Little readers: Διακοπές με ένα βιβλίο!

Περίληψη: Τώρα, που τα παιδιά θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, η μέρα τους μπορεί να γεμίσει με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ξεκινάμε από τα βιβλία!

Αναζητώντας τα αναγνώσματα του καλοκαιριού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους!

Τώρα, που τα παιδιά θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, η μέρα τους μπορεί να γεμίσει με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ξεκινάμε; 

Για τα παιδιά που μόλις τέλειωσαν τη δεύτερη χρονιά τους στο Δημοτικό σχολείο, το βιβλίο «Καλοκαιρινές διακοπές για παιδιά που τελείωσαν την Β' Δημοτικού» θα τα βοηθήσει να συνεχίσουν να μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις δραστηριότητες που περιέχει. Αν τα παιδιά είναι λίγο μικρότερα και περιμένουν πώς και πώς να μπουν στο Δημοτικό σε λίγους μήνες, τότε προετοιμάστε τα για ό,τι θα συναντήσουν με «Το τετράδιο των διακοπών μου». Ακόμα πιο πολλές δραστηριότητες -για παιδιά από 9 ετών- θα βρεις στο βιβλίο «80 μέρες διακοπές από τη Δ’ στην Ε’ Δημοτικού». Περιλαμβάνονται τόσες πολλες δραστηριότητες, που καμιά ημέρα δεν θα είναι βαρετή!

Μια και μιλάμε για παιδιά Δημοτικού, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα «πρωτάκια». Τώρα, που τελείωσε η πρώτη τους χρονιά στο σχολείο, μπορούν να θυμηθούν ό,τι έμαθαν - όχι με βαρετή επανάληψη αλλά με το βιβλίο «Ώρα για διακοπές για παιδιά που τελείωσαν τη Α' Δημοτικού». Τόση ώρα μιλάμε για παιδιά Δημοτικού, βέβαια, αλλά θα ήταν άδικο να μην έχουν και τα μικρότερα παιδιά τα δικά τους βιβλία αυτό το καλοκαίρι. Με τα βιβλία «Καλό Καλοκαίρι!» και «Παιχνίδια αντιβαρεμάρας με γρίφους για μικρά παιδιά» θα έχουν και οι μικρότεροι άφθονες δραστηριότητες για τις ημέρες των διακοπών!

Ακόμα και τα παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο μπορούν να βρουν το δικό τους βιβλίο για τις φετινές διακοπές, το οποίο λέγεται (πώς αλλιώς;) «Πάμε Διακοπές για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο». Επίσης μη ξεχνάς ότι το βιβλίο που θα χαρίσεις στα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι στα Ελληνικά. Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα Αγγλικά μέσα από το βιβλίο «Lots of Things for Little Children to do on a Journey».

Όποια ηλικία και αν έχουν τα παιδιά, βρες ένα βιβλίο για το καλοκαίρι τους στο Public, το μεγαλύτερο ελληνικό βιβλιοπωλείο!