Funky Cook
Foodlover, ανέκαθεν, και food blogger από το 2007, η Εύα Μονοχάρη άφησε το επάγγελμα της παιδαγωγού και επικεντρώθηκε στη διαδικτυακή μαγειρική μέσα από την ιδιότητα της blogger δημιουργώντας το food blog Funky Cook. Εκτός από την μαγειρική αγαπά την φωτογραφία και το food styling, τα οποία είναι αναπόσπαστα κομμάτια της δουλειά της. Κάθε μήνα θα τη βρεις στην έντυπη έκδοση του Olive Magazine στη στήλη «Το καθημερινό τραπέζι». To 2020 έβαλε την υπογραφή της στο βιβλίο «MY GREEK VEGAN FOOD», όπου επιμελήθηκε τις συνταγές.
Σύμφωνα με την Εύα: «Το φαγητό μας το «ζούμε» καθημερινά!» Γι αυτό και μέσα από τις συνταγές της θέλει να «φέρει» χαρά και έμπνευση στο πιάτο!