Παγκόσμια Ημέρα Καφέ / Τα καλύτερα δώρα για coffee lovers

Περίληψη: Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ έφτασε και εμείς επιλέγουμε δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους που λατρεύουν ό,τι έχει να κάνει με τον καφέ!

Για πολλούς, ο καφές δεν είναι απλά ένας απολαυστικός τρόπος για να ξεκινήσουν τη μέρα, είναι τρόπος ζωής. Οι λάτρεις του καφέ δοκιμάζουν διαφορετικές ποικιλίες καφέ, επισκέπτονται νέα cafés και αρκετοί είναι αυτοί που αποκτούν συνεχώς νέο εξοπλισμό για να γίνουν home baristas. Γι’ αυτό και αν θες να κάνεις δώρο στους coffee lovers της ζωής σου, ξέρεις από τώρα ότι αυτό θα είναι κάτι σχετικό με τον καφέ. Τι όμως; Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, δημιουργήσαμε έναν αναλυτικό οδηγό δώρων για coffee lovers για να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις.

Θα ξεκινήσουμε από το πιο βασικό εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ, την καφετιέρα! Υπάρχουν αρκετοί coffee lovers που δεν έχουν ακόμα το δικό τους οικιακό coffee bar και η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ευκαιρία να το αποκτήσουν. Για να γιορτάσουμε την ημέρα αυτή, όλες οι καφετιέρες στο Public.gr μπορούν να γίνουν δικές σου με δώρο το Φ.Π.Α.! Ας επιλέξουμε αυτές που θα κάνεις δώρο λοιπόν!

Η πρώτη πρόταση είναι μία μηχανή που να κάνει τα πάντα εύκολα, δηλαδή η Delonghi Nespresso Vertuo Next. Απλά βάζεις την αγαπημένη σου κάψουλα και νερό και σε λίγα δευτερόλεπτα είναι έτοιμο ένα ζεστό φλυτζάνι espresso. Για υπέροχο espresso προτείνουμε και την Ariete Vintage, η οποία θα προσδώσει και ένα retro στυλ στην κουζίνα. Για όσους θέλουν την απόλυτη λύση καφέ στην κουζίνα τους, όμως, θέλουν και μία μηχανή που να τα έχει όλα. Αυτή είναι η Krups EA81R870, η οποία δίνει τον απόλυτο έλεγχο στο χρήστη, έχει ενσωματωμένο μύλο καφέ για να είναι πάντα φρεσκοκομμένοι οι κόκκοι και διαθέτει εκλεπτυσμένο design.

Τι επιλέγεις όμως για κάποιον που διαθέτει ήδη καφετιέρα; Ένα πολύ πρωτότυπο δώρο σε αυτή την περίπτωση είναι ένα σετ εκχύλισης. Το Hario V60 pour over kit είναι η νέα τάση στην παρασκευή καφέ και είναι ένα δώρο που θα ξετρελάνει κάθε coffee maniac και ίσως τον κάνει να ξεχάσει την καφετιέρα του! Μία ακόμα σκέψη είναι να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα κάποια πολύ χρήσιμα αξεσουάρ για τον καφέ, τα οποία χρειάζονται σε κάθε home coffee bar και πάνε χέρι-χέρι με την καφετιέρα. Ο φρεσκοκομμένος καφές είναι πάντα καλύτερος, άρα, όσοι διαθέτουν καφετιέρα χωρίς ενσωματωμένο μύλο χρειάζονται τον μύλο άλεσης καφέ Black & Decker BXCG150E. Οι λάτρεις του cappuccino, του macchiato και άλλων καφέδων με αφρόγαλα σίγουρα θα εκτιμήσουν και τη συσκευή για αφρόγαλα Bella Cucina TE3002N.

Δώρα σχετικά με τον καφέ δεν σημαίνει απαραίτητα εξοπλισμός για παρασκευή καφέ όμως. Αν σκεφτούμε λίγο “out of the box” λοιπόν μπορούμε να βρούμε πολλές ακόμα ιδέες δώρων σχετικές με τον καφέ. Μία από τις αγαπημένες μας είναι το Legami Warm It Up Booklover. Συνδέοντάς το σε μία θύρα USB, το Warmer κούπας Legami θα κρατήσει ζεστό κάθε ρόφημα. Αυτό το δώρο είναι τέλειο για το γραφείο, το σπίτι ή όπου αλλού μπορεί να περάσεις κάποιος πολλές ώρες με το laptop του. Θα κλείσουμε της προτάσεις με «Το εγχειρίδιο του καφέ», το απόλυτο βιβλίο για όποιον θέλει να μάθει τα πάντα για το αγαπημένο ρόφημα, από την ιστορία του μέχρι συμβουλές για τη δημιουργία latte art!

Επισκέψου τα καταστήματα Public στο Golden Hall και στο Athens Metro Mall για να αποκτήσεις δώρα για coffee lovers, αλλά και για να απολαύσεις την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ μέσα από πολλά ακόμα happenings!