Το ξύπνημα συχνά καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα κυλήσει η μέρα. Γιατί λοιπόν να μην του δώσεις τη δέουσα προσοχή; Θα το κάνεις με την αγορά ενός ράδιο-ξυπνητηριού το οποίο θα σου χαρίσει τόσο απολαυστικό ύπνο που ούτε καν φαντάζεσαι. Άφησέ το να σε νανουρίσει και να σε ξυπνήσει παίζοντας την αγαπημένη σου μουσική, ρυθμίζοντας παράλληλα το ξυπνητήρι του για την ώρα που θες. Α, και χωρίς να ανησυχείς μην τυχόν και ξεμείνει από μπαταρία καταμεσής της νύχτας…

Συναγερμοί

Οι κάμερες παρακολούθησης που προαναφέραμε κάνουν μια χαρά δουλειά, όμως χρειάζεται και κάτι παραπάνω αν θες ο χώρος σου να είναι πραγματικά θωρακισμένος απέναντι σε κακόβουλους τρίτους και αυτό το «κάτι» είναι ένα σύστημα συναγερμού. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές, θα εντοπίσει κάθε κίνηση, ενημερώνοντας και αποτρέποντας κάθε επίδοξο διαρρήκτη. Έλεγξέ το όπως βολεύεσαι περισσότερο και διατήρησε τον χώρο σου ασφαλή. Μην το ρισκάρεις, δεν αξίζει.

Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός

Μια πρίζα που δε δουλεύει, ένα κουμπί που σε δυσκολεύει στο πάτημα ή εν πάση περιπτώσει, ένα φρεσκάρισμα στους διακόπτες του σπιτιού στο πλαίσιο της αλλαγής διακόσμησης που θες να κάνεις! Κάνε την καθημερινότητά σου ευκολότερη και άλλαξε την εικόνα κάθε χώρου του σπιτιού, με τον κατάλληλο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό! Δε φαντάζεσαι τη διαφορά που κάνουν τέτοιες λεπτομέρειες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog