Μπες σε γιορτινή διάθεση με χριστουγεννιάτικα είδη από το Public!

Περίληψη: Εσύ ακόμα να στολίσεις; Πάμε να δούμε μαζί όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη που χρειάζεσαι για να μπεις σε Christmas mood!

Το πότε φτάσαμε στο Δεκέμβρη ούτε που το καταλάβαμε! Τώρα που είμαστε σχεδόν στα μέσα του τελευταίου μήνα της χρονιάς όμως, ας κοιτάξουμε λίγες μέρες μπροστά και ας σκεφτούμε τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Για να μπούμε στο κλίμα, τι θα έλεγες να στολίσουμε τα πάντα γύρω μας με χριστουγεννιάτικα είδη;

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείς για να μπεις στο πνεύμα των ημερών είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο! Για το σπίτι διάλεξε ένα ψηλό και φουντωτό δέντρο, ενώ για το γραφείο σου στη δουλειά επίλεξε κάτι πιο μικρό και διακριτικό, για να έχεις γιορτινό περιβάλλον όπου κι αν είσαι. Σκέτο δέντρο δεν αρκεί προφανώς, οπότε το επόμενο βήμα είναι να το στολίσεις με μπάλες, γιρλάντες, κορδέλες και στην κορυφή το αστέρι. Όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα χρειαστείς μπορείς να τα βρεις στο Public! Τι έμεινε για να ολοκληρωθεί το δέντρο; Τα λαμπάκια φυσικά!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού

Μόλις τελειώσεις με τη διακόσμηση του δέντρου σειρά παίρνει η διακόσμηση του σπιτιού. Γέμισε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για να σε συνοδεύει η γιορτινή διάθεση σε κάθε γωνία. Επίσης, μην ξεχάσεις και τα διακοσμητικά για το τραπέζι, έτσι ώστε να γεμίσεις με τη ζεστασιά της εποχής και τους καλεσμένους σου αυτά τα Χριστούγεννα, αν είσαι εσύ ο οικοδεσπότης στο φετινό τραπέζι!

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Αν από την άλλη έχεις ήδη τελειώσει με τα του στολισμού, δεν μένει τίποτα άλλο από το να βρεις τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο Public θα βρεις δώρα για εκείνον, για εκείνη, για παιδιά, για γονείς… με λίγα λόγια δώρα για όλους! Κι αν θες να κάνεις το δώρο σου ακόμα πιο ξεχωριστό και προσωπικό, φτιάξε μία πολύ χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου, με περιτύλιγμα σε γιορτινά σχέδια, χριστουγεννιάτικη τσάντα και μία όμορφη κορδέλα!