Η Sony φέρνει τις νέες Bravia XR 2023 και συναρπάζει!

Περίληψη: Οι νέες Bravia της Sony έφτασαν! Από Google TVs μέχρι OLED και Mini LED, τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν κορυφαία specs και αποκλειστικές τεχνολογίες που αξίζει να ανακαλύψεις.

Το κέντρο της ψυχαγωγίας στο σπίτι είναι αναμφίβολα η τηλεόραση. Η Sony, με τη νέα σειρά Bravia XR του 2023, φέρνει μία υπερσύγχρονη γκάμα επιλογών στην αγορά για να εξοπλίσεις το σαλόνι σου με μία κορυφαία τηλεόραση που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σου. «Οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony είναι φτιαγμένες για να ψυχαγωγούν - είτε είστε λάτρης των σπορ, είτε οπαδός του κινηματογράφου, είτε gamer, η BRAVIA είναι η καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Masashi Takiguchi, Επικεφαλής Pan-European Home Entertainment and Sound και επερχόμενος Πρόεδρος Sony Europe. «Τα νέα μοντέλα υλοποιούν ασυμβίβαστα το όραμά μας και συγκεντρώνουν την τεχνογνωσία δεκαετιών της Sony στους τομείς της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και των παιχνιδιών».

Ας δούμε, λοιπόν, τις νέες σειρές τηλεοράσεων με λίγο μεγαλύτερη λεπτομέρεια!

BRAVIA X75WL για value ψυχαγωγία

Η ανάλυση 4K στη σειρά X75WL είναι γεγονός. Σε συνδυασμό με τον κορυφαίο επεξεργαστή εικόνας X1 που παρέχει τέλειο upscaling, ακόμη κι όταν η πηγή είναι χαμηλότερης ανάλυσης, απολαμβάνεις πάντα πεντακάθαρη εικόνα. Παράλληλα, τα ηχεία X-Balanced συνοδεύουν το σύστημα ήχου, το οποίο υποστηρίζει Dolby Atmos, για κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας. Η X75WL είναι Google TV και προσφέρει πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια για απεριόριστη ψυχαγωγία σε όλες τις γνωστές και αγαπημένες σου εφαρμογές. Οι τηλεοράσεις X75WL διαθέτουν επίσης λειτουργίες ειδικά για gaming, και αν έχεις PlayStation 5, θα βρεις τις Auto HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode, οι οποίες σου δίνουν τέλεια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια.

BRAVIA X85L: Full Array ψυχαγωγία

Εννοείται πως και σε αυτό το μοντέλο μιλάμε για 4K ανάλυση. Η 4K εικόνα συνδυάζεται με Full Array LED backlight τεχνολογία για μεγαλύτερη φωτεινότητα και υψηλή αντίθεση, αλλά και πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα χάρη στη τεχνολογία Triluminos PRO. Το πάνελ της X85L αποδίδει εξαιρετικά ομαλή κίνηση στα 120Hz, τόσο σε παιχνίδια όσο και σε αθλητικά γεγονότα ή ταινίες δράσης. Το σύστημα X-Motion Clarity φροντίζει για την περαιτέρω βελτίωση της κίνησης, και ο επεξεργαστής 4K HDR X1 αναλαμβάνει την υλοποίηση όλων των προηγμένων αλγορίθμων. Το game menu υποστηρίζει Auto HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode για τέλεια εικόνα σε παιχνίδια. Το περιβάλλον Google TV διαθέτει πλούσιο υλικό από όλες σου τις πλατφόρμες streaming με πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, με Google Assistant και δυνατότητα Voice Search.

BRAVIA XR X95L για gaming και home cinema

Το απόλυτο μοντέλο στις οθόνες τεχνολογίας LCD, η Sony X95L είναι μια κατηγορία μόνη της. Η Sony έχει εφοδιάσει τη σειρά αυτή με τον προηγμένο επεξεργαστή XR, ενώ ο φωτισμός της οθόνης γίνεται μέσω μιας τεράστιας διάταξης από Mini LEDs, τα οποία δίνουν στην X95L απίστευτη φωτεινότητα και contrast με βαθιά μαύρα, προσφέροντας κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία. Παράλληλα, ο ήχος της X95L είναι απίστευτος, χάρη στα frame tweeters που βρίσκονται στα πλάγια της οθόνης, και στο σύστημα Acoustic Multi-Audio+™ με Dolby Atmos ο ήχος ακολουθεί την δράση. Αν επιθυμείς να πας τον ήχο στο επόμενο επίπεδο συνδύασε και ένα Sony Soundbar A series για να απολαύσεις τη λειτουργία Acoustic Center Sync για ήχο που γεμίζει τον χώρο και βγαίνει μέσα από την οθόνη. Η Sony έχει φροντίσει και για την άριστη συνεργασία μεταξύ των Bravia και PlayStation 5, επομένως τα συστήματα βελτίωσης της εικόνας ειδικά για gaming είναι πολλά!

BRAVIA XR A80L: Επαναπροσδιορίζοντας την τελειότητα

Στην κορυφής της… κορυφής βρίσκουμε την A80L, μια σειρά η οποία χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία του panel: προφανώς μιλάμε για OLED! Για όσους δεν γνωρίζουν, η OLED προσφέρει το απόλυτο μαύρο, αλλά και υψηλότατη φωτεινότητα στην εικόνα, μιας και κάθε pixel παράγει το δικό του φως! Η Sony έχει εφοδιάσει τη σειρά με τον επεξεργαστή XR, και έχει φροντίσει να έχει όλα τα συστήματα και τους πλέον προηγμένους αλγόριθμους βελτίωσης της εικόνας! Όπως και στις άλλες σειρές, και εδώ η συνεργασία με PlayStation 5 είναι άψογη, αλλά η OLED πηγαίνει την εικόνα ένα βήμα πιο πέρα! Το σύστημα XR Triluminos Pro αλλά και το XR Clear Image βελτιώνουν τη χρωματική απόδοση και μειώνουν το θόλωμα της εικόνας, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Sony παρέχει σε όλες τις Bravia το Bravia Core, μια υπηρεσία αποκλειστικού υλικού για streaming σε υψηλότατη ποιότητα έως και τα 80Mbps, η οποία διαθέτει μια μεγάλη ταινιοθήκη με τη μεγαλύτερη συλλογή IMAX® Enhanced περιεχομένου και δίνει σε όλους όσους αγοράσουν τηλεόραση Bravia οποιασδήποτε σειράς τη δυνατότητα για έως 24 μήνες απεριόριστο streaming και να κατεβάσουν έως και 10 ταινίες για να απολαύσουν στη νέα τους τηλεόραση!

Οι νέες τηλεοράσεις Sony Bravia XR 2023 είναι στα Public

Όλα τα νέα μοντέλα της Sony θα τα βρεις να σε περιμένουν στα ράφια του κοντινότερου Public αλλά και στο Public.gr, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου και να το κάνεις δικό σου. Στα Public μάλιστα μπορείς να πληρώσεις και με το Flex Pay, αλλά και όλους τους άλλους τρόπους πληρωμής, και με λίγες ή πολλές δόσεις! Μπες στο Public.gr για να δεις όλες τις νέες Bravia, από σήμερα κιόλας!