Μαραθώνιος countdown: Βάλε χρώμα στην προπόνησή σου!

Περίληψη: Το μεγάλο γεγονός του Μαραθωνίου της Αθήνας πλησιάζει, και αν είσαι ήδη σε mood εντατικής προπόνησης, δες πώς να της δώσεις το απαραίτητο στυλ!

Έχει μείνει σχεδόν ένας μήνας για τη μεγάλη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που περιμένουν αυτό το διήμερο για να γιορτάσουν τον αθλητισμό, αλλά και να «σπάσουν» το προσωπικό τους ρεκόρ, τότε σίγουρα προετοιμάζεσαι καιρό...

Το θέμα είναι ότι η προπόνησή σου μπορεί να έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ, αν φροντίσεις τα αθλητικά σου «αξεσουάρ» να αντικατοπτρίζουν το γούστο σου. Εμείς μπορεί να μην ξέρουμε το στυλ σου, αλλά ξέρουμε ότι σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρουσες τις παρακάτω επιλογές. 

Ας μη κρυβόμαστε: είναι πολύ πιο εύκολο να παρακινηθείς αν σου πει ο φίλος ή η φίλη «πάμε για τρέξιμο;» - ειδικά αν έχετε μαζί σας και ένα splitter ακουστικών (σε σχήμα ❤️), για να ακούτε και οι δύο, ταυτόχρονα, την αγαπημένη σας playlist με άνεση! 

Μπορεί να συγκριθεί ένα μονόχρωμο παγούρι για το νερό σου με εκείνο με τα αγαπημένα σου χρώματα και σχέδια; Φυσικά και όχι! Άσε που αν διαλέξεις εκείνο που θα «φωνάζει» το όνομά σου, αποκλείεται να το ξεχνάς στο σπίτι. Η δική μας επιλογή είναι ξεκάθαρα το φλοράλ παγούρι Kambukka!

Ας είμαστε, όμως, ειλικρινείς: το μονόχρωμο, και ίσως κάπως κλασικό, αρέσει σε κάποιους! Για παράδειγμα, αυτό το πρακτικό και μονόχρωμο παγούρι (έχει και 3 σε 1 καπάκι) μπορεί εύκολα να γίνει το αγαπημένο σου (αν είσαι ανάμεσά τους!).

Τώρα, αν η καθημερινή σου προπόνηση είναι το τρέξιμο στο πάρκο κοντά στο σπίτι και χρειάζεσαι μόνο τα απαραίτητα, το μόνο που θέλεις είναι ένα τσαντάκι μέσης. Βάζεις κλειδιά, κινητό, χρήματα και έφυγες. Ένα ροζ ή ένα σκούρο μπλε είναι για εσένα;

Και μετά τις πολλές προπονήσεις, ήρθε η «μεγάλη» μέρα; Φόρεσε τα ρούχα με τα οποία νιώθεις άνετα και, έχοντας κάνει τη σωστή προετοιμασία, ετοιμάσου να ζήσεις τον καλύτερο Μαραθώνιο της ζωής σου.

Α, και μια μικρή συμβουλή: πήγαινε μέχρι την έναρξη του Μαραθωνίου με το ποδήλατο για μεγαλύτερη ευκολία και βάλε το κινητό σου στην τέλεια θήκη για ποδήλατο!