«Αλλάζω & Εξοικονομώ» μαζί με Public+: Συνδυασμός που κερδίζει

Περίληψη: Δες πώς θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο το οφέλη της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ» αν γίνεις μέλος στο πρόγραμμα ανταμοιβών Public+.

Το νέο μας πρόγραμμα ανταμοιβών είναι εδώ και μέσω των προνομίων του βγαίνεις πιο κερδισμένος από ποτέ! Γνώρισε το Public+ και τα μεγάλα οφέλη που σου χαρίζει σε κάθε αγορά. Ειδικότερα αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις νέες οικιακές συσκευές, η έλευση του Public+ δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή καθώς αυτή την περίοδο μπορείς να εκμεταλλευτείς τα προνόμιά του μαζί με τα οφέλη της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ»!

Το οφέλη που απολαμβάνουν τα μέλη του Public+

Το σημαντικότερο feature του προγράμματος Public+ είναι το Wallet. Με τις αγορές σου στα Public, το Public+ Wallet σου πιστώνεται με χρήματα. Το ποσό που θα συγκεντρώσεις στο ψηφιακό πορτοφόλι του προγράμματος μπορείς μετά να το εξαργυρώσεις στις επόμενες αγορές σου! Άρα βγαίνεις πάντα κερδισμένος επιλέγοντας Public. Δεν έχει σημασία αν οι αγορές σου γίνουν στα φυσικά καταστήματα ή στο public.gr, το Public+ Wallet σου θα πιστωθεί με το ποσό που σου αναλογεί με βάση τις αγορές. Μπορείς, για παράδειγμα, να κερδίσεις 0,5% επιστροφή αξίας στο Wallet για αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή gaming.

Κατά καιρούς μπορεί να «τρέχουν» και ειδικές προσφορές, όπου το ποσό επιστροφής θα είναι υψηλότερο. Αυτή τη στιγμή, ας πούμε, μπορείς να πάρεις 10% επιστροφή για αγορές smartphone, tablet, laptop ή προϊόντων περιποίησης! Μία ακόμα ξεχωριστή προσφορά που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι πως με την αγορά νέας τηλεόρασης και του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη «Αρχηγός», ως μέλος του Public+ μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μία συνάντηση με τον captain της θρυλικής εθνικής ομάδας του Euro 2004! Και εννοείται πως οι διαγωνισμοί δεν σταματούν εδώ. Στο μέλλον θα τρέξουν πολλοί ακόμα, αποκλειστικά για τα μέλη του Public+.

Το Wallet δεν είναι το μόνο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Public+ όμως. Στο νέο μας πρόγραμμα ανταμοιβών κερδίζεις επίσης 25% έκπτωση σε audiobooks από το bookvoice.gr, και δωρεάν data στο κινητό σου αν είσαι συνδρομητής Vodafone. Μέχρι τις 30/9/24 παρέχουμε επίσης δωρεάν έλεγχο της συσκευής από την iRepair. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Public+ μπορούν να απευθυνθούν σε έναν iRepair expert για να λάβουν μία γραπτή πιστοποίηση του smartphone τους ή διάγνωση του laptop τους.

Επιστροφή στο Public+ Wallet για αγορές μέσω «Αλλάζω & Εξοικονομώ»

Η εξοικονόμηση που απολαμβάνεις στις αγορές σου αν είναι μέλος του προγράμματος Public+ μπορεί να πολλαπλασιαστεί αν αναβαθμίσεις τις οικιακές συσκευές σου! Αυτή τη στιγμή «τρέχει» η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» μέσω της οποίας προωθούμε την απόκτηση οικιακών συσκευών φιλικότερων προς το περιβάλλον. Το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» κάνει ευκολότερη την απόκτηση νέων συσκευών για το σπίτι μέσω 5πλού οφέλους. Μεταξύ αυτών είναι και η επιστροφή μέρους της αξίας αγορών στο Public+ Wallet! Αν λοιπόν είσαι μέλος του Public+ τότε μπορείς να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη που σου παρέχει το «Αλλάζω & Εξοικονομώ»!

Πέρα από την επιστροφή στο Public+ Wallet, η νέα μας πρωτοβουλία έρχεται με πολλά ακόμα οφέλη για όσους αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στα Public. Το πρώτο από αυτά είναι πως αφορά μία πολύ μεγάλη ποικιλία συσκευών! Στην πρωτοβουλία εντάσσονται πάνω από 10 κατηγορίες συσκευών, με όλες τις βασικές οικιακές συσκευές να συμμετέχουν. Μάλιστα, αν η συσκευή που επιλέξεις είναι κλιματιστικό, τότε σου κάνουμε δώρο την εγκατάστασή του. Για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη κι ευέλικτη την αγορά σου, προσφέρουμε επίσης άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα! Το «πράσινο» προφίλ της πρωτοβουλίας μας επισημαίνεται ακόμα καλύτερα από το επόμενο σημαντικό όφελος: επιστρέφοντας την παλιά σου συσκευή για ανακύκλωση τότε θα πάρεις δωροεπιταγή αξίας έως 100€ για επόμενη αγορά από τα Public!

Πώς θα εγγραφείς στο Public+

Η διαδικασία για να γίνεις κι εσύ μέλος του club προνομίων μας είναι πολύ απλή. Απλά μπες στο myclub.public.gr και κάνε κλικ στο πλήκτρο «Εγγράψου σε 1’». Έπειτα πρέπει απλά να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα σου παρουσιαστεί για να δηλώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, όπως ονοματεπώνυμο, email και κωδικό πρόσβασης. 

Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα προνόμια της πλατφόρμας μας. Την επόμενη φορά που θα κάνεις τις αγορές σου στα καταστήματα Public ή στο Public.gr, μην ξεχάσεις να περάσεις την αγορά στην Public+ κάρτα σου. Η κάρτα του προγράμματος δεν έχει φυσική μορφή όμως αλλά μόνο ψηφιακή, σε μία προσπάθεια να μειώσουμε την χρήση πλαστικού. Η κάρτα σου βρίσκεται στο προφίλ σου στο Public+ και μπορείς να την προσθέσεις και στο ψηφιακό πορτοφόλι του smartphone σου για να την βρίσκεις ακόμα πιο εύκολα όταν χρειαστεί.

Εξοικονόμηση και ανταμοιβές στα Public

Σκέφτεσαι να κάνεις μία «πράσινη» ανανέωση στο σπίτι; Σου αρέσει να βγαίνεις κερδισμένος με κάθε αγορά; Θες να μειώσεις το κόστος ενέργειας; Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι θετική, τότε πρέπει απλά να γίνει μέλος στο Public+ και να επιλέξεις νέες οικιακές συσκευές μέσω της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ»!