Photovision 2022: Οι Publicistas στην μεγάλη έκθεση φωτογραφίας

Περίληψη: Η Photovision 2022 ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες! Οι Publicistas βρέθηκαν στο κλειστό Π. Φαλήρου και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους από την έκθεση.

Το τριήμερο μεταξύ 8 και 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Photovision 2022! Για τρεις ημέρες ο κόσμος της φωτογραφίας έδωσε ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου. Η μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφίας στη χώρα μας επέστρεψε μετά από απουσία δύο ετών και ήταν ένα γεγονός που περίμεναν όλοι όσοι λατρεύουν την τέχνη της φωτογραφίας. Από αυτή τη μεγάλη συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Publicistas, που επισκέφθηκαν την Photovision και μας μετέφεραν το κλίμα του event.

Τι είδαν οι Publicistas στην Photovision 2022

Στην Photovision 2022 βρέθηκαν η Όλγα με τον Δημοσθένη, ή @nonstop_travellers όπως τους ξέρουμε από το Instagram. Ως travel addicts που λατρεύουν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους από όλο τον κόσμο, έχουν κολλήσει και οι δύο το «μικρόβιο» της φωτογραφίας και του βίντεο, οπότε δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κλειστό Π. Φαλήρου. Στο Instagram τους είδαμε μία συλλογή από τα πιο ενδιαφέροντα φωτογραφικά προϊόντα που συνάντησαν στην έκθεση. Ως bloggers και content creators, η προσοχή τους αμέσως στράφηκε στις κορυφαίες επιλογές σε φωτογραφικές μηχανές, όπως θα δεις και στο post που ακολουθεί.

Οι nonstop_travellers αποφάσισαν να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους και έτσι μας παρουσιάζουν τις φωτογραφικές μηχανές που ξεχώρισαν στη φετινή Photovision. Στον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης δοκίμασαν από κοντά επιλογές από Canon, Nikon και Sony και έχουν πολλά να προτείνουν.

Από τις προτάσεις της Canon ξεχώρισαν την EOS M50 Mark II, η οποία έρχεται με ένα πλήρες vlogging kit στο πακέτο, για να ξεκινήσει κανείς να τραβά φωτογραφίες και βίντεο αμέσως. Για τους πιο απαιτητικούς φωτογράφους και κινηματογραφιστές, η Όλγα και ο Δημοσθένης τσέκαραν επίσης την Canon EOS RP, η οποία εξοπλίζεται με Full Frame αισθητήρα.

Στο booth της Sony, οι nonstop_travellers σταμάτησαν για να δοκιμάσουν δύο προτάσεις. Η πρώτη ήταν η Sony ZV-1, μία compact vlogging camera που σχεδιάστηκε ειδικά για όσους θέλουν να δημιουργήσουν βίντεο χωρίς να «μπλέξουν» με περίπλοκες ρυθμίσεις και αξεσουάρ. Βέβαια, για όσους θέλουν να τα κάνουν όλα αυτά, η Sony έχει δημιουργήσει την α7C, μία mirrorless φωτογραφική μηχανή με Full Frame αισθητήρα.

Και φτάνουμε στην παρουσία της Nikon στην έκθεση Photovision 2022. Από όλο το lineup των προϊόντων που υπήρχαν στην έκθεση, δύο μοντέλα κέρδισαν την Όλγα και τον Δημοσθένη. Η Nikon Z FC εντυπωσίασε με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της αλλά και με το retro design της. Επιπλέον, η Nikon Z50 ήταν η δεύτερη πρόταση που ξεχώρισε, λόγω του γεγονότος πως εξοπλίζεται και αυτή με παρόμοια κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και γιατί έρχεται σε kit με δύο φακούς, άρα είναι έτοιμη για λήψεις σε όλες τις περιστάσεις.

Photovision-2022-Publicistas-01

Εκτός από το post των @nonstop_travellers, μην χάσεις και τα stories που ανέβασαν από το χώρο της έκθεσης. Όλες οι ιστορίες από την μεγάλη συνάντηση της φωτογραφίας και του βίντεο είναι συγκεντρωμένες σε μία συλλογή από highlights που θα βρεις στο Instagram προφίλ του Δημοσθένη και της Όλγας και ονομάζεται «Photovision». Αν δεν είχες την ευκαιρία να επισκεφθείς τη Photovision 2022 λοιπόν, τα stories αυτά θα σου δώσουν μία γεύση από όλα όσα συνέβησαν από τις 8 έως τις 10 Απριλίου στο κλειστό Π. Φαλήρου.

Αναβάθμισε τον εξοπλισμό σου στο Public

Η Photovision 2022 ολοκληρώθηκε, αλλά ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τη φωτογραφία και το βίντεο μπορείς ακόμα να το δοκιμάσεις από κοντά. Έλα σε ένα κατάστημα Public για να δεις από κοντά όλα τα μοντέλα τα οποία είδαν οι Publicistas στην έκθεση, αλλά και πολλές περισσότερες επιλογές. Ή μήπως είσαι ήδη expert του είδους αλλά «ψάχνεσαι» για αναβάθμιση του εξοπλισμού σου; Το Public έχει και σε αυτή την περίπτωση ό,τι χρειάζεσαι. Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα ή κάνε κλικ στο Public.gr και κάνε το upgrade που ονειρεύεσαι στον φωτογραφικό εξοπλισμό σου.