Halo Infinite / Δωρεάν online multiplayer στα 120fps!

Περίληψη: Οι gamers το περίμεναν αλλά πλέον είναι επίσημο: η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Halo Infinite θα έχει δωρεάν online multiplayer και θα τρέχει στα 120fps!

Στη wish list των gamers, η κυκλοφορία του Halo Infinite είναι σίγουρα πολύ ψηλά. Το επόμενο κεφάλαιο της γνωστής σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε Xbox One, Xbox Series X και PC. Όπως συμβαίνει και με άλλες κυκλοφορίες σήμερα, το νέο παιχνίδι θα έχει και μια δωρεάν έκδοση, η οποία αφορά το online multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού.

Η φήμη αυτή υπήρχε εδώ και μέρες, μόνο που πρόσφατα επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη Microsoft. Η εταιρία δεν θέλησε να μοιραστεί παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του multiplayer παιχνιδιού, ενημερώνοντας τους fans πως θα ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες στο μέλλον. Θα έχει και το Halo Infinite Battle Royale mode άραγε; Θα φανεί πολύ σύντομα.

Κάτι ακόμα που επιβεβαιώθηκε, πάντως, είναι ότι το νέο παιχνίδι θα «τρέχει» στα 120fps. Η ταχύτητα αυτή αφορά την έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox Series X, την κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft. Το Halo Infinite είναι ένα από τα «Optimized for Xbox Series X» παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως εκμεταλλεύεται στο έπακρο το πολύ δυνατό hardware της επερχόμενης κονσόλας της Microsoft. Αν θες να μάθεις τα πάντα για τα χαρακτηριστικά του Series X, διάβασε το αναλυτικό άρθρο του Παύλου Παπαπαύλου για αυτό.

Το Halo Infinite αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα τέλη της χρονιάς, έτσι ώστε να συμπίπτει η κυκλοφορία του με αυτή του Xbox Series X. Η βασική πλοκή του παιχνιδιού συνεχίζει την ιστορία από εκεί που είχαμε μείνει στο Halo 5: Guardians. Ο Master Chief επιστρέφει για να σώσει ξανά την ανθρωπότητα και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη περιπέτειά του.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για όλα τα νεότερα από το χώρο του gaming!