Top Black Friday προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας στα Public!

Περίληψη: Η εβδομάδα της Black Friday είναι εδώ! Ετοιμάσου για τρελές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας μόνο στα Public και βρες αυτά που ψάχνεις σε τιμές που ονειρεύεσαι!

Η παγκόσμια ημέρα τεχνολογίας δεν είναι ούτε η μέρα που γίνεται η CES, ούτε η IFA, ούτε καμία άλλη έκθεση. Αν και δεν υπάρχει, θα έπρεπε να θεσπιστεί ως η μέρα που πέφτει η Black Friday, γιατί σημασία δεν έχει το πότε ανακοινώνεται κάτι, αλλά πότε μπορείς να το κάνεις δικό σου, και μάλιστα σε τιμή που δε μπορείς να της αντισταθείς! Για αυτό και εμείς θέλουμε να φέρουμε στα χέρια σου τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας (και όχι μόνο, προφανώς), στις πιο irresistible τιμές, για να τα κάνεις όοοοολα δικά σου!

Αγόρασε προϊόντα τεχνολογίας στα Public μέσα στη Black Friday 2022

Εμείς είμαστε σίγουροι πως ξέρεις καλά γιατί θα πρέπει να έρθεις στα Public για τη Black Friday. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Παραλείπονται; Όχι, θα τα ξαναπούμε!

Οι τιμές Black Friday είναι οι καλύτερες της χρονιάς!

Είναι! Δεν έχει άλλο, οι εκπτώσεις και οι προσφορές που θα βρεις αυτές τις μέρες, δεν έχουν προηγούμενο εδώ και 360-πόσες μέρες, ούτε πρόκειται να επαναληφθούν για άλλες τόσες!

Πάρε online και παίξε… αύριο!

Πολλές από τις παραγγελίες μέσω του public.gr έχουν next day delivery, για να μην κάθεσαι να στήνεσαι σε ουρές, ούτε να φεύγεις με άδεια χέρια γιατί… σε πρόλαβαν. Παίρνεις σήμερα, παίζεις αύριο!

Πληρώνεις με άτοκες δόσεις ακόμη και σε προϊόντα σε προσφορά Black Friday

Ε, το είπαμε! Δεν έχει άλλο! Οι άτοκες δόσεις δεν ισχύουν μόνο για κάποια, αλλά για όλα τα προϊόντα, ανεξαρτήτως προσφοράς ή τιμής! Παίρνεις σε τιμή Black Friday, πληρώνεις σε άτοκες δόσεις. Τέλος!

Top of the… drops για smartphones!

black friday prointa texnologias - 01

Price drops, ντε! Βρες τα απολύτως κορυφαία smartphones, αλλά και πολλά ενδιάμεσα μοντέλα, στην τιμή που όλη τη χρονιά ονειρευόσουν. Για να δούμε μερικά από τα δικά μας tops.

Samsung Galaxy Z Flip3

Θέλεις smartphone με μεγάλη οθόνη, το οποίο όμως να χωράει άνετα στην τσέπη σου; Το Flip3 είναι αυτό που θέλεις! Τέλειο για εσένα που σου λείπουν τα παλιά καλά clamshells, αλλά με όλα τα κομφόρ των σύγχρονων smartphones, το λεπτό μοντελάκι της Samsung μπορεί να γίνει δικό σου σε γαργαλιστική τιμή με τεράστια έκπτωση 45%!

Motorola Moto g31

Είσαι ολιγαρκής; Ακόμη και τότε, όμως, δε θα πας να πάρεις ένα smartphone έτσι! Θέλεις το μεγαλύτερο bang for the buck, που λένε και οι Αμερικάνοι. Το Moto g31 είναι αυτό που θέλεις, και μάλιστα σε 35% έκπτωση, δε χρειάζεται να το σκεφτείς και πολύ.

Samsung Galaxy S22+

Δεύτερη παρουσία για τη Samsung, αλλά πώς θα μπορούσαμε να μην τη βάλουμε; Το κορυφαίο S22+ φιγουράρει σε περίοπτη θέση στον κατάλογο της Black Friday, με 27% έκπτωση, η οποία μεταφράζεται σε -300 ευρώ! Μπορείς να αντισταθείς;

Top ευκαιρι…άρες σε laptops και PCs

black friday prointa texnologias - 02

Καλά τα smartphones, αλλά όταν θες να κάνεις δουλειά – ή να παίξεις παιχνίδια σαν σωστός gamer – θέλεις PC! Για να ρίξουμε μια ματιά στη σελίδα του Public με τα πισιά…

HP Victus Gaming 15

Εδώ έχουμε κάτι ιδιαίτερο. Ryzen 5 5600H, 16 γίγα RAM, 512GB SSD, Nvidia 3050 στα γραφικά, αλλά και οθονάρα, για να παίξεις όλα τα παιχνίδια χωρίς να κολλήσει πουθενά! Στην τιμή αυτή, και με έκπτωση 38%, δεν έχει αντίπαλο.

Lenovo IdeaPad 3

Μικρό και πανάλαφρο, αλλά με μεγάλη έκπτωση, το Lenovo είναι αυτό που ψάχνεις αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά θέλεις κάτι για να κάνεις τη δουλειά σου και να το μεταφέρεις οπουδήποτε χωρίς καν να το σκέφτεσαι. Με τον Ryzen 3 της AMD, μπορεί να σηκώσει τα πάντα!

HP Omen 16

Ο Godzilla των gaming laptops, το Omen είναι… οιωνός. Οιωνός της αστείρευτης ισχύος που θα βρεις κάνοντάς το δικό σου, με κέρδος 400 ευρώ! Ryzen 7, Radeon 6600M, 16GB RAM, και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να χτυπήσεις τα τελευταία games χωρίς όρια.

Top προσφορές Black Friday σε tablets

Το tablet είναι το πολυεργαλείο· θέλεις να διαβάσεις ή να χαζέψεις στον καναπέ; Θέλεις να δεις τα e-mails σου ή κάποιο PDF χωρίς να ανοίξεις laptop ή να κάτσεις στο γραφείο; Κανένα πρόβλημα. Ακόμη και ταινία βλέπεις! Για να δούμε τι θα… δούμε.

Lenovo Tab M8

Το μικρό της Lenovo είναι ιδανικό για να το έχεις στο σπίτι και να μην ανησυχείς για το πού άφησες το κινητό. Τρέχει τα πάντα αξιοπρεπώς, ενώ η τιμή του σε κάνει να μην το σκεφτείς δεύτερη φορά!

Samsung Galaxy Tab S8

Αυτό το Samsung είναι κορυφαίο. Ακόμη κι αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από το tablet σου, το S8 είναι από τα tablets – εργαλεία, που δεν σταματάνε πουθενά! Με επιδόσεις καλύτερες από αρκετά laptops, είναι επένδυση – και ειδικά σε τέτοια τιμή!

Apple iPad 9th Gen

Ναι, τι; Θέλει και ανάλυση; Οκ, 26% έκπτωση. Αρκεί. Παίρνεις το iPad της Apple σε τιμή 26% κάτω, και μιλάμε για iPad.

Top Black Friday offers για wearables

black friday prointa texnologias - 03

Τώρα είναι η στιγμή να πάρεις εκείνο το smartwatch που πάντα ήθελες. Ή έστω εκείνο το activity tracker, για να σε παρακολουθεί καθώς λιώνεις στο τρέξιμο. Για πάμε!

Xiaomi Amazfit GTR 2 Sport Version

Μεγάλο όνομα, μεγάλες δυνατότητες, μεγάλη έκπτωση! Με 50% προσφορά, δεν έχεις δικαιολογία! Το smartwatch της Xiaomi είναι αδιάβροχο, έχει τεράστια αυτονομία, μεγάλη οθόνη, και μπορεί να σε καλύψει όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σου!

Xiaomi Mi Smart Band 6

Αν θες κάτι minimal για να σε συνοδεύει στις αθλητικές σου δραστηριότητες, τότε το Smart Band 6 είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Μικρό και βολικό, αλλά και πολύ δυνατό, σε 33% Black Friday offer!

Garmin Fenix 6X Pro Solar

Απλά κορυφαίο. Όπως κορυφαία είναι και η προσφορά του 41% για το απίστευτο Fenix 6X, το οποίο είναι μια κατηγορία μόνο του, αν είσαι φανατικός των σπορ. Όποιο κι αν είναι το άθλημά σου, θέλεις ένα τέτοιο smartwatch στο χέρι σου.

Top προσφορές για αξεσουάρ

Εκτόξευσε τη χρηστικότητα των tech συσκευών σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ, για να μπορείς να απολαμβάνεις όλα όσα η τεχνολογία έχει να προσφέρει!

Sony WFC500

Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth της Sony είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις. Τώρα όμως, με 50% offer, μπορείς να τα έχεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη!

Crystal Audio PBK5K

Για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία, το powerbank της Crystal Audio είναι αυτό που χρειάζεσαι, ακόμη κι αν έχεις το πιο ενεργοβόρο smartphone! Τα 20.000 mAh του φροντίζουν γι' αυτό, καθώς και το -50% στην προσφορά!

Sony WF1000XM4

Τα κορυφαία ακουστικά Bluetooth της Sony μπορείς να τα κάνεις δικά σου με έκπτωση 36%. Αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις για τέλειο ήχο, μην το σκεφτείς καν! Με active noise cancellation και 12 ώρες ομιλίας, είναι αυτό που θες!

Black Friday και προϊόντα τεχνολογίας: ο συνδυασμός που σε στέλνει στα Public

Απίστευτες εκπτώσεις, προσφορές για τη Black Friday του 2022, αλλά και δόσεις σε όλα τα προϊόντα, ακόμη κι αυτά που έχουμε κυριολεκτικά σε μισή τιμή. Τέτοιος συνδυασμός δεν υπάρχει! Μπες στο Public.gr ή πέρνα από ένα κατάστημα Public και αυτή την εβδομάδα θα τα βρεις όλα. Γιατί η Black Friday ξεκινά και τελειώνει στα Public!