Galaxy Watch Active & Galaxy Buds: Τα κορυφαία wearables της Samsung είναι εδώ!

Περίληψη: Εκτός από την αποκάλυψη της νέας σειράς συσκευών Galaxy S10 και του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone,...

Εκτός από την αποκάλυψη της νέας σειράς συσκευών Galaxy S10 και του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone, του Galaxy Fold, το προχθεσινό Unpacked event της Samsung είχε και αποκαλύψεις στην κατηγορία των wearables.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε το νέο smartwatch της εταιρείας, το Galaxy Watch Active και τα νέα ασύρματα ακουστικά, τα Galaxy Buds.

Ξεκινώντας με το ρολόι, το Galaxy Watch Active σπάει τη σχεδιαστική φόρμα των προκατόχων του καθώς δεν διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη, ενώ είμαι μικρό σε διάμετρο (40mm) και αρκετά λεπτό (10,5mm). Η οθόνη του είναι τεχνολογίας AMOLED με διάμετρο 1,1” ίντσας που προστατεύεται από Gorilla Glass 3, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε τον επεξεργαστή Exynos 9110, 768M RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου.

Όπως θα περίμενες από ένα smartwatch με fitness προσανατολισμό, μπορεί να καταγράψει 39 διαφορετικά είδη προπόνησης, να μετρήσει με ακρίβεια τους σφυγμούς σου, ενώ η νέα μοναδική για την ώρα λειτουργία του είναι η καταγραφή της αρτηριακής πίεσης.

Σε ό,τι αφορά την παραμετροποίηση, διαθέτει αρκετά διαφορετικά watch faces, ενώ στη γκάμα της Samsung υπάρχουν 20 διαφορετικά λουράκια, ώστε να φέρεις το ρολόι ακριβώς στο στιλ και στη διάθεσή σου. Το Galaxy Watch Active είναι αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες, οπότε μπορείς άφοβα να το φορέσεις από το μπάνιο μέχρι την πισίνα.

Τέλος, διαθέτει μπαταρία 230mAh η οποία μπορεί να φορτίσει ασύρματα είτε από κάποιο φορτιστή Qi ή από τα Galaxy S10 και S10+.