Δημιουργώντας κινηματογραφικές εμπειρίες στο σπίτι με άπαιχτα sales

Περίληψη: Μετάφερε τη μαγεία του κινηματογράφου στο σπίτι σου! Το 2024 μπήκε με νέες ταινίες κι εμείς σου δίνουμε τα Winter sales για να το κάνεις!

Καλή χρονιά! Τώρα που μπήκαμε στο δεύτερο δεκαήμερο του 2024, μπορούμε να πούμε πως έχουμε αλλάξει κανονικά χρόνο, και δεν έχει δικαιολογίες! Ο καιρός άρχισε, επιτέλους, να θυμίζει λίγο χειμώνα και, αντί να κυνηγάμε κουνούπια Γενάρη μήνα, μπορούμε επιτέλους να ανάψουμε το τζάκι ή έστω ένα καλοριφέρ, να πάρουμε την αγαπημένη μας κουβέρτα, να κάτσουμε στον καναπέ παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να διαλέξουμε ταινία, και…  τι; Δεν έχεις τηλεόραση για τέτοια; What? Α, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Γι' αυτό λοιπόν, εμείς εδώ στα Public, διαλέξαμε τις καλύτερες τηλεοράσεις, τα καλύτερα αξεσουάρ, τα καλύτερα παρα-τηλεορασικά gadgets, και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για να φέρεις στο σαλόνι σου τη μαγεία του κινηματογράφου, και τα βάλαμε στα Winter Sales 2024! Για πάμε να δούμε τι χρειάζεσαι!

Winter sales 2024: νέα τηλεόραση για βραδιές Οσκαρικές κι ονειρεμένες!

Τα Όσκαρ του 2024 είναι στην τελική ευθεία. Σε λίγες μέρες, θα ανακοινωθούν οι φετινές υποψηφιότητες. Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουμε και τις υποψηφιότητες, όταν το Hollywood βγάζει εκπληκτικές ταινίες συνεχώς! Τα τελευταία χρόνια έχουμε τον ευχάριστο πονοκέφαλο πως… δεν προλαβαίνουμε να τις βλέπουμε όλες, αλλά στάνταρ στα new year's resolutions θα πρέπει να έχεις και το να δεις κάποιες ταινίες που έχασες – και δεν πρέπει. Για εσένα που δεν έχεις τηλεόραση για να καλέσεις τους φίλους σου ή να κάτσεις αγκαλιά με κάποιον ή κάποια, τώρα δεν έχεις δικαιολογίες. Πέρνα από το κατάστημά μας που σε βολεύει καλύτερα, για να δεις από κοντά τις τηλεοράσεις μας – γιατί μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις – και ρώτησέ μας για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την εκλεκτή (τηλεόραση) της καρδιάς σου!

winter-sales-movie-nights-02

Στην κατηγορία των τηλεοράσεων, αυτή την εποχή παίζουν πολύ τα μοντέλα OLED. Όπως θα δεις – και πρέπει να δεις – η εικόνα τους δεν περιγράφεται με λόγια! Μαζί και κοντά έχουμε και τις Quantum Dot, οι οποίες έχουν πάααααρα πολύ καλή ποιότητα. Προσοχή, υπάρχουν και μοντέλα της Sony και της Samsung που συνδυάζουν και τις δύο τεχνολογίες, για εικόνα από άλλο πλανήτη. Αλλά δεν είναι και οι μόνες. Οι κορυφαίες εταιρείες πειραματίζονται και με άλλες τεχνολογίες, δίνοντάς μας μοντέλα με απίστευτη ποιότητα εικόνας. Επίσης, να αναφέρουμε πως πλέον οι περισσότερες τηλεοράσεις έρχονται με ανάλυση 4K, η οποία είναι τετραπλάσια από την παλιά (πλέον) «Full HD» προσφέροντας ποιότητα άλλου επιπέδου. Όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια, στην κορυφή βρίσκουμε τις LG και Samsung, αλλά και τη Sony. Η Hisense είναι μια εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου, ενώ πάντα υπάρχουν και οι σταθερές value-for-money αξίες, όπως η Sharp και η Kydos.

Α, ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως… και τα μεγέθη έχουν εκτοξευτεί! Ξέχνα τις 30άρες και τις 40άρες. Η κολεξιόν χειμώνας '24 λέει πως θα φορεθεί πολύ η 65άρα!

winter sales 24 tv 04

Πιάσε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία από το αυτί

Για να κάνεις το απόλυτο combo και να μετατρέψεις το καθιστικό σου σε αίθουσα για μεγάλες εμπειρίες, αξίζει να ρίξεις και μπόλικες ματιές στην κατηγορία των soundbars, μέχρι να εντοπίσεις αυτό που θα ταιριάξει με τη νέα σου τηλεόραση, ώστε να το κάνεις δικό σου σε ένα match made in (cinematic) heaven! Οι soundbars πολλές, και έχουμε φροντίσει να τις βάλουμε πρακτικά όλες στα Winter Sales, για να μη σε βάζουμε σε διλήμματα πρωτοχρονιάτικα. Για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, ok, η πεμπτουσία είναι η εικόνα, αλλά ο ήχος είναι το μυστικό συστατικό! Δηλαδή, γίνεται να βλέπεις, για παράδειγμα, την Barbie και να μην ακούς τη μουσική, ή το Oppenheimer και να μην ακούς την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας, ή έστω να δεις για 100ή φορά την τριλογία του Άρχοντα των Δακτυλιδιών και να μην ακούς… τα πάντα;

Γιατί να βάλεις όριο στην κινηματογραφική εμπειρία;

Σίγουρα ξέρεις πού το πάμε. Για την ακρίβεια, δεν το πάμε εμείς, πάει μόνο του! Τι άλλο έχεις στον κινηματογράφο αλλά συνήθως όχι στο σπίτι; Αυτό που το… μυρίζεις από μακριά, προτού καν μπεις στην αίθουσα; Ναι, ναι, το pop-corn λέμε! Το φρέσκο και μυρωδάτο pop-corn, την συντροφιά στις κινηματογραφικές κατανύξεις! Μην ανησυχείς, σε έχουμε φτιάξει και από αυτή την πλευρά! Ε ναι λοιπόν, βάλαμε στα Winter Sales 2024 και μηχανές pop-corn, για την πατροπαράδοτη συνταγή, αλλά και βαφλιέρες, και μηχανή για μαλλί της γριάς, για τους περίεργους της παρέας, αλλά και για τα lovebirds που δεν θέλουν καλαμπόκια στο στόμα τους! ;) Ξέρετε τι λέμε!

winter-sales-movie-nights-01

Δημιούργησε το απόλυτο cinematic experience στο σπίτι μαζί μας!

Εδώ σε έχουμε φτιάξει! Διαλέξαμε τις top τηλεοράσεις για να κάνεις δική σου αυτή που θέλεις, και μάλιστα στην καλύτερη τιμή και με τη μεγαλύτερη ευελιξία στις πληρωμές. Μαζί, βρήκαμε και τα καλύτερα soundbars για να κανακέψεις και τα αυτιά σου, μαζί με τα μάτια σου. Και το τρίπτυχο της επιτυχίας – και της ευτυχίας – κλείνει με την μηχανή για φρέσκο pop corn! Απλά πέρνα μια βόλτα από το κοντινότερο κατάστημά μας ή μπες στο Public.gr και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε σινεμά! Το 2024 είναι η χρονιά που… τελειώνουν οι δικαιολογίες!