#PublicEventsGoSocial: Αθανάσιος Αλεξανδρίδης, Maja Lunde, Χουάν Γκαμπριέλ Βάσκες και Μάρω Δούκα έρχονται στο Facebook του Public!

Μένουμε ασφαλείς και παρακολουθούμε εκδηλώσεις μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία #PublicEventsGoSocial!

Το Public και οι εκδόσεις Ίκαρος σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση των βιβλίων του ψυχίατρου-παιδοψυχίατρου και ψυχαναλυτή Αθανάσιου Αλεξανδρίδη, «Παιδικοί έρωτες», «Παιδικοί φόβοι» και «Χτίζοντας ταυτότητα», από τη σειρά «Σχολή ανήσυχων γονέων» την Παρασκευή 12/6 στις 20.00. Με τον συγγραφέα συνομιλεί η δημοσιογράφος Γιούλη Επτακοίλη.

Το Public και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της τετραλογίας του Περιβάλλοντος, «Η ιστορία του νερού» της Maja Lunde, σε ζωντανή μετάδοση, την Τρίτη 16/6  στις 20.00. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Λένα Παπαδημητρίου.

Το Φεστιβάλ ΛΕΑ, το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, η Σχολή Ιβηροαμερικανικών Γλωσσών και Πολιτισμών Abanico και το βιβλιοπωλείο Public διοργανώνουν online λογοτεχνικές συναντήσεις με Ιβηροαμερικανούς συγγραφείς, έργα των οποίων εκδόθηκαν πρόσφατα στα ελληνικά, μέσα από τη σελίδα Facebook του Public. Οι εκδηλώσεις μεταδίδονται στα ισπανικά με διαδοχική μετάφραση στα ελληνικά. Ο Κολομβιανός συγγραφέας Χουάν Γκαμπριέλ Βάσκες συνομιλεί διαδικτυακά με τον μεταφραστή του Αχιλλέα Κυριακίδη, την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 20:00, με αφορμή την έκδοση της νέας του συλλογής διηγημάτων «Τραγούδια για την πυρκαγιά».

Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου της Μάρω Δούκα, «Πύλη εισόδου», την Παρασκευή 19/6 στις 20.00. Η Μάρω Δούκα έλαβε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων στα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2019, θα συνομιλήσει με τον Μανώλη Πιμπλή, είναι Δημοσιογράφος - Διευθυντής της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος της ελληνικής παρουσίας σε Διεθνείς Εκθέσεις Βιβλίου του εξωτερικού για λογαριασμό του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Url Κατηγορία