Για κάθε μεγάλη τηλεόραση σου κάνουμε μεγάλο δώρο!

Περίληψη: Αποκτώντας νέα μεγάλη τηλεόραση 55 ιντσών και πάνω από τα Public, σου κάνουμε δώρο αξίας έως 159€ το οποίο εσύ θα επιλέξεις!

Το συναίσθημα του να λαμβάνεις ένα δώρο είναι τέλειο. Γι’ αυτό κι εμείς σου κάνουμε για ακόμα μία φορά δώρο κατά την επιλογή τηλεόρασης. Δεν πρόλαβες την προσφορά μας για δώρο 6 μήνες streaming; Δεν πειράζει καθόλου! Επανερχόμαστε με νέα προσφορά, η οποία θα σου χαρίσει το δώρο που εσύ θέλεις, είτε για να δημιουργήσεις ένα πλήρες οικοσύστημα ψυχαγωγίας στο σπίτι, είτε για να προσθέσεις ένα πολύ χρήσιμο gadget στην καθημερινότητά σου. Η επιλογή είναι δική σου.

Επίλεξε τι δώρο θες να σου κάνουμε μαζί με τη νέα σου TV

Έχεις όρεξη για πάρτι, είσαι λάτρης του βινυλίου, ή θα έλεγες πώς είσαι περισσότερο tech freak; Ό,τι από τα τρία κι αν σε χαρακτηρίζει, το δώρο που σου επιφυλάσσουμε είναι βέβαιο ότι σου ταιριάζει απόλυτα. Κι αυτό γιατί με την αγορά νέας μεγάλης τηλεόρασης σου κάνουμε ένα από τα 3 παρακάτω δώρα, αξίας έως 159€:

Το ποιο από αυτά τα 3 δώρα θα διαλέξεις το αφήνουμε πάνω σου. Επίλεξε πικάπ ή ηχείο για να συμπληρώσεις ιδανικά τη νέα σου τηλεόραση και να ανεβάσεις και την εμπειρία ήχου στο σαλόνι σου ή βάλε στον καρπό σου ένα smartwatch για να καταγράφεις όλες σου τις δραστηριότητες.

Ένα από αυτά τα 3 δώρα μπορεί να γίνει δικό σου αποκτώντας νέα τηλεόραση Samsung, LG, Hisense, Sony ή Sharp από 55″ ίντσες και πάνω, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Αν το κάνεις αυτό, τότε αυτόματα δικαιούσαι ένα από τα τρία δώρα μας, όποιο θες εσύ! Απλά βάλε στο καλάθι σου ένα από τα δεκάδες μοντέλα που συμμετέχουν στην προσφορά και πρόσθεσε στην παραγγελία το δώρο που σε ενδιαφέρει.

Τεράστια ποικιλία για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι

Στο Public θα βρεις ό,τι παίζει σε τηλεοράσεις. Οπότε οι επιλογές σου σε μοντέλα είναι πάρα πολλές! Sharp με Android, Hisense με Dolby Vision HDR, Sony που παίζει τέλεια με το PS5 σου, LG OLED για απαράμιλλη ποιότητα, Samsung με καινοτόμο QLED φωτισμό! Έχεις στη διάθεσή σου εκατοντάδες μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια, για να επιλέξεις αυτό που πραγματικά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, από οικονομικά 4K μοντέλα μέχρι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τεράστια πάνελ 80+ ιντσών! Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που ψάχνεις, το οποίο θα σου χαρίσει και το δώρο που θες. Για το plus στις τηλεοράσεις, τα Public είναι μονόδρομος!