WRC 9: Έρχεται σε PS5 & Xbox Series X αλλά και στην τωρινή γενιά!

Περίληψη: Σεπτέμβρη του 2020 καταφθάνει για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς και στα τέλη του 2020 για PS5 και Xbox Series X!

H KT Racing ανακοίνωσε επίσημα την ανάπτυξη του WRC 9, του νέου game της σειράς που έρχεται με βελτιωμένο career mode, ρεαλιστικότερο gameplay, τρία νέα ράλι (Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία και Κένυα) και αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Θα κυκλοφορήσει μάλιστα στα τέλη του καλοκαιριού για την τρέχουσα γενιά και στα τέλη του 2020 για τα PS5 και Xbox Series X. Στο παιχνίδι θα βρίσκονται οι 3 βασικές ομάδες του WRC Hyundai Motorsport, M-Sport Ford και Toyota Gazoo Racing μαζί με τους 50 οδηγούς. Στο career mode θα υπάρχουν νέοι μηχανισμοί gameplay και περισσότερες επιλογές για την βελτίωση του οχήματος από την ομάδα στο παρασκήνιο, έχοντας πέσει αρκετά μεγαλύτερο βάρος και στις αναρτήσεις, το φρενάρισμα και τη ρύθμιση του βάρους στο όχημα!

Video Duration
0:46


Το WRC 9 θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και ανακοινώθηκε ακόμη η επέκταση της συνεργασίας με το επίσημο πρωτάθλημα του WRC για τα WRC 10 και WRC 11, που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια. Stay tuned για όλα τα νεότερα!