Πώς θα πετύχεις τους στόχους της νέας χρονιάς με τα άπαιχτα sales μας!

Περίληψη: Η νέα χρονιά ξεκινά με χειμερινές εκπτώσεις. Τα άπαιχτα sales σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις σε πρώτο πλάνο τους στόχους σου για τη νέα χρονιά!

Ο ερχομός του νέου έτους μπορεί να γίνει το κίνητρο για νέα ξεκινήματα! Βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα κεφάλαια της χρονιάς και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσεις να γράφεις την ιστορία του 2024. Τα πρώτα σου βήματα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα με τα άπαιχτα sales μας. Οι χειμερινές εκπτώσεις έρχονται στα Public για να σε βοηθήσουν να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Ας δούμε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την τεράστια ποικιλία σε προσφορές ανάμεσα στις χιλιάδες επιλογές προϊόντων μας για να γεμίσεις αυτή τη χρονιά με καινούργιες εμπειρίες και περισσότερα χαμόγελα!

Τα νέα χόμπι παίρνουν προτεραιότητα!

Πόσον καιρό τώρα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι; Έφτασε η εποχή να το κάνεις πραγματικότητα! Στα Public θα βρεις τεράστια ποικιλία επιλογών από δεκάδες προϊοντικές κατηγορίες, οπότε μπορείς να κάνεις δικό σου τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι σε πολύ πιο προσιτές τιμές αυτή την περίοδο. Μπορεί να έχεις βάλει στόχο μέσα στο 2024 να γίνει streamer ή να ξεκινήσεις το δικό σου podcast. Έχουμε ό,τι θα χρειαστείς, από κάμερες και μικρόφωνα, μέχρι δυνατούς υπολογιστές για να παίζεις ή να κάνεις editing το περιεχόμενό σου. Ή μπορεί να αποφάσισες να ανακαλύψεις τα μυστικά της μαγειρικής. Στα Public θα βρεις από «άπειρα» cookbooks μέχρι εργαλεία και συσκευές για την κουζίνα.

Η γυμναστική και η ευεξία γίνονται μέρος της καθημερινότητάς σου

Η πιο κλασική αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε μπαίνοντας στη νέα χρονιά είναι να βελτιώσουμε το σώμα και την υγεία μας. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε για να πετύχεις αυτόν το στόχο είναι να τον… μικρύνεις. Με αυτό εννοούμε να μην στοχεύεις σε κάτι μεγάλο μέχρι το τέλος της χρονιάς (π.χ. «να χάσω 20 κιλά φέτος»), αλλά να «σπάσεις» αυτό το στόχο σε μικρότερα κομμάτια. Για την ακρίβεια, μπορείς να μην τον συγκεκριμενοποιήσεις καν και να εστιάσεις στη δημιουργία καλύτερων συνηθειών. Αντί να πεις «θα χάσω 4 κιλά σε 1 μήνα», πες «θα πηγαίνω γυμναστήριο 3 φορές της εβδομάδα».

Και για αυτό τον στόχο, οι εκπτώσεις Public μπορούν να σε βοηθήσουν. Απόκτησε μια ζυγαριά που μετρά πολλά περισσότερα δεδομένα και όχι μόνο βάρος, για να παρακολουθείς καλύτερα την πρόοδό σου! Αν, για παράδειγμα, σε διάστημα 2 εβδομάδων το βάρος σου μείνει στάσιμο, αλλά την ίδια περίοδο έχασες λίπος και πήρες μυϊκή μάζα, έχεις και πάλι πετύχει! Στην παρακολούθηση της δραστηριότητάς σου σε βοηθά και ένα fitness tracker, το οποίο αυτή την περίοδο γίνεται δικό σου πολύ πιο οικονομικά. Τέλος, όταν το γυμναστήριο είναι δίπλα σου μπορείς πιο εύκολα να πας σε αυτό. Και τι μπορεί να είναι πιο δίπλα σου από ένα γυμναστήριο στο σπίτι; Στα Public θα βρεις τεράστια ποικιλία από όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής, έτσι ώστε το 2024 να πετύχεις τους fitness στόχους σου!

Πώς θα ζήσεις πιο βιώσιμα τη νέα χρονιά

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που μπορεί να βάλει κανείς για το 2024 είναι να ζήσει πιο βιώσιμα. Η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος είναι πιο σημαντική από ποτέ και αξιοποιώντας τις χειμερινές μας εκπτώσεις μπορείς να το πετύχεις. Στα Public θα βρεις συσκευές για το σπίτι με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα. Έτσι θα μειώσεις τις εκπομπές του σπιτιού και παράλληλα θα επωφεληθείς και από την οικονομία στο λογαριασμό ενέργειας. Και μην ξεχνάς πως στα Public μπορείς να βρεις ανακατασκευασμένες ηλεκτρονικές συσκευές με την εγγύηση της iRepair. Αντικαθιστώντας το παλιό σου smartphone ή laptop με ένα certified μεταχειρισμένο μοντέλο βοηθάς στην ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας, αποκτάς μία νέα συσκευή σε πολύ προσιτή τιμή, και μειώνεις και το προσωπικό σου αποτύπωμα άνθρακα.

Συνδύασε τις κατηγορίες μας για ανανέωση στο σπίτι

Και μιας και είπαμε για οικιακές συσκευές, ίσως το 2024 σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή να ανανεώσεις το οικιακό σου περιβάλλον. Όλοι χρειαζόμαστε μία ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η αρχή του νέου έτους είναι η κατάλληλη στιγμή για να την δρομολογήσεις. Σε περιμένουμε στα καταστήματά μας ή στο Public.gr για να ανακαλύψεις χιλιάδες μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές που θα αλλάξουν την καθημερινότητα στο σπίτι. Από ρομποτικές σκούπες που θα σε απαλλάξουν από το σκούπισμα μέχρι κλιματιστικά με τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο, έχουμε μεγάλα deals που δεν πρέπει να χάσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Σπίτι και ψυχαγωγία πάνε επίσης μαζί, οπότε αν αποφάσισες πως φέτος θα δεις επιτέλους όλη τη φιλμογραφία του αγαπημένου σου σκηνοθέτη, θα ακούσεις σε βινύλιο όλη την δισκογραφία της αγαπημένης σου μπάντας ή θα παίξεις τα κορυφαία παιχνίδια νέας γενιάς που είναι διαθέσιμα στις next-gen κονσόλες, τότε είμαστε και πάλι εδώ για σένα, με deals σε τηλεοράσεις, soundbars, πικάπ, κονσόλες και πολλά ακόμα είδη home entertainment.

Απόλαυσε τα οικιακό σου γραφείο

Ένας ακόμα χώρος του σπιτιού που μπορεί να αναβαθμιστεί χάρη στα άπαιχτα sales μας είναι το οικιακό σου γραφείο. Θες φέτος να δουλεύεις περισσότερο από το σπίτι για να κερδίσεις χρόνο γλιτώνοντας το καθημερινό πήγαινε-έλα στη δουλειά, για να μειώσεις τα έξοδα μετακινήσεων ή για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, χρειάζεσαι τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο/ποντίκι, αλλά και μία αναπαυτική καρέκλα γραφείου, κατηγορίες στις οποίες εννοείται πως έχουμε εκπτώσεις.  

Όλες οι αγορές σου μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτα

Η τεράστια ποικιλία μας, με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων, και τα δυνατά deals σε χιλιάδες είδη, δεν είναι ο μόνος λόγος για να επιλέξεις Public για τις αγορές σου κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα με υπηρεσίες που κάνουν πιο εύκολες τις αγορές σου. Με την Klarna μπορείς να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι και να πληρώνεις σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα κι αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα. Και χάρη στο Locker Pickup 24/7 οι αγορές σου φτάνουν δίπλα σου και τις παραλαμβάνεις όποια ώρα της μέρας σε βολεύει.

Για τους στόχους του 2024, οι χειμερινές εκπτώσεις Public είναι μονόδρομος

Την εποχή που όλοι βάζουμε σε πρώτο πλάνο τα new year’s resolutions μας, ξεκινούν και οι χειμερινές εκπτώσεις. Το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο μιας και στα Public θα βρεις άπαιχτα sales για να κάνεις τους στόχους της νέας χρονιάς πραγματικότητα!