Φοιτητοtips: Stay fit με τους καλύτερους βοηθούς!

Περίληψη: Διάβασες, πέρασες αλλά για να τα καταφέρεις τσιμπολόγησες (ας το παραδεχτούμε) αρκετά! No worries, we got your back: Activity trackers και smartwatches για να τσεκάρεις επιδόσεις και όργανα γυμναστικής για να ξαναβρείς τη φόρμα σου από το σπίτι μέχρι να πεις… φοι-τη-τής!

Διάβασες, πέρασες αλλά για να τα καταφέρεις τσιμπολόγησες (ας το παραδεχτούμε) αρκετά! No worries, we got your back: Activity trackers και smartwatches για να τσεκάρεις επιδόσεις και όργανα γυμναστικής για να ξαναβρείς τη φόρμα σου από το σπίτι μέχρι να πεις… φοι-τη-τής!

Ένα έξυπνο ρολόι δεν θα σου πει μόνο την ώρα, αλλά, θα κάνει πολλά περισσότερα. Αρχικά, είναι ένα ξυπνητήρι στον καρπό σου. Όσο πρωί κι αν είναι το εργαστήριο, με ένα wearable δεν θα πάρεις καμία απουσία. Επιπλέον, μπορεί να εμφανίσει τις ειδοποιήσεις του κινητού σου και να καταγράψει την δραστηριότητά σου μέσα στην ημέρα. Ακόμα και ένα απλό activity tracker, όπως το Xiaomi Mi Band 4, διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αν πέρα από τα βασικά, θέλεις να κάνεις αναλυτικότερη καταγραφή της άσκησής σου τότε είναι προτιμότερο να αποκτήσεις ένα smartwatch με εξελιγμένα χαρακτηριστικά άθλησης και καταγραφής. Το Samsung Galaxy Watch σου δίνει τη δυνατότητα να καταγράψεις πάνω από 40 τύπους δραστηριοτήτων, ενώ μέσα από την εφαρμογή Samsung Health έχεις ένας personal trainer στο κινητό σου. Για ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση στην άθληση, το Garmin Forerunner 45 σου προσφέρει μέχρι και μέτρηση επιπέδου οξυγόνου και GPS. Στην περίπτωση που προτιμάς ένα κλασικό ρολόι αλλά χρειάζεσαι και έξυπνες λειτουργίες, τότε σου ταιριάζει το Garmin Vivomove. Κανείς στο αμφιθέατρο δεν θα καταλάβει ότι δεν είναι κλασικό ρολόι, μέχρι να ανάψει η κρυφή του οθόνη.

Αν τώρα θέλεις να μετατρέψεις το σπίτι σου σε γυμναστήριο και να κάνεις τους πάντες να αναρωτιούνται πως βρήκες και πάλι τόσο γρήγορα τη φόρμα σου, εξαιρετικές επιλογές για σένα αποτελούν μια κωπηλατική, ένα ποδήλατο, ένας διάδρομος ή ένα ελλειπτικό μηχάνημα. Δες τι σου αρέσει και τι σου ταιριάζει περισσότερο και μη χάνεις άλλο χρόνο περιμένοντας να πιάσουν τα κρύα ή να έρθει το επόμενο καλοκαίρι!

Ξεκίνα δυνατά το νέο εξάμηνο με activity trackers, smartwatches και όργανα γυμναστικής που θα κάνουν τη διαφορά . Στα καταστήματα Public και στο Public.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι…