Public Κουίζ: Ποια ηλεκτρική συσκευή είσαι;

Περίληψη: Όσο «κουφό» κι αν σου ακούγεται, έχουμε την απάντηση στο ερώτημα «ποια ηλεκτρική συσκευή είσαι;»!

Υπάρχουν στιγμές που το μυαλό σου αδειάζει, είσαι τελείως χαλαρός και δεν σκέφτεσαι τίποτα συγκεκριμένο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν έχεις αράξει στην ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα ή όταν κάθεσαι για ώρα κάτω από το νερό του ντους. Τότε είναι που σου έρχονται στο μυαλό οι πιο κουλές σκέψεις και ιδέες (ή οι ατάκες που θα ήθελες να είχες πει αλλά δεν τις σκέφτηκες την ώρα που έπρεπε – αλλά ας μην πιάσουμε αυτή την κουβέντα τώρα). Μία τέτοια στιγμή μας δημιουργήθηκε κι εμάς μία παράξενη απορία: αν ήμασταν ηλεκτρική συσκευή, ποια ηλεκτρική συσκευή θα ήμασταν; Ίσως για αυτό να φταίει το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό είμαστε παθιασμένοι με το σπίτι και το πως θα το βιώσεις στον απόλυτο βαθμό. Έτσι οι οικιακές συσκευές είναι συνέχεια στο μυαλό μας. Έτσι λοιπόν, όσο weird κι αν είναι αυτή η σκέψη είπαμε να την εξερευνήσουμε!

Ποια ηλεκτρική συσκευή μπορεί να είσαι άραγε;

Μην μας πεις ότι διαβάζοντας αυτή την ερώτηση δεν άρχισες κι εσύ να σκέφτεσαι πώς θα μπορούσες να απαντήσεις σε αυτή; Υπάρχουν μερικοί εύκολοι παραλληλισμοί που ίσως σου δώσουν την απάντηση που θες. Αν, για παράδειγμα, είσαι «τρελαμένος» με την καθαριότητα και την οργάνωση στο σπίτι, μπορείς να πεις με σχετική σιγουριά πως η ηλεκτρική σκούπα είναι η συσκευή που ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σου. Αν πάλι λατρεύεις να βρίσκεσαι στην κουζίνα και να μαγειρεύεις τότε είναι λες και η ηλεκτρική κουζίνα είναι προέκταση του εαυτού σου. Ή ίσως μπαίνεις στην κουζίνα μόνο για να φτιάξεις τον πρωινό (και μεσημεριανό, και απογευματινό…) καφέ, οπότε αν ήσουν κάποια οικιακή συσκευή, τότε θα ήσουν η μηχανή του καφέ.

Ζήσε το σπίτι σου στο 100%

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο έχεις και εσύ πάθος με το σπίτι! Όταν η παρέα κανονίζει να βγείτε για καφέ εσύ τους προσκαλείς να έρθουν στο σπίτι για να τους τον φτιάξεις εσύ. Όταν σου λένε να πάτε σινεμά προτιμάς να ετοιμάσεις ποπ κορν και να απολαύσεις Netflix στην τηλεόραση. Τώρα που καλοκαίριασε δεν έχεις δικαιολογίες όμως, αναγκαστικά τους ακολουθείς στην παραλία. Αλλά ακόμα κι εκεί, την περισσότερη ώρα σκέφτεσαι πως θα ήθελες να είσαι σπίτι αγκαλιά με το air condition. Αν κάνεις relate έστω και λίγο με όλα αυτά τότε είμαστε σίγουροι ότι έχεις ακούσει πολλές φορές τη λέξη «σπιτόγατος» από τους φίλους σου! Και τώρα έχεις έναν προορισμό που φιλοξενεί όλα όσα ψάχνεις για να ζήσεις το σπίτι σου όπως ακριβώς φαντάζεσαι. Τώρα προσφέρουμε και οικιακές συσκευές, οπότε έχεις σε ένα σημείο όλη την τεχνολογία, την ψυχαγωγία και τις ηλεκτρικές συσκευές που θέλεις να έχεις στο σπίτι σου.

Κάνε το κουίζ και ανακάλυψε ποια ηλεκτρική συσκευή είσαι;

Αν και εσύ δεν μπορείς να δώσεις ξεκάθαρη απάντηση στο φλέγον -λέμε τώρα 😜- ερώτημα του καλοκαιριού, μπορούμε να τη δώσουμε εμείς για σένα. Κι εμάς μας βασανίζει η απορία «ποια ηλεκτρική συσκευή είμαστε;» οπότε αποφασίσαμε να ψυχογραφήσουμε την κατάσταση και να δημιουργήσουμε ένα κουίζ που θα δώσει μία οριστική απάντηση. Εντοπίσαμε, λοιπόν, 7 ερωτήσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να βγάλουν στην επιφάνεια την ηλεκτρική συσκευή που κρύβεις μέσα σου. Δεν μας πιστεύεις; Απάντησε (ειλικρινά ε!) και θα δεις ότι έχουμε την σωστή απάντηση!