Σπάει κάθε ρεκόρ το God of War, σούπερ Black Friday gaming προσφορές

Περίληψη: God of War, Pokémon, The Witcher 3. Ανακάλυψε τις ειδήσεις που έπαιξαν δυνατά τις τελευταίες ημέρες και γιόρτασε τη Black Friday με μοναδικές προσφορές!

Με... σπασμένα τα φρένα τρέχει το νέο God of War Ragnarok έχοντας ήδη γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία του gamingPlayStation UK και Sony έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα νούμερα πωλήσεων μετά το launch του παιχνιδιού και οι αριθμοί σοκάρουν. Πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν μόνο την πρώτη εβδομάδα, με το God of War Ragnarok να σημειώνει νέο ρεκόρ. Σε παρόμοια τροχιά βρίσκεται και η Nintendo. Η ιαπωνική εταιρεία είδε τα καινούρια Pokémon Scarlet και Pokémon Violet να σπάνε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων το πρώτο τριήμερο! Όπως καταλαβαίνεις, οι τρεις αυτοί τίτλοι θα μας απασχολήσουν για τα καλά το επόμενο διάστημα. Σήμερα, όμως, γιορτάζουμε και την Black Friday, οπότε εκτός από πολλές και σημαντικές gaming ειδήσεις έχουμε και hot gaming προσφορές με υπογραφή Public. Έλα να τις ανακαλύψουμε!

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το God of War Ragnarok

Το God of War Ragnarok είναι σίγουρα το πιο πετυχημένο λανσάρισμα του PlayStation για φέτος, αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα με την Sony και την ομάδα της στην Santa Monica, το νεότερο game των PS4 και PS5 έκανε ρεκόρ πωλήσεων για το αρχικό διάστημα διάθεσης. Συγκεκριμένα, 5,1 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν σε μόλις λίγες ημέρες, αριθμός που είναι ρεκόρ για τέτοιο χρονικό διάστημα σε first party παραγωγή. Το αμέσως προηγούμενο game που κατείχε το σχετικό ρεκόρ ήταν το The Last of Us: Part II που εμφανίστηκε στο PS4 το 2020 και πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε 3 μέρες. Πιο πριν, το Marvel’s Spider-Man είχε πουλήσει 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε 3 μέρες.
 

Πάνω από 10 εκατ. αντίτυπα τα Pokémon Scarlet και Violet

Τεράστια επιτυχία σημειώνουν τα δύο νεότερα παιχνίδια της σειράς Pokémon, τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet. Σύμφωνα με την Nintendo, που έχει αναλάβει την ευθύνη της έκδοσης των δύο τίτλων αποκλειστικά στο Nintendo Switch, τα δύο παιχνίδια πέτυχαν πωλήσεις της τάξης των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων μέσα σε μόλις 72 ώρες διάθεσης στην παγκόσμια αγορά. «Αυτό είναι και το υψηλότερο επίπεδο πωλήσεων οποιουδήποτε παιχνιδιού σε οποιαδήποτε κονσόλα Nintendo μέσα στο πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ιαπωνική εταιρεία.

To FIFA 23 σε τιμή Black Friday στα Public

Αν ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις δικό σου το FIFA 23 που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, το Public έχει την απόλυτη προσφορά. Μπορείς να κάνεις τώρα δικό σου το νέο ποδοσφαιρικό game σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις και σε μειωμένη τιμή. Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμο το FIFA 23 για PS4 στα €49,98, το FIFA 23 για PS5 στα €59,99, το FIFA 23 για Xbox One στα €44,99, το FIFA 23 στην Legacy Edition για το Nintendo Switch στα €30, το FIFA 23 για PC στα €49,98 και το FIFA 23 για το Xbox Series X/S στα €54,99.

Πρώτη ματιά στο next-gen upgrade του The Witcher 3: Wild Hunt

Η CD Projekt RED έχει ανακοινώσει πως θα αναβαθμίσει το The Witcher 3: Wild Hunt για PC και κονσόλες νέας γενιάς (PS5, Xbox Series X/S) και στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, έκανε ένα live stream όπου και παρουσίασε ένα πρώτο δείγμα γραφής. Το update θα διατεθεί δωρεάν στις 14 Δεκεμβρίου για όλα τα formats και για όσους έχουν ήδη τον τίτλο στην κατοχή τους. Όσοι το εγκαταστήσουν θα δουν βελτιωμένα γραφικά, σημαντικές αναβαθμίσεις στον τεχνικό τομέα, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και μία σειρά από νέα mods. Τέλος, θα υπάρχει και μια νέα επιλογή που θα φέρει τους παίκτες πιο κοντά στη δράση, ένα νέο photo mode και ένα DLC που είναι εμπνευσμένο από την τηλεοπτική μεταφορά του franchise στο Netflix. Το The Witcher έχει πουλήσει μέχρι και τον Απρίλιο πάνω από 65 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ μόνο του το τρίτο μέρος έχει πετύχει πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις.

Video Duration
30:08

Μετά το 2028 οι επόμενες κονσόλες PlayStation και Xbox

Μπορεί η νέα γενιά κονσολών να μην έχει «γράψει» ακόμη μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγορά, αλλά ήδη υπάρχουν ενδείξεις για το πότε περίπου θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα PlayStation (PS6) και Xbox. Σύμφωνα με έγγραφο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μεριάς Sony και αφορά την συζήτηση στις επιτροπές ανταγωνισμού ενόψει της εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αλλάξουν γενιά μετά το 2027. Ουσιαστικά δεν είχαμε μια ξεκάθαρη ανακοίνωση επί του θέματος, αλλά μια τοποθέτηση της ιαπωνικής εταιρείας που αναφέρει πως η συμφωνία μεταξύ Sony και Microsoft για το Call of Duty περιλαμβάνει μέχρι και το 2027, όταν δηλαδή θα είναι έτοιμες οι δύο πλευρές για τις νέες τους κονσόλες. Τα θέματα που μένει να συζητηθούν για το ζήτημα είναι αρκετά και έχουμε να περιμένουμε κάποιες εξελίξεις σχετικά σύντομα.

Σε προσφορά Black Friday το DualSense του PS5

Χαρμόσυνα νέα για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα χειριστήριο DualSense για το PS5 τους. Τα ειδικά controllers για το σύστημα νέας γενιάς PlayStation βρίσκονται σε τιμές Black Friday στα Public και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με μόλις €49,98 σε διάφορα χρώματα, όπως το Ice Blue, το Purple, και το Camouflage. Παράλληλα, μπορείς να βρεις σε τιμή Black Friday και το ασύρματο λευκό χειριστήριο για τις multimedia λειτουργίες της κονσόλας. Διατίθεται με έκπτωση 17% και μπορείτε να το βρεις εδώ.

To Netflix ψάχνεται για ένα AAA game για το PC

Το Netflix έχει ήδη επενδύσει αρκετά χρήματα στο gaming και θέλει να ανοιχτεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι, μετά τις εξαγορές που έχει κάνει σε studios και τις προσλήψεις για τη δημιουργία των δικών του ομάδων, ανέβασε μια αγγελία που αποκαλύπτει αρκετά από όσα ετοιμάζονται στο studio που έχει δημιουργήσει στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα αναζητά έναν Game Director για να αναλάβει να δημιουργήσει ένα νέο ΑΑΑ PC game και θα πρέπει να έχει κατά προτίμηση εμπειρία στην κατηγορία των first person shooters ή των third person shooters. Η ομάδα του Netflix στο Λος Άντζελες καθοδηγείται από τον πρώην επικεφαλής του Overwatch, Chacko Sonny, και δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Super προσφορά Black Friday για το Xbox Series S

Αν ψάχνεις να αποκτήσεις τώρα μια κονσόλα νέας γενιάς εξοικονομώντας πολλά χρήματα, σου έχουμε τη λύση. Σήμερα μπορείς να κάνεις δικό σου το Xbox Series S σε τιμή Black Friday και με μόλις €249! H κονσόλα είναι η μικρότερη από αυτές της νέας γενιάς, έρχεται με πολλές σύγχρονες δυνατότητες και τεχνολογίες, ενώ είναι ψηφιακή (χωρίς disc drive) για να εξυπηρετήσει όσους αρέσκονται στα όσα προσφέρει το Xbox Store και το Xbox Game Pass. Ώρα για δράση λοιπόν, μπες τώρα στη νέα γενιά!

Επιστρέφει στο σήμερα το θρυλικό χειριστήριο του Xbox 360

Η Hyperkin ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στην επιστροφή του θρυλικού χειριστηρίου του Xbox 360 σε μια πιο σύγχρονη μορφή. Το προϊόν έχει την κωδική ονομασία Xenon και θα είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του περιφερειακού που συναντήσαμε το 2005, όταν και κυκλοφόρησε η δεύτερη κονσόλα οικιακής ψυχαγωγίας της Microsoft. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία διάθεσης, αλλά ξέρουμε πως το περιφερειακό θα συνεργάζεται με το PC, το Xbox One και τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς έχει την επίσημη υποστήριξη της μαμάς εταιρείας. Θα διατεθεί σε τέσσερα χρώματα (λευκό, μαύρο, ροζ και κόκκινο) και θα φέρει στο επάνω μέρος του τα πλήκτρα των σημερινών controllers, όπως το share.