Black Friday και οικιακές συσκευές: Προσφορές που δεν χάνονται!

Περίληψη: Ανακάλυψε τις καλύτερες Black Friday προσφορές που θα παίξουν σε οικιακές συσκευές αποκλειστικά στα Public! Δες όλες τις Black Friday προσφορές μας εδώ!

Black Friday 2022. Την περίμενες και τώρα ήρθε! Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει και εσύ είσαι σε αναζήτηση της χαμηλότερης τιμής και της καλύτερης επιλογής για το budget σου. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις με τι ώρες όμως. Εντοπίσαμε εμείς τα δυνατότερα deals της φετινής Black Friday για σένα. Ήδη μιλήσαμε για τεχνολογία και ψυχαγωγία, οπότε έφτασε η στιγμή να ανακαλύψεις τις μεγαλύτερες Black Friday προσφορές σε οικιακές συσκευές.

4 λόγοι για να πάρεις οικιακές συσκευές από τα Public στην Black Friday

Στη Black Friday που ετοιμάσαμε για σένα έχεις μερικούς ακαταμάχητους λόγους για να κάνεις τις αγορές σου. Ας δούμε τους 4 σημαντικότερους.

Δεν θα βρεις καλύτερες Black Friday τιμές για οικιακές συσκευές μέσα στο χρόνο

Ο πιο προφανής λόγος είναι οι τιμές! Από τη στιγμή που οι μεγαλύτερες προσφορές είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για αγορές. Δεν θα βρεις χαμηλότερες τιμές καμία άλλη εποχή, οπότε τώρα είναι η ώρα να αποκτήσεις οικιακές συσκευές.

Κάνεις την παραγγελία σου και την έχεις στα χέρια σου την επόμενη μέρα με το next day delivery!

Το είδες, το θες! Σε καταλαβαίνουμε. Ειδικά αυτή την περίοδο, που οι προσφορές μπορεί να εξαντληθούν γρήγορα, δεν θες να σκέφτεσαι πότε θα παραλάβεις. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις αγορές με Next Day Delivery σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Οι άτοκες δόσεις παίζουν και για τις οικιακές συσκευές που είναι σε Black Friday προσφορά!

Το Public Now, Pay Later είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τις Black Friday αγορές σου χωρίς άγχος. Απόκτησε όλα όσα θες, στις τιμές που τα θες, και πλήρωσε σε τρείς άτοκες δόσεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα.

Καλό είναι να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι σου για το νέο χρόνο που πλησιάζει!

Η νέα χρονιά είναι πάντα μία περίοδος αλλαγών. Σε προσωπικό, εργασιακό, οικιακό και πολλά άλλα επίπεδα. Γιατί να μην υποδεχθείς το 2023 με ανανεωμένο σπίτι λοιπόν; Απόκτησε νέες οικιακές συσκευές και δώσε νέο αέρα στο σπίτι. Πάμε να ανακαλύψουμε τις σημαντικότερες προσφορές σε κάθε κατηγορία.

black-friday-prosfores-oikiakes-siskeves-01

Black Friday σε ψυγεία: Οι κορυφαίες προσφορές

Ξεκινάμε με την σημαντικότερη συσκευή σε κάθε σπίτι, το ψυγείο. Η επιλογή ψυγείου είναι σημαντική απόφαση και οι Black Friday προσφορές σε ψυγεία σε βοηθούν να πάρεις την καλύτερη απόφαση.

Full No Frost ψυγειοκαταψύκτης Siemens

Η σημαντικότερη προσφορά σε ψυγείο ακούει στο όνομα Siemens KG39NVIEC. To όνομα ‘KG39NVIEC’ δεν το λες και εύηχο! Αυτό που μετράει, όμως, είναι τα χαρακτηριστικά σε συνάρτηση με την τιμή. Ο Inox ψυγειοκαταψύκτης έχει χωρητικότητα 368 λίτρα, είναι Full No Frost και έχει 49% χαμηλότερη τιμή!

Ψυγειοκαταψύκτης Pitsos με πλάτος 70 εκατοστά

Αν η κουζίνα χωράει πιο πλατύ ψυγείο, τότε πρέπει να επιλέξεις μοντέλο με πλάτος 70 εκατοστά που θα σου λύσει τα χέρια. Το Pitsos PKNB49XIEP έρχεται με χωρητικότητα 438 λίστα, διαθέτει MultiAirflow για ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης και θα το βρεις αυτή τη στιγμή 44% φθηνότερα.

Ψυγειοκαταψύκτης Bosch σε λευκό χρώμα

Ταιριάζει καλύτερα ένα λευκό ψυγείο στην κουζίνα σου; Τότε τσέκαρε τον ψυγειοκαταψύκτη Bosch KGN36NWEA. Έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, δεν χρειάζεται απόψυξη και είναι εξαιρετικά προσιτός καθώς στη Black Friday είναι κατά -43% πιο οικονομικός.

Πλυντήρια ρούχων: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις

Σειρά παίρνει το πλυντήριο ρούχων. Χωρίς αυτό η καθημερινότητά μας θα ήταν πολύ πιο δύσκολη! Ίσως χρειάζεσαι μια αναβάθμιση, οπότε μην χάσεις τις Black Friday προσφορές σε πλυντήρια ρούχων.

9κιλο πλυντήριο ρούχων Pitsos

Όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα τόσο περισσότερα ρούχα θα χωρέσεις σε μία πλύση. Ειδικά για οικογένεια, αυτό είναι απαραίτητο. Γι’ αυτό και το Pitsos WNP1200E9 είναι μία εξαιρετική επιλογή αυτή τη στιγμή. Έχει χωρητικότητα 9 κιλά και είναι φθηνότερο κατά 46%!

black-friday-prosfores-oikiakes-siskeves-02

Black Friday προσφορές σε πλυντήρια ρούχων Siemens 10 κιλών

Αν χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα, η Siemens έχει αυτή τη στιγμή 2 εξαιρετικές προτάσεις σε Black Friday τιμές. Το Siemens WM14LRH1GR iQ500 διαθέτει κάδο 10 κιλών και 14 προγράμματα πλύσης, σε τιμή 46% χαμηλότερη. Ίδιου μεγέθους κάδο, ακόμα περισσότερο προγράμματα και smart λειτουργία προσφέρει το Siemens WM14XEH1GR.

Black Friday 2022: Μεγάλες προσφορές σε πλυντήρια πιάτων

Πάμε και στα άλλα πλυντήρια τώρα, αυτά για τα πιάτα. Εννοείται πως και εδώ υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές. Μεταξύ όλων των deals, τσέκαρε παρακάτω τα 3 πιο «hot» πλυντήρια πιάτων σε τιμή Black Friday.

Inox πλυντήριο πιάτων AEG με έκπτωση 42%

Η πρώτη μεγάλη προσφορά είναι το AEG FFB62407ZM. Είναι ελεύθερο και ταιριάζει στην κουζίνα σου αν έχεις χώρο για μοντέλο με πλάτος 45 εκατοστών.

Ανίκητη τιμή για ελεύθερο πλυντήριο πιάτων Sharp

Πηγαίνοντας σε ένα μεγαλύτερο πλυντήριο πιάτων, με πλάτος 60 εκατοστά, θα μπορείς να πλύνεις πολλά περισσότερα σκεύη μαζί. Και δεν χρειάζεται να πας σε κάτι πιο ακριβό, το αντίθετο! Το Sharp QW-NA1BF47EW είναι οικονομικότερο κατά 39% και κοστίζει μόλις 299€!

Smart πλυντήριο πιάτων LG με μεγάλη χωρητικότητα

Ακόμα και το πλυντήριο πιάτων σου μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού και να το ελέγχεις από παντού. Το LG DF425HMS είναι smart, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και είναι σε έκπτωση 41%.

Ανανέωσε την κουζίνα στην Black Friday 2022

Παραμένουμε στην κουζίνα και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ηλεκτρικές κουζίνες σε Black Friday τιμές. Ό,τι και να χρειάζεσαι, από σετ εντοιχισμού μέχρι φουρνάκι, έχουμε προσφορές κάθε είδους για να επιλέξεις την καλύτερη κουζίνα για τις ανάγκες σου.

Ελεύθερη κουζίνα Indesit με κεραμικές εστίες

Ο πιο δημοφιλής τύπος παραμένει μία ελεύθερη κουζίνα. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα έρχονται σε inox χρώμα και διαθέτουν κεραμικές εστίες. Σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζει η κουζίνα Indesit IS67V5KCX/E, με έκπτωση 110€ αυτή τη στιγμή.

black-friday-prosfores-oikiakes-siskeves-03

Η καλύτερη προσφορά για σετ εντοιχισμού Pitsos

Είναι η κουζίνα σου σχεδιασμένη για εντοιχιζόμενο φούρνο/εστίες; Τότε δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή από το σετ Pitsos PH20M41X2 & CRE645S06. Θα το αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση 43% και θα απολαύσεις οικονομικό και γρήγορο μαγείρεμα.

Φούρνος άνω πάγκου AEG για να τον τοποθετήσεις όπου βολεύει

Μπορεί τα ντουλάπια της κουζίνας σου να υποστηρίζουν τον ανεξάρτητο εντοιχισμό φούρνου και εστιών. Αυτό είναι και το πιο βολικό. Ένα από τα highlights της Black Friday είναι ο φούρνος AEG BES331110M καθώς έχει μεγάλη έκπτωση και προηγμένα χαρακτηριστικά για τέλειο ψήσιμο.

Οι top Black Friday προσφορές σε στεγνωτήρια

Η τελευταία κατηγορία στην οποία θα εστιάσουμε είναι τα στεγνωτήρια. Και εδώ δεν λείπουν οι μεγάλες προσφορές για την Black Friday, οι οποίες φτάνουν ακόμα και το 47%!

Στεγνωτήριο Pitsos 8 κιλών

Η ιδανική πρόταση αν ψάχνεις ένα οικονομικό στεγνωτήριο είναι το Pitsos WTP701D8. Χωράει 8 κιλά και στεγνώνει πολύ γρήγορα τα ρούχα, ενώ καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια.

Στεγνωτήριο Siemens με αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι μία που βοηθά τα στεγνωτήρια να δουλεύουν πολύ πιο οικονομικά. Έτσι το στεγνωτήριο Siemens WT47W460GR iQ500, που διαθέτει αυτή την τεχνολογία, έχει βαθμολογία A++ στην ενεργειακή ετικέτα.

Στεγνωτήριο Bosch 9 κιλών ενεργειακής κλάσης A+++

Ακόμα πιο οικονομικά λειτουργεί το Bosch WTX87EH9GR, παρότι έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα 9 κιλά. Με ενεργειακή κλάση A+++, 18 προγράμματα και έκπτωση 40% είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση για όσους χρειάζονται ένα κορυφαίο στεγνωτήριο.

Τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός για οικιακές συσκευές και για την Black Friday 2022

Στη Black Friday 2022 τα Public είναι μονόδρομος αν ψάχνεις οικιακές συσκευές! Μπες στο Public.gr ή έλα σε ένα από τα καταστήματά μας για να αποκτήσεις τις συσκευές που χρειάζεται το σπίτι σου στην καλύτερη τιμή!