Το Borderlands 3 πρωταγωνιστεί στα δωρεάν PS Plus games Ιουλίου

Περίληψη: Τα δωρεάν παιχνίδια Ιουλίου για το PS Plus κυριάρχησαν στη gaming επικαιρότητα. Δες ποια games θα δοθούν δωρεάν, μαζί με τις υπόλοιπες ειδήσεις της εβδομάδας.

Χαλαρά κύλησε η εβδομάδα στην αγορά του gaming, με λίγες ειδήσεις και κυρίως εξελίξεις σε θέματα κυκλοφοριών παιχνιδιών. Ας δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές, ξεκινώντας από τα παιχνίδια που η Sony θα δώσει δωρεάν για τους συνδρομητές του PS Plus.

Τα PS Plus games του Ιουλίου

Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Ιούλιο, η Sony θα προσφέρει δωρεάν games για τους συνδρομητές του PS Plus. Έτσι, ανακοίνωσε τα όσα έρχονται μέσα στον μήνα που ξεκινάει σε λίγα 24ωρα. Βασικός πρωταγωνιστής είναι το Borderlands 3 για PS4 και PS5, ενώ μαζί του έρχονται και τα NHL 24 (PS4, PS5) και Among Us (PS4, PS5). Τα games θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα σε όλα τα μέλη του PS Plus από τις 2 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν αυτόματα πρόσβαση και σε αποκλειστικό Genshin Impact PlayStation Plus Pack στις 16 Ιουλίου και το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Primogems × 160
  • Fragile Resin × 4
  • Hero’s Wit × 20
  • Mystic Enhancement Ore × 30
  • Mora × 150.000

Έως και την 1η Ιουλίου, οι συνδρομητές του PS Plus για τον Ιούλιο μπορούν να κατεβάσουν τα τρέχοντα games που είναι τα SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake (PS4, PS5), AEW Fight Forever (PS4, PS5) και Streets of Rage 4 (PS4).

To φθινόπωρο η κυκλοφορία του Disney Epic Mickey: Rebrushed

Η περιπέτεια του Epic Mickey επιστρέφει μέσα στη χρονιά και πλέον ξέρουμε και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της. Όπως ανακοίνωσε η THQ Nordic μετά από αρκετές αναφορές σε καταστήματα λιανικής του εξωτερικού, το Disney Epic Mickey: Rebrushed θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Το παιχνίδι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του τίτλου του 2010 που κυκλοφόρησε απλά ως Disney Epic Mickey τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς. Πρόκειται για μια «σκοτεινή» περιπέτεια, όπου ο Mickey ταξιδεύει στην Wasteland, όπου και χάνονται στην ιστορία οι παλαιότεροι χαρακτήρες της Disney. To παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Junction Point Studios, που αργότερα έκλεισε, και τον δημιουργό του Deus Ex, Warren Spector.

Video Duration
1:47

Διέρρευσε υλικό για το Jet Set Radio Remake

Η SEGA δουλεύει πάνω στο Jet Set Radio Remake και φαίνεται πως gameplay υλικό και εικόνες του remake αυτού είδαν το φως της δημοσιότητας πρόωρα και ανεπίσημα. Η SEGA έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής πως δουλεύει στο reboot της κλασικής σειράς, αλλά φαίνεται πως το υλικό προέρχεται από ένα διαφορετικό remake του original τίτλου του Dreamcast. O χρήστης MSKAZZY69 ανέβασε μέσω του λογαριασμού του στο X/Twitter κάποιες πρώτες εικόνες και αναφέρει πως η πηγή τους είναι ο Midori, ο γνωστός SEGA Leaker που διέγραψε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το υλικό είναι αυθεντικό και μένει να δούμε πότε και αν θα μιλήσει σχετικά η SEGA.

Έρχεται στις αρχές Αυγούστου το Star Wars: Bounty Hunter σε κονσόλες και PC

Η Aspyr ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Star Wars: Bounty Hunter για τα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά για το PS2 στις 22 Νοεμβρίου του 2002 και αργότερα, στις 5 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ακολούθησε και μια έκδοση για το Nintendo GameCube. Όπως αναφέρει και ο τίτλος, οι παίκτες κυνηγούν επικηρυγμένους στο Γαλαξία ως Jango Fett. Θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από κινήσεις, όπως άλματα, χρήση jetpacks, σκαρφαλώματα και μανούβρες σε ένα κλασικό action adventure gameplay. Η νέα έκδοση θα υποστηρίζει Steam Deck και μία σειρά από χαρακτηριστικά του DualSense για όσους έχουν στην κατοχή τους ένα χειριστήριο του PS5. Με την ολοκλήρωση του campaign, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα skin για τον Boba Fett για το επόμενο playthrough τους, τιμώντας έτσι με ένα easter egg το original game.

Video Duration
0:58

Ανακοινώθηκε το Dead Rising Deluxe Remaster

Η Capcom ανακοίνωσε το Dead Rising Deluxe Remaster, το οποίο επαναφέρει ένα θρυλικό της game στο σήμερα. Το πρώτο teaser trailer της παραγωγής δεν αποκάλυψε ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες, πέραν του ότι έρχεται στα συστήματα και τις κονσόλες νέας γενιάς αναβαθμισμένο σε πολλαπλά επίπεδα. Το Dead Rising αναπτύχθηκε από την Capcom υπό τις οδηγίες του θρυλικού Kenji Inafune και κυκλοφόρησε το 2006. Ένα HD remaster του ακολούθησε πιο μοντέρνα συστήματα (της τότε εποχής) το 2016. Πρωταγωνιστής του είναι ο Frank West, ένας φωτορεπόρτερ που παγιδεύεται σε ένα εμπορικό κέντρο μετά από επίθεση ζόμπι στη φανταστική πόλη Willamette του Colorado. Έκτοτε έλαβε διάφορα sequels, το πρώτο από τα οποία ήρθε από την Blue Castle Games. Η ομάδα ανάπτυξης αυτή εξαγοράστηκε από την Capcom και μετονομάστηκε σε Capcom Vancouver το 2010, μετά την ολοκλήρωση του Dead Rising 2. H Capcom Vancouver έφτιαξε ένα χρόνο μετά το Dead Rising 2: Off the Record και το 2013 το Dead Rising 3, τα οποία κυκλοφόρησαν από την Microsoft. Τέλος, έδωσε στην αγορά το 2016 και το Dead Rising 4. To 2018, η Capcom έκλεισε το στούντιο και ακύρωσε όλα τα ενεργά του projects. Μέχρι και τον Μάρτιο του 2024, η σειρά Dead Rising είχε πουλήσει περί τα 16 εκατομμύρια αντίτυπα.

Video Duration
0:42

Αναβολή κυκλοφορίας για το Frostpunk 2

Πάει για πιο μετά τελικά το Frostpunk 2. Η ομάδα ανάπτυξης και εταιρεία κυκλοφορίας, 11bit Studios, ανακοίνωσε πως ο τίτλος που αναμενόταν στο PC στις 25 Ιουλίου, πάει τελικά για τις 20 Σεπτεμβρίου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για το PS5 και τις κονσόλες Xbox Series. Η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε πως αυτή η αλλαγή έρχεται μετά το feedback που υπήρξε από όσους έπαιξαν την beta και βαθμολόγησαν αρκετά υψηλά τον τίτλο. Οι design director Jakub Skolalski και art director Lukasz Juszcyk δήλωσαν σχετικά πως «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα όσα είδαμε από το παιχνίδι μέχρι σήμερα και τα όσα μας είπαν οι fans. Ήρθε η ώρα να ακούσουμε όλα αυτά τα σχόλια και να κάνουμε νέα πλάνα. Δώσαμε προτεραιότητα σε πράγματα που θέλαμε και θα προχωρήσουμε χαρακτηριστικά και modifications που είχαμε ήδη αρχίσει να σχεδιάζουμε. Ωστόσο κατανοήσαμε πως για να βεβαιωθούμε πως θα παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο λανσάρισμα του τίτλου, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να τελειώσουμε με την ανάπτυξη του Frostpunk 2. Γι’ αυτό και πήραμε την δύσκολη απόφαση να κυκλοφορήσουμε τον τίτλο στις 20 Σεπτεμβρίου του 2024.»