Διάδρομος Γυμναστικής Protred Mr-300 1,75hp: Stay fit εντός σπιτιού

Περίληψη: Ο δεύτερος μήνας του χρόνου είναι εδώ - ώρα να πάρουμε μερικές αποφάσεις: Ήρθε η...

Ο δεύτερος μήνας του χρόνου είναι εδώ - ώρα να πάρουμε μερικές αποφάσεις: Ήρθε η ώρα να προσφέρεις στο σώμα σου τη φροντίδα που τόσο έχει ανάγκη – και, πίστεψέ μας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνεις από τη γυμναστική! Αντί να πάρεις όμως τους δρόμους ή να ψάχνεις να βρεις γυμναστήριο –στο οποίο θα βαριέσαι κατά πάσα πιθανότητα να πας- γιατί να μην κάνεις τη γυμναστική σου στο σπίτι;

Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής ProTred MR-300 είναι ό,τι πρέπει, αφού θα σου προσφέρει όσες επιλογές θα έβρισκες σε έναν διάδρομο γυμναστηρίου.

Κράτα σημειώσεις: Διαθέτει μοτέρ 1,75 HP, που του επιτρέπει να κινείται με ταχύτηταέως και 14,8 χλμ/ώρα, τη στιγμή που η μεγάλη του επιφάνεια (115 x 40 cm) θα σου προσφέρει την άνεση που θες, για να κινείσαι ελεύθερα.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του απορροφούν τους κραδασμούς μειώνοντας την καταπόνηση του κορμιού σου και κατ’ επέκταση την πιθανότητα τραυματισμού, τη στιγμή που τα 12 προεγκατεστημένα προγράμματα εγγυώνται πως θα βρεις αυτό που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις αντοχές σου!

Ο διάδρομος ProTred MR-300 διαθέτει κλειδί ασφαλείας για να τον χρησιμοποιείς άφοβα, αντέχει βάρος έως και 100 kg ενώ διαθέτει πλήρη κονσόλα με οθόνη LCD, μέσω της οποίας θα έχεις ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι –την απόσταση που έχεις καλύψει, την ταχύτητα μετην οποία κινείσαι, τις θερμίδες που έχεις κάψει κ.ά.

Στα παραπάνω πρόσθεσε τις θύρες USB και 3,5 mm έτσι ώστε να συνδέσεις το mp3 player και τα ακουστικά της αρεσκείας σου για να κρατηθείς σε φόρμα μετά μουσικής.

Αυτό, λοιπόν, είναι το σύνθημα του Φεβρουαρίου: Νοιάσου και γυμνάσου με έναν προσιτό ηλεκτρικό διάδρομο που θα μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου!