Πώς θα λιώσεις στις σειρές χωρίς να λιώσεις από τη ζέστη!

Περίληψη: Κανείς δεν θέλει να λιώνει το καλοκαίρι, εκτός κι αν μιλάμε για σειρές! Ας δούμε λοιπόν πώς θα απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές χωρίς να… βασανίζεσαι.

Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει, δεν θες και πολλές παραπάνω δικαιολογίες για να αράξεις σπίτι παρέα με τις αγαπημένες σου σειρές! Αυτές τις μέρες άλλωστε κυκλοφόρησαν οι πολυαναμενόμενες συνέχειες σε πολλές σειρές, οπότε το να ρίξεις μερικά άκυρα και να λιώσεις στο σπίτι stream-άροντας περιεχόμενο σχεδόν επιβάλλεται. Όταν λέμε να λιώσεις δεν το εννοούμε κυριολεκτικά βέβαια, αλλά με τις θερμοκρασίες που επικρατούν ίσως να ισχύει κι αυτό. Το να βλέπεις ένα επεισόδιο και να ιδρώνεις δεν είναι και πολύ ευχάριστό όμως, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα summer guide που σίγουρα πρέπει να ακολουθήσεις: Πώς θα απολαύσεις όλους τους κύκλους από τις αγαπημένες σου σειρές μέσα στο καλοκαίρι χωρίς να λιώσεις από τη ζέστη! Διάβασε και πάρε ιδέες!

Φτιάξε δροσερό κλίμα στο σπίτι

Πρώτο μας μέλημα είναι να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τόσο ευχάριστη που στο τέλος θα σου «φορτωθεί» και όλη η παρέα για να δει σειρά μαζί σου, ακόμα κι αν δεν έχει δει ποτέ πριν ούτε ένα επεισόδιο και εσύ έχεις φτάσει στον 8ο κύκλο! Δεν πειράζει όμως, καλύτερα άνετα και με παρέα παρά μόνος σου και να υποφέρεις, δεν νομίζεις; Για πάμε και στο «ζουμί» της υπόθεσης λοιπόν.

Το πρώτο και καλύτερο βήμα για να φτιάξεις στο χώρο σου το κλίμα που θες αυτό το καλοκαίρι είναι ένα κλιματιστικό. Οι οικιακές συσκευές ήρθαν στα Public για να σε βοηθήσουν να ζήσεις το σπίτι σου με τον δικό σου τρόπο και το air condition είναι σίγουρα μία από τις συσκευές που χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Αν έχεις ήδη στο χώρο ένα κλιματιστικό, τότε ίσως να ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Το παλιό σου κλιματιστικό καίει περισσότερο ρεύμα και «φουσκώνει» τον λογαριασμό οπότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα σύγχρονο μοντέλο με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Μόνο και μόνο από τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας θα κάνεις απόσβεση το κόστος του, αλλά τώρα έχεις έναν ακόμη πιο οικονομικό τρόπο να αλλάξεις air condition. Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεκίνησε και σου δίνει επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, στις οποίες περιλαμβάνονται και τα κλιματιστικά!

Αν η λύση του κλιματιστικού δεν ταιριάζει στο χώρο σου υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να χαρίσεις δροσιά στο χώρο σου. Η καλύτερη είναι ένα φορητό κλιματιστικό. Το μεταφέρεις σε όποιο δωμάτιο θες και έχεις την ίδια χαμηλή θερμοκρασία που θα είχες και με ένα αντίστοιχης απόδοσης κλιματιστικό τοίχου. Η τελευταία λύση είναι ένας ανεμιστήρας. Δεν θα ρίξει τη θερμοκρασία του χώρου, αλλά θα σου παρέχει πολύτιμες ανάσες δροσιάς τις ώρες τις καλοκαιρινής άπνοιας.

Σε ποιες σειρές θα λιώσεις φέτος το καλοκαίρι;

Τώρα που φροντίσαμε το θέμα δροσιά, πάμε να δούμε τι παίζει από σειρές! Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει χαμός με το Stranger Things στο Netflix! Και όχι άδικα θα πούμε εμείς. Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν έκανε πάταγο, τόσο με τα επεισόδια που μας κράτησαν καθηλωμένους όσο και με τις μουσικάρες του. Ε τώρα κυκλοφόρησε και το Part 2, οπότε τα δύο νέα επεισόδια πήγαν κατευθείαν στην κορυφή της watchlist μας για τον Ιούλιο!

Τα τρελά νούμερα του πρώτου μέρους του τέταρτου κύκλου του Stranger Things το κράτησαν στην κορυφή του Top 10 για πολλές μέρες, αλλά στο τέλος του Ιουνίου ένας νέος κύκλος επεισοδίων το εκθρόνισε! Η σειρά που τα κατάφερε είναι το Umbrella Academy! Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα 10 επεισόδια της 3ης σεζόν και χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες για να τα παρακολουθήσουμε όλα. Ο Five (Aidan Gallagher) και ο Klaus (Robert Sheehan) ήταν τα highlights της σεζόν κατά τη γνώμη μας, ενώ η Alisson (Emmy Raver-Lampman) μας εκνεύρισε αρκετά. Δεν θα σου αποκαλύψουμε περισσότερα, αν δεν έχεις δει ακόμα τα νέα επεισόδια Umbrella Academy τότε πρέπει να το κάνεις άμεσα!

Η επόμενη σειρά που θα σου προτείνουμε θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το Δεκαπενταύγουστο! Μιλάμε για το Westworld, η 4η σεζόν του οποίου έκανε πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου. Σε αντίθεση με το Netflix όμως, τα επεισόδια δεν κυκλοφορούν όλα μαζί αλλά ένα κάθε εβδομάδα. Έτσι, το 8ο και τελευταίο επεισόδιο αυτού του κύκλου θα προβληθεί στις 14 Αυγούστου.

Video Duration
2:33

Το ίδιο γίνεται και με την τελευταία μας πρόταση για καλοκαιρινή σειρά, μόνο που εδώ πλησιάζουμε στο τέλος της φετινής σεζόν. Το περιμέναμε σχεδόν δύο χρόνια και το The Boys επέστρεψε επιτέλους φέτος το καλοκαίρι! Στις αρχές Ιουνίου ξεκίνησε να προβάλλεται η 3η σεζόν, η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια. Ο νέος κύκλος επεισοδίων πλησιάζει στο τέλος του και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και τις υψηλές μας προσδοκίες! Αν δεν έχεις δει The Boys σου προτείνουμε να το ξεκινήσεις!

Πιστεύουμε πως τώρα είσαι έτοιμος για ένα καλοκαίρι γεμάτο με κορυφαίες σειρές μέσα σε ένα δροσερό κλίμα! Ας κάνει καύσωνα έξω, μέσα έχει το ιδανικό κλίμα για λιώσιμο στο streaming. Κι από Σεπτέμβρη τα ξαναλέμε με νέες προτάσεις σειρών, καθώς περιμένουμε τεράστιες πρεμιέρες, όπως της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power και του House of the Dragon!