Ψυγειοκαταψύκτες Pitsos: Τεχνολογία αιχμής για τη δική σου σύγχρονη κουζίνα!

Περίληψη: Φτιάχνεις την ιδανική κουζίνα για το χώρο σου και επιθυμείς τις πιο σύγχρονες συσκευές και νέες τεχνολογίες, σχεδιασμένες ειδικά για την Ελλάδα; Οι ψυγεικαταψύκτες Pitsos μπορούν να στην εγγυηθούν!

Σε κάθε σπίτι, στην πραγματικότητα, όλη η λειτουργία του περιστρέφεται γύρω από την κουζίνα! Κι αν θέλουμε να προσδιορίσουμε ακόμη πιο συγκεκριμένα το σημείο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, αυτό είναι το ψυγείο! Εκεί θα βρεις ό,τι θέλεις να πιείς και να φας, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα αναψυκτικά, το κρύο νερό, το γάλα και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά, και βέβαια τα παγωτά, ειδικά το καλοκαίρι, ή τα μεγάλα κομμάτια κρέας για τα οικογενειακά τραπέζια! Ένας ψυγειοκαταψύκτης είναι το κέντρο της κουζίνας! Και βέβαια, τι θα διαλέξεις; Τη μάρκα που είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με τη λέξη «ψυγειοκαταψύκτης»: Pitsos!

Τα τελευταία χρόνια, η σύγχρονη τεχνολογία έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά και στην κουζίνα, με νέες λειτουργίες να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και οι γνωστές, προυπάρχουσες να γίνονται πιο αποδοτικές και ακόμη πιο «προηγμένες». Ο ψυγειοκαταψύκτης πλέον οφείλει να είναι πολύ αποδοτικός, να καταναλώνει λίγη ενέργεια, να μη μαζεύει πάγο, να διατηρεί τα τρόφιμα – ακόμη κι αυτά που είναι παραδοσιακά δύσκολο να διατηρηθούν – φρέσκα και λαχταριστά. Και βέβαια να διαθέτει τον απαραίτητο χώρο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειάς σου, ακόμη και σε έκτακτες καταστάσεις, δίνοντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα καλά που έχεις αποθηκεύσει μέσα.

Τέλος, ο ιδανικός ψυγειοκαταψύκτης πρέπει να είναι σχεδιασμένος ειδικά για τις κλιματικές συνθήκες και τις απαιτήσεις της Ελλάδας. Το δικό μας μεσογειακό κλίμα έχει άλλες, υψηλές απαιτήσεις και η αποδοτικότητα των ψυγείων και των καταψυκτών οφείλει να προσαρμόζεται ανάλογα με το κλίμα. Η Pitsos γνωρίζει καλά το Ελληνικό κλίμα και φροντίζει ώστε οι ψυγειοκαταψύκτες της να λειτουργούν τέλεια σε αυτό! Όμως η Pitsos έχει και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να εξοπλίζει τα μοντέλα της με τεχνολογίες αιχμής, που κάνουν τη ζωή σου ακόμη πιο εύκολη. Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα αυτά που κάνουν τους ψυγειοκαταψύκτες Pitsos να ξεχωρίζουν!

Μέγεθος και χώροι Pitsos

Το μέγεθος είναι σημαντικό στη χώρα μας, καθώς είμαστε ευλογημένοι να ζούμε σε έναν τόπο όπου μπορούμε και ψωνίζουμε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά σε ποσότητες! Δες, για παράδειγμα, το μοντέλο PKNB56XLEP, το οποίο έρχεται με 70 εκατοστά πλάτος και συνολική χωρητικότητα 508 λίτρων! Με τέτοια χωρητικότητα, μπορείς να τακτοποιήσεις όλα τα ψώνια και τα οπωροκηπευτικά από τη λαϊκή, χωρίς να ψάχνεις πού θα τα βάλεις! Παράλληλα, τα ρυθμιζόμενα ράφια, σου επιτρέπουν να χωρέσεις ακόμη και ένα ολόκληρο, μεγάλο ταψί φαγητού για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, χωρίς να προβληματιστείς!

Απόψυξη τέλος με Full No Frost

Ο πάγος στην κατάψυξη είναι πονοκέφαλος. Ακόμη και τα υποτιθέμενα «no frost» πολλές φορές αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο no frost, και όταν κλείσουν οι αεραγωγοί από τον πάγο, σταματά να δουλεύει σωστά η συντήρηση! Οι ψυγειοκαταψύκτες Pitsos, όμως, έχουν ειδική τεχνολογία Full No Frost, η οποία κατανέμει τον ξηρό, ψυχρό αέρα ομοιόμορφα στο εσωτερικό του και αποτρέπει τη δημιουργία πάγου. Έτσι, θα ξεχάσεις τα κολλημένα από τον πάγο συρτάρια της κατάψυξης, αλλά και τους… σταλακτίτες και τους κρυστάλλους πάγου που σχηματίζονται από το πάνω μέρος.

ExtraFresh & ExraCold: Φρέσκα τρόφιμα για ακόμα περισσότερο καιρό

Οι ψυγειοκαταψύκτες Pitsos διαθέτουν δύο μέρη ειδικά σχεδιασμένα για να κρατούν φρέσκα τα τρόφιμα που απαιτούν ειδικές και πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Στο συρτάρι ExtraFresh θα βάλεις τα φρούτα και τα λαχανικά, και θα τα διατηρήσει φρέσκα και με τις βιταμίνες τους, για πολύ περισσότερο καιρό, καθώς διαθέτει ειδική ρύθμιση υγρασίας. Παράλληλα, τα συρτάρια ExtraCold κρατούν τη θερμοκρασία πιο χαμηλά από την υπόλοιπη συντήρηση, ώστε τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως το κρέας, τα ψάρια, ή τα πουλερικά, να διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο!

Ψυγειοκαταψύκτης που εφαρμόζει γάντι

Άλλοι ψυγειοκαταψύκτες χρειάζονται κενά γύρω τους στην τοποθέτηση, για να λειτουργούν σωστά. Οι ψυγειοκαταψύκτες Pitsos, όχι! Μπορείς να τους βάλεις ως  «γάντι», ακριβώς εκεί που θέλεις, γιατί ο αθόρυβος συμπυκνωτής που ενσωματώνουν στις πλαϊνές τους πλευρές θα λειτουργήσει άψογα, χωρίς καθόλου κενό, δίπλα σε οποιαδήποτε επιφάνεια! Ακόμη και η πόρτα και τα συρτάρια θα ανοίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα, και χωρίς να απαιτούν καθόλου επιπλέον χώρο.

Λοιπόν, μπες στα Public και βρες τον ψυγειοκαταψύκτη PKNB56XLEP, αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα Pitsos, και βάλε την κουζίνα σου στο 2024, στη νέα εποχή, από σήμερα!