Από σήμερα, ζούμε το σπίτι με τον δικό μας τρόπο!

Περίληψη: Οι οικιακές συσκευές ήρθαν στα Public και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ζήσεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο! Η καινούργια μας διαφήμιση θέλει να σου δώσει πολλές ιδέες για να το πετύχεις.

Όταν θέλεις το απόλυτο smartphone για να τραβήξεις τις πιο ψαγμένες φωτογραφίες το καλοκαίρι έρχεσαι στα Public! Πριν καλέσεις την παρέα στο σπίτι για να δείτε μαζί μπάλα σε τηλεόραση με κορυφαία εικόνα και ήχο και πάλι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Public. Τα βιβλία που θα διαβάσεις το καλοκαίρι βρίσκονται και αυτά στο Public! Τι γίνεται όμως με τις οικιακές συσκευές; Τώρα ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο καθώς οι οικιακές συσκευές ήρθαν στα Public! Στον αγαπημένο σου προορισμό για τεχνολογία και ψυχαγωγία τώρα βρίσκεις οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές καθώς επίσης και κλιματιστικά!

Οικιακές συσκευές στα Public ft. Portugal. The Man

Είμαστε αισίως στο Ιούλιο, οπότε αποφασίσαμε να υποδεχθούμε τις οικιακές συσκευές στο Public με φουλ καλοκαιρινή διάθεση! Βάλαμε λοιπόν να παίζει «Feel it Still»! Όχι στο γραφείο (καλά, και στο γραφείο μιας και μας κόλλησε τώρα), αλλά στο βίντεο που ετοιμάσαμε! Το τραγούδι των Portugal. The Man ταιριάζει απόλυτα με το feeling που νιώθεις κάθε φορά που έρχεσαι στα Public και αυτό μας θυμίζει με διασκεδαστικό τρόπο το βίντεο που θα δεις παρακάτω! Όπως το Public είναι δίπλα σου για να αναβαθμίσεις την εμπειρία της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας στη ζωή σου, με τον ίδιο τρόπο είμαστε τώρα δίπλα σου και για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου στο σπίτι.

Video Duration
1:10

Ίσως να μην το συνειδητοποιούμε συχνά αλλά οι οικιακές συσκευές είναι μέρος τόσον πολλών αναμνήσεων. Θυμάσαι την πρώτη φορά που έβαλες πλυντήριο; Αν έβαλες χρωματιστά και λευκά μαζί τότε σίγουρα η εμπειρία σου έμεινε αξέχαστη! Ή μήπως την πρώτη φορά που μαγείρεψες με το άλλο σου μισό; Ό,τι πιάτο και αν φτιάξατε, η κουζίνα ήταν εκεί, στο background, για να σε βοηθήσει να ζήσεις μία στιγμή που θα θυμάσαι για πάντα. Για να μην πούμε για το κλιματιστικό, που έχει κάνει όλη την παρέα να κατασκηνώνει με την πρώτη ευκαιρία στο σπίτι σου κάθε καλοκαίρι. Όλες αυτές οι μοναδικές στιγμές περνάνε τώρα από τα Public.

Ζήσε το σπίτι με τον δικό σου τρόπο: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες

Το βίντεο που ετοιμάσαμε μας υπενθυμίζει με τον πιο fun τρόπο τη σχέση που έχουμε με τα Public! Στα Public βρίσκαμε και συνεχίζουμε να βρίσκουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ό,τι έχει να κάνει με την ψυχαγωγία. Τώρα τα Public είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να ζήσουμε στον απόλυτο βαθμό και το σπίτι μας, με τις οικιακές συσκευές που μόλις έγιναν μέρος της εμπειρίας Public.

Video Duration
1:15

Η δημιουργία του trailer για την πρεμιέρα των οικιακών συσκευών στα Public ανήκει στην STEFI Productions και φέρει την υπογραφή της 4 Wise Monkeys. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Luciano Ruiz και τα γυρίσματα κράτησαν 4 μέρες και πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο. Όσο fun είναι το τελικό αποτέλεσμα άλλο τόσο ήταν και όλη η διαδικασία των γυρισμάτων! Για να πάρεις μία ιδέα του τι έγινε, πάτα play στο δεύτερο βίντεο, στο οποίο θα δεις λίγα από όσα έγιναν backstage κατά τη διάρκεια των 4 ημερών.

Ανακάλυψε τις οικιακές συσκευές στα Public

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις πολύ για να δεις από κοντά τι σε περιμένει στα Public. Όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο άνοιξε μία νέα καρτέλα και μπες Public.gr. Όπως θα δεις στην αρχική σελίδα, 3 νέες κατηγορίες συσκευών είναι εδώ: κλιματισμός και θέρμανση, οικιακές μικροσυσκευές, μεγάλες οικιακές συσκευές. Με λίγα λόγια, ό,τι χρειάζεται το σπίτι είναι πλέον εδώ. Τα καλύτερα brands είναι στα Public για να απολαύσεις κάθε στιγμή στο σπίτι όπως την έχεις φανταστεί! Θες φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώνεις εύκολα το κρέας, μιας και την τελευταία φορά καθόσουν με τις ώρες με ένα σεσουάρ πάνω από το κοτόπουλο; Στο Public θα βρεις και τον φούρνο μικροκυμάτων και το σεσουάρ! Και την ηλεκτρική κουζίνα για να το μαγειρέψεις! Και όλες όλες τις υπόλοιπες οικιακές συσκευές φυσικά!

Ζήσε κι εσύ το σπίτι με το δικό σου τρόπο μόνο στα Public!