INZONE: Νέο brand για περιφερειακά από τη Sony & άλλα gaming news!

Περίληψη: Πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν και οι ειδήσεις από την αγορά των videogames την εβδομάδα που μας πέρασε. Ας δούμε τις σημαντικότερες.

Η Sony ανακοίνωσε το INZONE ένα νέο brand με gaming περιφερειακά για PC και PlayStation, είχαμε νέα trailers για το Return to Monkey Island και το FPS Redfall  αλλά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα νέα και ανακοινώσεις από τον χώρο του gaming. Ας δούμε ποιες ξεχωρίσαμε!  

Η Sony παρουσίασε τη σειρά ακουστικών και οθονών INZONE

Η Sony έχει φέρει κοντά το PlayStation και το PC και έτσι ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων INZONE. Σε αυτή περιλαμβάνονται τρία σετ ακουστικών και δύο νέα gaming monitors. Το ΙΝΖONE M9 Monitor θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στα 899 δολάρια με ανάλυση , HDR και 144Hz refresh rate, αλλά και υποστήριξη για VRR, ενώ όταν συνδέεται με το PS5 θα προσφέρει auto HDR Tone Mapping. Το πιο φθηνό μοντέλο θα είναι το INZONE M3, το οποίο θα πωλείται στα 529 δολάρια, θα διατεθεί μέσα στο 2022 και θα προσφέρει ανάλυση 1080p σε 240Hz.

Στα των ακουστικών, το πιο ακριβό μοντέλο είναι το INZONE H9 που θα προσφέρει 360 spatial sound, noise cancelling και 32 ώρες διάρκεια μπαταρίας, ενώ ακολουθεί το INZONE H7 που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά χωρίς noise cancelling και προσφέρει 40 ώρες λειτουργίας. Τέλος, το INZONE H3 είναι το πιο φθηνό από τα τρία μοντέλα και έρχεται με καλώδιο για σύνδεση με την πηγή.

Video Duration
15:28

Πρώτο gameplay trailer για το Return to Monkey Island

Το θρυλικό Monkey Island επιστρέφει φέτος με το Return to Monkey Island. Στο πλαίσιο του πρόσφατου online event Nintendo Direct, η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε ένα πρώτο gameplay trailer που δείχνει το πως θα απολαύσουν οι παίκτες τον τίτλο, ενώ αποκαλύφθηκε πως αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, αρχικά για το PC και το Nintendo Switch. Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι αναπτύσσεται υπό την εποπτεία του Ron Gilbert, του ανθρώπου που έβαλε την υπογραφή του και στα πρώτα και αξέχαστα adventure games του franchise.

Video Duration
1:39

Νέο trailer για το open-world vampire FPS Redfall

Το νέο παιχνίδι Redfall παρουσιάστηκε εκτενώς από την Arkane και στο πρόσφατο Xbox & Bethesda Games Showcase και πλέον έχουμε ακόμη πιο «φρέσκο» υλικό. Η ομάδα ανάπτυξής του (που βρίσκεται πίσω από δημοφιλείς τίτλους όπως τα Prey και Dishonored) δημοσίευσε ένα νέο trailer, όπου και μαθαίνουμε περισσότερα για τον κόσμο και τους χαρακτήρες του story-driven open-world FPS που θα μπορείτε να το απολαύσετε είτε σε solo, είτε σε co-op με άλλους 3 φίλους σας. Στόχος της ομάδας των παικτών είναι να τα βγάλει πέρα με ορδές από βαμπίρ που έχουν καταλάβει την πόλη Redfall. To παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Video Duration
1:46

Η Atari ετοιμάζει συλλογή παιχνιδιών για τα 50α της γενέθλια

H Atari ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Digital Eclipse για την κυκλοφορία μιας συλλογής παιχνιδιών που θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της εταιρείας στην αγορά του gaming. Στο πακέτο θα βρίσκονται επιτυχίες και από τις 6 κονσόλες (οικιακές και φορητές) της εταιρείας και ο συνολικός αριθμός των τίτλων θα φτάσει τους 90. Σε αυτούς θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε games των Atari 2600, Atari 5200, Atari 7800, Atari Lynx, Atari Jaguar και όχι μόνο και έχει ένα ενδιαφέρον το ότι για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε σε σύγχρονα συστήματα παιχνίδια από τα δύο τελευταία formats.

Video Duration
1:29

Τον Οκτώβριο έρχεται το Mario + Rabbids Sparks of Hope

Το νέο παιχνίδι Mario + Rabbids έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Η Ubisoft αποκάλυψε στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct πως το Mario + Rabbids Sparks of Hope θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch και θα φέρει στο προσκήνιο ακόμη περισσότερους χαρακτήρες, με τις δικές τους ξεχωριστές δυνάμεις και ικανότητες. Στον αγώνα κατά της «σκοτεινής» Cursa που προσπαθεί να αντλήσει την ενέργεια από τον πλανήτη, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον Mario μέχρι και ο Bowser! Τα μέλη του Nintendo Switch Online θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του αρχικού Mario + Rabbids Kingdom Battle, για να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τους βασικούς μηχανισμούς και για να ετοιμαστούν για τη νεότερη έκδοση του τίτλου.

Video Duration
2:47

Νέο υλικό από το Sonic Frontiers

Το Sonic Frontiers είναι το επόμενο σημαντικό game στη σειρά τίτλων του δημοφιλούς σκαντζόχοιρου και η SEGA δημοσίευσε ένα νέο trailer από την έκδοση του Nintendo Switch. To παιχνίδι παρουσιάστηκε εκ νέου στο πρόσφατο Nintendo Direct και δείχνει τόσο τα γραμμικά επίπεδα και το πως ο Sonic κινείται σε αυτά, αλλά και ένα ευρύτερο μέρος του κόσμου. Κάποια νέα επίπεδα θα είναι προσβάσιμα μέσω in-game totems που θα στέλνουν τον πρωταγωνιστή στο διάστημα και εκεί θα πρέπει ολοκληρώνει συγκεκριμένες διαδικασίες. Το Sonic Frontiers αναμένεται στην εορταστική περίοδο του 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch.

Video Duration
1:15

To θρυλικό Pac-Man World επιστρέφει σε μορφή remake

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Pac-Man World του 1999 θα κυκλοφορήσει σε μια πιο σύγχρονη μορφή με το Pac-Man World Re-Pac. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε κονσόλες και PC στις 26 Αυγούστου και θα προσφέρει πιο ομαλό gameplay και βελτιωμένα γραφικά για να ταιριάζει καλύτερα στο σήμερα του gaming. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο Quest Mode και θα μπορούν να διασχίσουν και μεμονωμένα τις διάφορες τρισδιάστατες πίστες-λαβυρίνθους. Το πρώτο Pac-Man World κυκλοφόρησε το 1999 για το PlayStation και στόχος του ήρωα ήταν να σώσει τους φίλους του από τα φαντάσματα που τους είχαν απαγάγει και τους είχαν φυλακίσει στο Ghost Island.

Video Duration
1:29

Ανακοινώθηκε το Super Bomberman R 2

Η Konami ανακοίνωσε επίσημα το sequel του Super Bomberman R, το Super Bomberman R 2 που έρχεται για το Nintendo Switch, αλλά και για τα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Το παιχνίδι θα προσφέρει όλους τους κλασικούς γρίφους, αλλά και ένα Castle mode για 16 παίκτες, όπου όλοι προσπαθούν να βρουν θησαυρούς και να μείνουν ζωντανοί ως το τέλος. Ακόμη, το πακέτο θα προσφέρει ένα νέο battle royale mode για ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 64 παικτών σε έναν τεράστιο ενιαίο κόσμο, με στόχο να ενισχυθεί και το online προφίλ του game. Παράλληλα με όλα αυτά, η Konami επιβεβαίωσε πως προχωράει τη σειρά Bomberman και με νέα projects, για τα οποία θα μάθουμε περισσότερα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μέχρι τότε…

Video Duration
1:34