Το WWE 2K24 έρχεται τον Μάρτιο, ενώ το PS5 απέκτησε νέες λειτουργίες

Περίληψη: Δες πώς το PS5 έγινε καλύτερο και πότε θα κυκλοφορήσει το WWE 2K24 για κονσόλες και PC, στο αναλυτικό μας άρθρο για τα σημαντικότερα gaming news της εβδομάδας!

Η προτελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φέρνει στην αγορά των videogames πολλά και ενδιαφέροντα νέα. Μεταξύ των σημαντικότερων είναι η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του WWE 2K24, και το τελευταίο update που έφτασε στο PS5. Πάμε να δούμε αναλυτικά όλη τη gaming επικαιρότητα των τελευταίων ημερών.

WWE 2K24: Έρχεται τον Μάρτιο γιορτάζοντας την WrestleMania

Η 2K Sports ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του WWE 2K24, του φετινού της game για τη γνωστή σειρά wrestling παραγωγών. Το νεότερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S και στην Standard έκδοση θα φιλοξενεί στο εξώφυλλο τον Cody Rhodes. Αντίστοιχα, στην Deluxe Edition θα βρίσκονται στο εξώφυλλο οι Bianca Belair και Rhea Ripley. Ειδικό αφιέρωμα θα υπάρχει στο game για τα 40 χρόνια της WrestleMania με original artwork από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του WWE, όπως οι The Rock, The Undertaker, Hulk Hogan και Stone Cold Steve Austin. Το βασικό Showcase mode θα επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν ξανά μερικά από τα μεγαλύτερα ματς στην ιστορία της σειράς, ενώ θα υπάρχουν και 4 νέοι τύποι αγώνων: Special Guest Referee, Ambulance Match, Casket Match και Gauntlet Match. Βελτιώσεις θα έχουμε στο gameplay με τα Super Finishers, τη δυνατότητα πτώσης πάνω σε αντίπαλο που βρίσκεται εκτός ring, αλλά και την προσθήκη 7 πραγματικών διαιτητών.

Στην Deluxe Edition θα περιλαμβάνεται και το Season Pass που θα προσφέρει πρόσβαση σε 5 πακέτα DLC που θα έρθουν στο μέλλον, το MyRise Mega Boost και το SuperCharger, χρυσές κάρτες για Rhea Ripley και Bianca Belair και εναλλακτικές στολές. Θα υπάρξει και μια πιο ακριβή έκδοση, η 40 Years of WrestleMania Edition, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και ένα έξτρα pack με διάφορες ακόμη στολές και χρυσές MyFaction cards. Όσοι προπαραγγείλουν το game θα πάρουν δωρεάν το Nightmare Family Pack με 2 εναλλακτικές εκδόσεις του Cody Rhodes, την 1976 version του και τον Superstar Billy Graham.

PS5: Το νέο system update προσθέτει λειτουργίες και «κόβει» τους cheaters

H Sony διέθεσε ένα νέο system update για το PS5, το οποίο φέρνει το λειτουργικό της κονσόλας στην έκδοση 24.01-08.60.00. Η ενημέρωση αυτή φέρνει νέα χαρακτηριστικά για τον ήχο και τα parties. Στην καρτέλα Parties, οι παίκτες μπορούν πλέον να βρουν μια λίστα με όσα γκρουπ έχουν μπει και αλληλεπιδράσει πρόσφατα και να τα επανεκκινήσουν. Ακόμη, στο μενού προστίθεται ένα κομμάτι ρυθμίσεων equalizer και περαιτέρω ρυθμίσεις που θα βοηθήσουν την καλύτερη απόδοση των Pulse Explore earbuds και Pulse Elite που έρχονται σύντομα. Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω, πάντως, φαίνεται πως η Sony κατάφερε να αποκλείσει τη χρήση των Cronus Zen, των εξαρτημάτων που λειτουργούσαν ως cheat για διάφορα παιχνίδια, καθώς κορόιδευαν την κονσόλα, επιτρέποντας σε παίκτες να συμμετέχουν σε online αγώνες με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του Horizon Forbidden West Complete Edition για PC

Video Duration
1:22

H Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Horizon Forbidden West Complete Edition για το PC στις 21 Μαρτίου 2024. Το εν λόγω πακέτο κυκλοφόρησε και για το PS5 στα τέλη του 2023 και περιλαμβάνει τόσο το βασικό game (Horizon Forbidden West), όσο και το μεγάλο expansion του που βγήκε το 2023 με τίτλο Burning Shores. Όσοι το κάνουν προπαραγγελία θα αποκτήσουν τα Blacktide Outfit και Blacktide Bow, Nora Legacy Outfit και Nora Spear, 2 Special Outfits (Carja Behemoth Elite και Nora Thunder Elite), 2 Special Weapons (Carja Behemoth Short Bow και Nora Thunder Sling), In-game Resources Pack με οπλισμό, potions και travel packs, το In-game Apex Clawstrider Machine Strike Piece και αποκλειστική πόζα και face paint για το Photo Mode. Την ανάπτυξη της PC έκδοσης έχει η Nixxes Software και θα υποστηρίζονται σύγχρονες τεχνολογίες όπως το DLSS 3 της Nvidia, το FSR της AMD και το XeSS της Intel. Ακόμη, οι gamers θα μπορούν να απολαύσουν πανοραμική δράση σε αναλύσεις και monitors με αναλογίες 21:9, 32:9 και έως και 48:9!

Ξεκινάει η beta για το Skull & Bones

H Ubisoft ανακοίνωσε πως η open beta του Skull & Bones θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, από τις 8 έως και τις 11 του επόμενου μήνα θα «τρέξει» η δοκιμαστική έκδοση που θα υποστηρίζει μάλιστα και cross-play και θα ταξιδέψει τους παίκτες στο Red Isle Hub και περιοχές της Αφρικής. Η ομάδα κάθε παίκτη θα μπορεί να φτάνει στο επίπεδο 6, ενώ η πρόοδος θα μπορεί να μεταφερθεί στην πλήρη έκδοση, αν ο παίκτης αποφασίσει να την αγοράσει. Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκε και ένα νέο trailer που περιλαμβάνει το περιεχόμενο που έρχεται στο παιχνίδι μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας. Το Skull & Bones αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου.

Ακυρώθηκε το survival game της Blizzard

H Microsoft ανακοίνωσε την απόλυση 1.900 υπαλλήλων της από τα τμήματα Xbox, ZeniMax και Activision Blizzard, κάτι που οδήγησε και στην ακύρωση του νέου survival game που ετοίμαζε η τελευταία. Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, το επερχόμενο game εγκαταλείφθηκε, ενώ και η Blizzard χάνει τον πρόεδρό της, Mike Ybarra, και τον συνιδρυτή και chief design officer της, Allen Adham. Σε ένα έγγραφο εσωτερικής διακίνησης, ο πρόεδρος των Microsoft Studios, Matt Booty, επιβεβαίωσε την ακύρωση του project και ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα στραφεί σε άλλα πολλά υποσχόμενα projects της Blizzard που είναι στα πρώτα στάδια ανάπτυξης. Το survival game ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από την Blizzard και αναμενόταν σε PC και κονσόλες, ταξιδεύοντας τους παίκτες σε ένα νέο σύμπαν γεμάτο ξεχωριστούς ήρωες.

Έρχεται σε λίγες ημέρες το ντοκιμαντέρ για το The Last of Us: Part II

Το 2013, λίγο μετά την κυκλοφορία του The Last of Us, η Naughty Dog, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Grounded: Making The Last of Us. Το ντοκιμαντέρ εξηγούσε πολλά από τα όσα έγιναν στα παρασκήνια της δημιουργίας του παιχνιδιού και πλέον ήρθε η ώρα για κάτι αντίστοιχο για το The Last of Us: Part II. Το timing μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το The Last of Us: Part II Remastered για το PS5.

To Grounded II: Making The Last of Us Part II θα κάνει ντεμπούτο στο YouTube και θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το ίδιο το game από τις 2 Φεβρουαρίου, ενώ όσοι το κατεβάσουν στον τίτλο τους θα αποκτήσουν και δωρεάν skins για τις Ellie και Abby που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο campaign όσο και στο νέο roguelite mode «No Return».