Όλες οι εκδηλώσεις Μαΐου στο Public!

Περίληψη: Ο Μάιος είναι γεμάτος ξεχωριστές εκδηλώσεις με αγαπημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς. Συντονιστείτε τις σελίδες του Public στο Facebook και το YouTube για να μην τις χάσετε!

Μένουμε ασφαλείς και παρακολουθούμε εκδηλώσεις μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και Youtube, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία #PublicEventsGoSocial!

Τη Δευτέρα 17/05 στις 19:00, ο Κώστας Κρομμύδας θα μας γνωρίσει τον ήρωα του νέου του βιβλίου, «Ακάκιε», ενώ θα συνομιλήσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν, την Τρίτη 18/5 στις 19:00, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη, «Ολίβια». Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη συγγραφέα Μαρί Κωνσταντάτου ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας.

Tην Τετάρτη 19/5 στις 19:00, o Αύγουστος Κορτώ παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Όταν κοιμούνται οι φίλοι μου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Την Πέμπτη 20/5 στις 19:00, η Τζούλη Αγοράκη θα μας παρουσιάσει το νέο της βιβλίο, «Ανδρολίβαδο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books. Μαζί της θα είναι η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου, ενώ η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου. 

Την Παρασκευή 21/5 στις 19:00, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος θα μας μιλήσουν για το νέο βιβλίο τους «Μην ενοχλείτε τη Μις Κάλλας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος και το Public σας προσκαλούν, τη Δευτέρα 24/05 στις 19:00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου, «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί».

Συνεχίζουμε τις συζητήσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και την Τετάρτη 26/5 στις 19:00, ο Μανώλης Πιμπλής συνομιλεί με τους Ηλία ΚολοβόΛεωνίδα Μοίρα και Χριστίνα Φιλίου.

Το Public φιλοξενεί τη Σοφία Βόικου την Πέμπτη 27/5 στις 19:00, για να μας μιλήσει για το νέο της μυθιστόρημα «Νυφικό από πορφύρα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Την Τρίτη 31/5 στις 19:00, η δρ. Christina Dalcher μιλά με την Στέλλα Κάσδαγλη, συγγραφέα και συνιδρύτρια του Women On Top για το νέο της βιβλίο «Μη μιλάς».