Στηρίζουμε με το δικό μας τρόπο τα παιδιά των συναδέλφων μας που έγιναν φοιτητές!

Περίληψη: Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τα παιδιά των συναδέλφων μας που πέρασαν φέτος στο πανεπιστήμιο! Γι’ αυτό και είμαστε δίπλα τους στο νέο τους ξεκίνημα και τα επιβραβεύουμε με το δικό μας τρόπο.

Μεταξύ των φετινών επιτυχόντων που πέρασαν στο πανεπιστήμιο ήταν και άτομα που τα νιώθουμε σαν μέλη της οικογένειάς μας. Είναι τα παιδιά των συναδέλφων μας και νιώθουμε πολύ περήφανοι για το επίτευγμά τους. Δεν γίνεται να μην τους ευχηθούμε συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό και είμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους!

Για πολλούς νέους φοιτητές, το κεφάλαιο Πανεπιστήμιο ανοίγει μαζί με το κεφάλαιο Φοιτητικό σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά των συναδέλφων μας, που μπαίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ταυτόχρονα μπαίνουν και στο νέο τους σπίτι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Οι στιγμές που θα ζήσουν θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Στη νέα αρχή που κάνουν στη ζωή τους είμαστε εκεί για να τούς δώσουμε τα εφόδια να ζήσουν τα φοιτητικά χρόνια όπως ακριβώς τα έχουν ονειρευτεί!

Σκεφτήκαμε λοιπόν να βοηθήσουμε τους νέους φοιτητές μας να απολαύσουν το φοιτητικό τους σπίτι στο μέγιστο βαθμό. Για να το πετύχουμε αυτό κάναμε δώρο στα παιδιά των συναδέλφων μας τις μικροσυσκευές που θα χρειαστούν! Πρόκειται για συσκευές που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι και άρα ούτε από το φοιτητικό. Με αυτό τον τρόπο φροντίσαμε τα παιδιά να μπουν στο νέο τους σπίτι χωρίς άγχος. Με τις μικροσυσκευές στις αποσκευές τους, οι νέοι φοιτητές της οικογένειας Public είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις του πανεπιστημίου και της φοιτητικής ζωής!

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά και η ομάδα Public εύχεται να κατακτούν πάντα τους στόχους τους.