Gaming TVs: 6 top προτάσεις για να καλωσορίσεις το 2024!

Περίληψη: Οι Gaming TVs του 2024 έρχονται με χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν τη gaming εμπειρία στο σαλόνι σου. Ανακάλυψε τα top μοντέλα για φέτος εδώ!

Όταν σκέφτεσαι την ιδανική τηλεόραση, τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο; Θες ένα μοντέλο με τέλεια εικόνα για να stream-άρεις όλη την ώρα περιεχόμενο, ψάχνεις τηλεόραση με γρήγορη απόκριση για να μη χάνεις καμία λεπτομέρεια όταν βλέπεις αθλητικά γεγονότα ή μήπως έχεις βάλει στο μάτι gaming TVs για να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια με κορυφαία ποιότητα; Αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία, τότε μέσα στο 2024 μπορείς να κάνεις μία μεγάλη αναβάθμιση και να αποκτήσεις μία τηλεόραση που να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να εκμεταλλευτείς την κονσόλα ή το gaming PC σου στο μέγιστο. Οι 6 gaming TVs που θα δούμε παρακάτω είναι οι top επιλογές για το 2024 και θα ανεβάσουν τα παιχνίδια σου στο επόμενο επίπεδο!

Οι καλύτερες Samsung Gaming TVs

Top Samsung Gaming TV #1: Neo QLED QN90C

Από τη μεριά της Samsung, μία κορυφαία επιλογή είναι τα μοντέλα της σειράς QN90C. Προφανώς και ξεχωρίζουν για το πάνελ τεχνολογίας QLED με 4K ανάλυση, που προσφέρει απίστευτη λεπτομέρειες και υψηλής ποιότητας εικόνα. Για το gaming όμως, το οποίο είναι και το βασικότερο για εσένα, τα καλά νέα συνεχίζονται. Η QN90C προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz, ενώ χάρη στην υποστήριξη του προτύπου FreeSync Premium Pro της AMD το gameplay σου είναι πιο ομαλό από ποτέ.

Κάνε δική σου την Samsung QN90C 43 ιντσών ή την QN90C 50 ιντσών

Top Samsung Gaming TV #2: Neo QLED QN95C

Αν ψάχνεις κάτι ακόμα μεγαλύτερο και ποιοτικότερο, τότε η σειρά QN95C της Samsung είναι η επιλογή που σου ταιριάζει. Το χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά εδώ (σε σχέση με την QN90C) είναι το πάνελ τεχνολογίας Mini LED! Μέσω αυτού τα παιχνίδια τελευταίας γενιάς που υποστηρίζουν ray tracing και HDR θα δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Κάνε δική την Samsung QN95C στις 55 ίντσες ή την QN95C στις 65 ίντσες

Οι καλύτερες LG Gaming TVs

Top LG Gaming TV #1: QNED866RE

Η LG φυσικά έχει τις δικές τις προτάσεις για κορυφαίες gaming TVs. Η πρώτη από αυτές είναι η QNED866RE, η οποία επίσης διαθέτει πάνελ τεχνολογίας Mini LED, άρα η ποιότητα εικόνας που προσφέρει είναι καταπληκτική. Σε ό,τι αφορά το gaming τώρα, σε αυτό το μοντέλο θα βρεις ταχύτατο πάνελ 100Hz, αλλά και θύρες HDMI 2.1 με υποστήριξη variable refresh rate και Auto Low Latency Mode για πολύ γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Κάνε δική σου την LG QNED866RE 55 ιντσών ή την LG QNED866RE 65 ιντσών

Top LG Gaming TV #2: OLED evo C3

Η LG έχει την πρωτοκαθεδρία στις OLED τηλεοράσεις οπότε μία επιλογή με OLED πάνελ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η σειρά evo C3 είναι ιδανική για όσους αναζητούν το απόλυτο πακέτο ποιότητας και χαρακτηριστικών σε «γήινες» διαστάσεις. Υπάρχουν μοντέλα στις 42 και 48 ίντσες για παράδειγμα. Συνδέοντας την κονσόλα σου σε αυτή θα απολαύσεις ταχύτατο χρόνο απόκρισης 0,1 ms, gaming χωρίς «σπασίματα» χάρη στην υποστήριξη AMD FreeSync Premium και Nvidia G-Sync, αλλά και auto low latency mode μαζί με variable refresh rate.

Κάνε δική σου την LG OLED evo C3 στις 42 ίντσες ή την LG OLED evo C3 στις 48 ίντσες

Οι καλύτερες Sony Gaming TVs

Top Sony Gaming TV: Bravia X85L

Στην Sony Bravia KD65X85LAEP θα βρεις χαρακτηριστικά που αναζητά κάθε gamer και τα έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα ήδη. Αυτά είναι οι θύρες HDMI 2.1 με υποστήριξη για VRR (variable refresh rate) και ALLM (auto low latency mode) και ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης 120Hz. Το επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της τηλεόρασης είναι ότι είναι Sony, κάτι που σημαίνει πως συνεργάζεται ακόμα καλύτερα με το PS5, προσφέροντας, για παράδειγμα, αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR και αυτόματη λειτουργία παιχνιδιού.

Κάνε δική σου τη Sony Bravia X85L 55 ιντσών ή τη Sony Bravia X85L 65 ιντσών

Οι καλύτερες Hisense Gaming TVs

Top Hisense Gaming TV: QLED E7KQ PRO

Η Hisense έχει μπει δυναμικά στην αγορά τηλεοράσεων τα τελευταία χρόνια. Οπότε προφανώς και υπάρχει πρόταση για gaming TV και από αυτό τον κατασκευαστή. Πιο συγκεκριμένα, η Hisense E7KQ PRO είναι μία τέλεια πρόταση καθώς συνδυάζει χαρακτηριστικά gaming με προσιτή τιμή. Ενεργοποιώντας το 144Hz Game Mode Pro απολαμβάνεις εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης, και χωρίς καθυστέρηση εισόδου μάλιστα, λόγω μειωμένου input lag που προσφέρει αυτό το mode, αλλά και χωρίς tearing, χάρη στο Variable Refresh Rate και την πιστοποίηση AMD FreeSync Premium που διαθέτει.

Κάνε δική σου την Hisense E7KQ PRO στις 55 ίντσες ή την Hisense E7KQ PRO στις 65 ίντσες

Αγόρασε Gaming TV από τα Public σε φοβερές τιμές και με top υπηρεσίες!

Όποια τηλεόραση κι αν σου ταιριάζει, είτε παίζεις σε κονσόλα είτε σε PC, στα Public θα βρεις κορυφαίες Gaming TVs για να ανεβάσεις επίπεδο στη gaming εμπειρία σου στο σπίτι. Η ποικιλία σε μοντέλα είναι πολύ μεγάλη και διαθέτουμε επιλογές από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς σήμερα. Πέρα από αυτό όμως, στα Public μπορείς να αποκτήσεις καινούργια τηλεόραση με υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, όπως το Public Now Pay Later με Klarna και το Flex Pay για πληρωμή με μεγαλύτερη ευελιξία!