Back to School & Uni 2022: Η νέα χρονιά ξεκινά από τα Public!

Περίληψη: Πολύ σύντομα τα σχολεία θα ανοίξουν και οι διαλέξεις θα ξεκινήσουν. Τα Public είναι και φέτος ο νούμερο ένα προορισμός για όλα τα σχολικά!

Δεν θέλεις να το πιστέψεις αλλά είναι αλήθεια: ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και άρα πρέπει αρχίσεις να μπαίνεις σε ρυθμούς Back to school. Tο πρώτο χτύπημα του κουδουνιού θα ακουστεί πολύ σύντομα, ενώ στα πανεπιστήμια αρχίζουν σε λίγες μέρες τα μαθήματα. Το νέο σχολικό και ακαδημαϊκό έτος δεν θα αργήσει να ξεκινήσει και οι σκέψεις γονιών, μαθητών και φοιτητών είναι πολλές. Αν και μπορούμε να υποθέσουμε πως για όλους τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Από τη μία, για τα παιδιά σταματά η απόλυτη περίοδος ξεγνοιασιάς, αλλά ταυτόχρονά η επιστροφή στα σχολεία σημαίνει πως θα βλέπουν ξανά τους φίλους τους κάθε μέρα. Οι φοιτητές το ίδιο, δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται την εξεταστική μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι γονείς, από την άλλη, είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι για την νέα πρόκληση των παιδιών, αλλά υπάρχει και ένα άγχος για όλα όσα έρχονται. Αν είσαι κι εσύ γονιός, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, γι’ αυτό και ζητήσαμε την επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώμη της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας Λίζας Βάρβογλη, η οποία μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά για μία σχολική χρονιά χωρίς άγχος. Δεν σταματήσαμε εκεί όμως καθώς φροντίσαμε να είμαστε ο απόλυτος προορισμός για όλα τα σχολικά και τα απαραίτητα για φοιτητές και τη νέα χρονιά, γιατί και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public!

Back to school με τα περισσότερα σχολικά

Back to school ποικιλία, από αυτό ξεκινάνε όλα. Από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα σχολικά είδη, όλα βρίσκονται εδώ. Είτε χρειάζεσαι όλα τα σχολικά γιατί φέτος θα πάει για πρώτη φορά σχολείο το παιδί, είτε χρειάζεσαι μόνο τα απαραίτητα για την επόμενη τάξη, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα Public ή το Public.gr για να εντοπίσεις τα σχολικά της νέας χρονιάς. Για να γίνει ακόμα πιο fun η διαδικασία, και για να είσαι σίγουρος πως όσα επιλέξεις θα αρέσουν στα παιδιά, κάντε μαζί μία βόλτα στο κατάστημα ή εξερευνήστε παρέα το site για να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν. Αυτή είναι μία τέλεια ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, κάνοντάς τα να ενθουσιαστούν για τη νέα σχολική χρονιά που πλησιάζει! Οι πολλές επιλογές δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν και σε εσένα την δυνατότητα να παρέχεις στα παιδιά ό,τι έχουν ανάγκη για να πετύχουν και φέτος!

Ξεκινήστε επιλέγοντας τσάντα και μετά αρχίστε να τη γεμίζετε με μολύβια, γόμα, ξύστρα, αλλά και τετράδια, βιβλία, βοηθήματα και είδη ζωγραφικής. Φυσικά, από καμία τσάντα δεν λείπει και η κασετίνα. Και επειδή τα παιδιά μπορεί να καθίσουν και στο ολοήμερο, από τη back to school λίστα με τα απαραίτητα δεν λείπει το φαγητοδοχείο, το παγούρι και το τσαντάκι φαγητού. Σχολικά δεν είναι μόνο όσα θα πάρουν μαζί τους τα παιδιά φεύγοντας από το σπίτι όμως. Το γραφείο του παιδιού είναι εξίσου σημαντικός χώρος. Τα παιδιά χρειάζονται τα κατάλληλα εφόδια και στο σπίτι για να αποδώσουν τα μέγιστα στο σχολείο. Στα Public θα βρεις ό,τι χρειάζεται ένα παιδί, όπως γραφείο, καρέκλα, υπολογιστή και είδη αρχειοθέτησης. Καταλαβαίνεις τώρα ότι δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι όλα τα σχολικά βρίσκονται εδώ! Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή!

Έτοιμα πακέτα για φοιτητές

Και οι φοιτητές ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα έδρανα αυτή την περίοδο! Δεν είναι μόνο αυτοί που θα επιστρέψουν όμως, υπάρχουν και οι φοιτητές που φέτος ξεκινούν το ακαδημαϊκό τους ταξίδι! Για να κάνουμε και αυτή τη νέα αρχή πολύ ομαλή, δημιουργήσαμε 4 έτοιμα φοιτητικά πακέτα οικιακών συσκευών. Το Mommy's Kit περιλαμβάνει όλες τις μικροσυσκευές που θα επέλεγε και η μαμά για ένα νέο σπίτι. Κάθε φοιτητής χρειάζεται και τεχνολογία όμως, γι' αυτό φτιάξαμε και το Tech Kit, με desktop και οθόνη. Θα χρειαστείς και μεγάλες οικιακές συσκευές όμως, οπότε ετοιμάσαμε επίσης τα Basic Kit Volume 1 και Basic Kit Volume 2. Με λίγα μόνο κλικ, λοιπόν, έχεις γεμίσει το φοιτητικό σου σπίτι με τις συσκευές που χρειάζεται.

Back to school λύσεις: ευκολότερη παραλαβή από ποτέ

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα της επίσκεψής σου στα Public δεν σταματούν εδώ! Αφού επιλέξεις όλα τα σχολικά ή φοιτητικά είδη που θα χρειαστούν τα παιδιά, μετά πρέπει να τα παραλάβεις. Και εδώ θα βρεις ευελιξία που δεν έχεις ξανασυναντήσει όταν έρχεται ο καιρός να αποκτήσεις σχολικά! Αν επιλέξεις τα καταστήματά μας για τις αγορές σου, τότε προφανώς και μπορείς να έχεις άμεσα στα χέρια σου όλα όσα επέλεξες μαζί με τα παιδιά. Με δεκάδες καταστήματα στην Αττική και όλη την Ελλάδα, η παραλαβή από το κατάστημα είναι μία επιλογή που έχουν οι περισσότεροι. Αν θες να κάνεις τα ψώνια σου online όμως, και πάλι απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια. Εδώ και αρκετούς μήνες προσφέρουμε Next Day Delivery σε χιλιάδες προϊόντα και τα σχολικά δεν θα μπορούσαν να εξαιρούνται από αυτή την υπηρεσία! Άρα, αν επιλέξεις σχολικά είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε αυτά θα είναι στην πόρτα σου την επόμενη εργάσιμη. Και σου έχουμε κι άλλα καλά νέα. Αν μένεις στην Αττική υπάρχει και η δυνατότητα του flex delivery! Τι σημαίνει αυτό; Πώς παραλαμβάνεις την παραγγελία σου ακριβώς την ώρα και ημέρα που σε βολεύει! Ποτέ το Back to school δεν ήταν τόσο εύκολο!

Ευελιξία πληρωμών και στο Back to School

Στα Public δημιουργήσαμε το πρόγραμμα πληρωμών Public Now, Pay Later, σε συνεργασία με την Klarna. Η νέα μέθοδος πληρωμών προσθέτει μεγάλη ευελιξία σε κάθε σου αγορά και αλλάζει τα δεδομένα στο online shopping. Η καινοτόμα υπηρεσία πληρωμών σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις με άτοκες δόσεις ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα, πλεονέκτημα που μπορείς να εκμεταλλευτείς και για τις αγορές σχολικών! Συνδύασε flex delivery με πληρωμή μέσω Klarna και απόκτησε σχολικά με τον τρόπο που βολεύει εσένα!

Βρες έτοιμες λίστες σχολικών ή ανέβασε τη δική σου

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να σκέφτεσαι την διαδικασία επιλογής σχολικών και να μην «ψήνεσαι» καθόλου! Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Σχεδόν τίποτα! Στα Public έχουμε ήδη έτοιμες λίστες σχολικών ειδών για ιδιωτικά σχολεία! Εσύ απλά επιλέγεις το σχολείο και την τάξη και όλα τα σχολικά μπαίνουν με ένα κλικ στο καλάθι σου. Ή μπορείς πολύ απλά να ανεβάσεις τη λίστα με τα σχολικά και έπειτα εμείς θα συγκεντρώσουμε όλα τα προϊόντα και θα τα ετοιμάσουμε για παραλαβή.

Είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή και φοιτητή

Η επιστροφή στα θρανία γίνεται εύκολη υπόθεση για γονείς και παιδιά με τα Public. Για μαθητές σε απομακρυσμένες περιοχές όμως, η πρόσβαση στην εκπαίδευση δεν είναι το ίδιο εύκολη. Εμείς είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε μαθητή, όπου κι αν πηγαίνει σχολείο, γι’ αυτό και πρόσφατα υποστηρίξαμε το έργο της δημιουργίας έξι βιβλιοθηκών σε απομακρυσμένες περιοχές, παρέχοντας τεχνολογικό εξοπλισμό. Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός συνεισφέραμε στο έργο της οργάνωσης SolidarityNow. Μέσω της ενέργειας αυτής μας δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρουμε σχολικά είδη σε παιδιά από την Ουκρανία και να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας δεκάδες παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή και γονιό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Γι’ αυτό και τα Public είναι ο μόνος σταθμός για back to school προσφορές τώρα που τα παιδιά ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις τάξεις.