Black Friday 2023: Top deals που θα βρεις μόνο στα “Public + home”!

Περίληψη: Η Black Friday απέχει μόλις 10 μέρες και τα “Public + home” έχουν ήδη top deals για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με ό,τι χρειάζεται για τον χειμώνα!

Επιτέλους… τέλος για το καλοκαίρι και τις ζέστες! Ο Νοέμβριος έφερε και τον σχετικά νορμάλ καιρό για την εποχή, αλλά μαζί του έρχεται και η… Μαύρη Παρασκευή με τις εκπτώσεις και τα top deals! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για τα top deals που έχουμε ετοιμάσει για τη Black Friday 2023 αλλά και όλη την περίοδο πριν από αυτήν. Μάλιστα, τα deals στα “Public + home” είναι τέτοια που, αν τα χάσεις, θα χάσεις! Πάμε να δούμε μερικά από αυτά, για να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα.

Top Black Friday Deal #1: Κλιματιστικό Tesla Virtuoso 12000BTU

Είπαμε ότι ο καιρός κρύωσε. Λοιπόν, για να έχεις θέρμανση με απόλυτη οικονομία, το Tesla Virtuoso είναι ένα κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης A+++ τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη. Διαθέτει και Wi-Fi για να το ελέγχεις εξ αποστάσεως, και μπορεί να κρατήσει τον χώρο σου ζεστό, οικονομικά και αποδοτικά! Χαμηλή κατανάλωση, ακόμη χαμηλότερος θόρυβος, σύστημα UV για απολύμανση του αέρα, ιονιστή, το Tesla είναι αυτό που θέλεις χειμώνα-καλοκαίρι!

Για περισσότερα deals στα κλιματιστικά σε τιμές Black Friday, δες εδώ!

Top Black Friday Deal #2: Κουζινομηχανή Kenwood Prospero+

Η Kenwood είναι το όνομα που έχει καθορίσει την κατηγορία μίξερ και κουζινομηχανών. Σου έχουμε το original Kenwood Prospero+ σε τιμή Black Friday, για να λάμψεις με τις γαστριμαργικές σου καλλιτεχνίες! Πολυάριθμες λειτουργίες, ενσωματωμένη ζυγαριά, επιπλέον κάδος, πολλά εξαρτήματα, το Kenwood Prospero είναι πολλά-σε-ένα!

Για ακόμη περισσότερες συσκευές σε απίστευτα Black Friday deals, δες εδώ!

Top Black Friday Deal #3: Αφυγραντήρας Midea με Wi-Fi

Το κρύο δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο! Μην ξοδεύεις άδικα χρήμα σε ρεύμα ή αέριο για να ζεστάνεις το σπίτι σου, όταν το πρόβλημα είναι η υγρασία. Φρόντισε να κρατάς το σπίτι σου χωρίς υγρασία, για να νιώθεις άνετα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες! Ο αφυγραντήρας Midea είναι ισχυρός, μπορεί να καλύψει μεγάλους χώρους, και διαθέτει Wi-Fi για να τον ελέγχεις από το smartphone αλλά και να φτιάχνεις προγράμματα για αυτόματη λειτουργία όποτε χρειάζεται!

Βρες περισσότερα deals σε αφυγραντήρες σε τιμές Black Friday εδώ!

Top Black Friday Deal #4: Αφυγραντήρας Inventor Eva Ion Pro Wi-Fi

Συνεχίζουμε στην κατηγορία των αφυγραντήρων, μιας και είναι η κατάλληλη εποχή και τώρα που τα κρύα σφίγγουν και ο καιρός γίνεται βροχερός, έχουν την τιμητική τους. Τα λέμε και πιο πάνω για τη σημασία της υγρασίας στην αίσθηση του κρύου. Η Inventor είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον κλιματισμό και την αφύγρανση, και ο Eva Ion Pro είναι ένα από τα κορυφαία της μοντέλα, με φίλτρα καθαρισμού, ιονιστή, μικρές διαστάσεις και χαμηλό επίπεδο θορύβου. Και βέβαια έχει και Wi-Fi για να κάνεις… κόλπα!

Ακόμη περισσότερα deals σε αφυγραντήρες σε τιμές Black Friday θα βρεις πατώντας εδώ!

Top Black Friday Deal #5: Αφυγραντήρας Rohnson True Ion Health Clean

Άλλος ένας top αφυγραντήρας σε ακόμη πιο top deal, για να τον κάνεις δικό σου και να ηρεμήσεις για το χειμώνα. Με μεγάλη ισχύ, ο Rohnson μπορεί να καλύψει χώρους έως 145 τετραγωνικών μέτρων, αλλά διαθέτει διπλό σύστημα ιονισμού και λειτουργία καθαριστή αέρα, για να έχεις καθαρό αέρα χωρίς ρύπους και παθογόνα, ακόμη κι όταν δεν χρειάζεσαι αφύγρανση. Για να κρατάς το σπίτι σου καθαρό και στεγνό, εξαλείφοντας την «ψύχρα», ο Rohnson είναι ιδανικός!

Στην κατηγορία αφυγραντήρων θα βρεις ακόμη περισσότερα top deals σε τιμές Black Friday!

Top Black Friday Deal #6: Ψυγείο-ντουλάπα Samsung

Για εσένα που έχεις απαιτήσεις μεγάλου μεγέθους για ψύξη, η Samsung δημιουργεί κι εμείς στο φέρνουμε σε Black Friday deal! Το ψυγείο-ντουλάπα της Samsung έχει τεράστια χωρητικότητα και πολύ χαμηλή κατανάλωση, ενώ είναι και πολύ όμορφο, με inox στο εξωτερικό και μαύρες λεπτομέρειες. Επίσης, διαθέτει σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας με τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και Wi-Fi για να ελέγχεις θερμοκρασίες και κατανάλωση από το κινητό!

Όμως υπάρχουν και άλλα ψυγεία σε Black Friday deals, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Top Black Friday Deal #7: Πλυντήριο ρούχων Omnys

Το πλύσιμο ρούχων σε τιμή σοκ. Το Omnys είναι ένα πλυντήριο ρούχων υψηλής απόδοσης και πολύ μικρού όγκου. Με βάθος μόλις 44 εκατοστά, είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο στρυμωγμένες περιπτώσεις, ενώ κρατά τη χωρητικότητα στα 6 κιλά, ό,τι πρέπει για μια μέση οικογένεια. Το Omnys είναι το πλυντήριο για εσένα που θέλεις απλό χειρισμό και μεγάλη αξιοπιστία!

Αλλά στα “Public + Home” υπάρχουν και πολλά ακόμα πλυντήρια σε τιμές Black Friday!

Top Black Friday Deal #8: Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης Whirlpool

Για εσένα που έχεις ιδιαίτερες ανάγκες σε μικρό χώρο, το Whirlpool άνω φόρτωσης είναι η απάντηση στις προσευχές σου! Παρά το μικρό του μέγεθος, ενσωματώνει όλη την τεχνολογία της Whirlpool, έχει υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, αλλά και συστήματα βελτιστοποίησης ενέργειας και μείωσης του νερού! Με μόλις 40 εκατοστά πλάτος, χωράει εκεί που όλα τα άλλα… προεξέχουν!

Θες να δεις κι άλλα πλυντήρια σε τιμές Black Friday; Πάτα εδώ!

Top Black Friday Deal #9: Φριτέζα αέρος Primo

Οι φριτέζες αέρος είναι το τελευταίο «thing» για τη μαγειρική και την κουζίνα. Λοιπόν, σου έχουμε την Primo PRAF σε τιμή που απλά δεν υπάρχει, για να τη βάλεις στην κουζίνα σου και να φέρεις το μαγείρεμά σου στον 21ο αιώνα! Με κύκλωμα προστασίας, χωρητικότητα κάδου 5 λίτρα, θερμό αέρα, και ψηφιακό πάνελ με 8 προγράμματα, δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο!

Στα Public σου έχουμε όμως κι άλλες φριτέζες αέρος σε τιμές Black Friday!

Γιατί top Black Friday deals σημαίνει Public από το 2016!

Μην το ξεχνάμε! Το θεσμό της Black Friday τον έφεραν στην Ελλάδα τα Public το 2016! Από τότε μέχρι σήμερα, η Black Friday αποτελεί ορόσημο σε κάθε χρονιά και φροντίζουμε να έχουμε απίστευτα deals όλη την περίοδο, και να τα συνδυάζουμε με όλες τις παροχές και τις ευκολίες των Public! Μπες στο Public.gr, γράψου στο newsletter για να μαθαίνεις πρώτος τα deals μόλις βγαίνουν, και ετοιμάσου γιατί η Μαύρη Παρασκευή πλησιάζει!