Διαλέγουμε βοηθήματα: Τα καλύτερα εφόδια για τους μαθητές κάθε τάξης θα τα βρεις στο Public!

Περίληψη: Οι τρεις μήνες του καλοκαιριού δίνουν σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να ξεχάσουν το...

Οι τρεις μήνες του καλοκαιριού δίνουν σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να ξεχάσουν το σχολείο για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά το ρολόι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τη πρώτη μέρα του σχολικού έτους. Πριν, όμως, χτυπήσει για πρώτη φορά το κουδούνι του Σεπτέμβρη, εφοδίασε το παιδί σου με τα καλύτερα βοηθήματα για όποια τάξη κι αν πάει.

Ακόμα και αν το παιδί σου δεν είναι ακόμα σε ηλικία για να πάει σχολείο, μπορεί να το βοηθήσεις από σήμερα κιόλας. Πριν ακόμα πάει στο δημοτικό, μπορεί να ξεκινήσει να μαθαίνει και να γράφει τα γράμματα της Α-Β. Για να γίνει η μάθηση ακόμα πιο διασκεδαστική μπορεί να μάθει τα πρώτα του γράμματα και μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Το πιο σημαντικό εργαλείο στα μαθητικά χρόνια που έρχονται θα είναι το μολύβι. Γι’ αυτό βοήθησέ το να αγαπήσει τη γραφή παρέα με ένα μολύβι και δεκάδες γνωστικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Για το παιδί όμως που θα αρχίσει φέτος το πρώτο από τα 6 χρόνια του στο δημοτικό σχολείο, υπάρχουν πολλά βιβλία που μπορούν να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον του για γνώση και να το βοηθήσουν στο ταξίδι του. Στην Α’ τάξη του δημοτικού ένα παιδί θα μάθει την αλφαβήτα. Αυτό δεν χρειάζεται να γίνει με βαρετό τρόπο. Βάλε φαντασία στη μάθηση με το βιβλίο «Με φαντασία και Γράμματα». Θα διδαχθεί επίσης και ορθογραφία που θα του χρειαστεί σε όλη του τη ζωή. Κάνε εξάσκηση μαζί του στις λέξεις που θα μάθει με τα Φύλλα εργασίας για τη Γλώσσα της Α’ δημοτικού. Η πρώτη τάξη όμως είναι μόνο η αρχή. Η Ε’ και η ΣΤ’ είναι ένα βήμα πριν το γυμνάσιο και το επίπεδο δυσκολίας είναι πλέον μεγαλύτερο. Με τα βοηθήματα για τα μαθηματικά τα παιδιά θα μάθουν σωστά τη θεωρία και τη μεθοδολογία του μαθήματος και θα αποκτήσουν τις κατάλληλες βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Στο γυμνάσιο τα μαθήματα είναι ακόμα περισσότερα και οι υποχρεώσεις κάθε παιδιού στο σχολείο γίνονται πιο σημαντικές. Πέρα από τα λόγια του κάθε καθηγητή, ένας μαθητής γυμνασίου μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του εξασκούμενος παραπάνω στο σπίτι. Με βοηθήματα για τα μαθήματα κάθε τάξης, όπως τα μαθηματικά της πρώτης ή η βιολογίας της δευτέρας, οι μαθητές γυμνασίου μπορούν να νιώθουν έτοιμοι για την επόμενη, και μεγαλύτερη, πρόκληση της μαθητικής ζωής τους.

Το τελευταίο κομμάτι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι φυσικά το λύκειο. Οι κόποι κάθε παιδιού κορυφώνονται στην Γ’ Λυκείου, η οποία φέρνει και τη συμμετοχή στις Πανελλήνιες. Ανάλογα με την κατεύθυνση που θα διαλέξει ο κάθε μαθητής, θα εξεταστεί και στα αντίστοιχα μαθήματα. Όλοι οι μαθητές θα εξεταστούν στη Γλώσσα οπότε ένα βοήθημαγια τα Νέα ελληνικά της Γ΄ λυκείου μαζί με ένα λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας αποτελούν σημαντικά εργαλεία για κάθεε ξεταζόμενο. Από εκεί και πέρα, καλό είναι ένας μαθητής να δώσει βαρύτητα στα μαθήματα της κατεύθυνσης, όπως Μαθηματικά, Χημεία και Φυσική.

Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται το παιδί, και σε όποια τάξη και αν πάει, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο θα βρεις τα βιβλία που θα τον υποστηρίξουν σε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά. 

Και μην ξεχνάς ότι στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχολικά είδη, όπου με αγορές από 50 ευρώ και πάνω με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, από 30/08 έως 15/09, κερδίζεις 20 φορές περισσότερα yellows!