Apple Shop @ Public Συντάγματος: Κάνουμε εγκαίνια με limited offers!

Περίληψη: Το νέο Apple Shop κάνει εγκαίνια στα Public Συντάγματος και σε προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με πολλή μουσική και limited offers!

Public και Apple προχωρούν μαζί, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία τους. Το νέο shop-in-shop βρίσκεται στον 1ο όροφο του Public Συντάγματος και υπόσχεται μια Apple εμπειρία στο Plus. Τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου Apple Shop είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 20/9, στις 19:00. Μια γιορτή όπου πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τις συσκευές που παρουσίασε προ ημερών η Apple στο καθιερωμένο της φθινοπωρινό event. Εμείς σου προτείνουμε να αφήσεις το απόγευμα της Παρασκευής κενό γιατί, όπως θα δεις, το πρόγραμμα προβλέπεται ιδιαίτερα πλούσιο.

Limited offers σε περιμένουν στο Apple Shop στο Public Συντάγματος

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δε νοείται γιορτή χωρίς εκπλήξεις, ειδικά όταν μιλάμε για τα εγκαίνια ενός νέου Apple Shop. Περνώντας μια βόλτα από το Apple Shop στο Public Συντάγματος, θα βρεις limited offers σε κορυφαία προϊόντα. iPhone, iPads, MacBooks, iMac, Apple Watch, AirPods και τα πιο hot αξεσουάρ σε περιμένουν σε ένα συναρπαστικό διήμερο προσφορών. Συγκεκριμένα, έχουμε 4x όφελος:

  • Άμεσα διαθέσιμα iPhone 16
  • Πλήρες πακέτο iPhone με όφελος έως 150€
  • -10% σε MacBook & iMac
  • Όλα ΑΤΟΚΑ χωρίς κάρτα *

Αν σκέφτεσαι λοιπόν να μπεις για πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο της Apple, στον 1ο όροφο του Public Συντάγματος σε περιμένει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, «δυνατά» bundles και προσφορές αλλά και όλη η ευελιξία που μπορεί να χρειαστείς για τις πληρωμές σου. Μη βιάζεσαι όμως γιατί δεν τελειώσαμε ακόμη.

apple-shop-ft

It’s (Glow)time to party στις 19:00

Γιορτή χωρίς μουσική επίσης δεν γίνεται, γι’ αυτό και στα εγκαίνια του νέου Apple Shop, στο Public Συντάγματος σε περιμένει ένα δυνατό απογευματινό street party με host την πολυτάλαντη Ευαγγελία Τσιορλίδα. Το τέμπο θα δώσει από νωρίς το απόγευμα ο Hawk, ο οποίος μετρά εκατομμύρια streams στο Spotify και πολλά hits. Μαζί του στο event της Παρασκευής, η ομάδα των Street Outdoors. Το duo των Street Outdoors έχει αλλάξει τον χάρτη ψυχαγωγίας της πόλης με τα mobile parties που διοργανώνουν να αποτελούν εδώ και χρόνια talk of the town.

RSVP τώρα λοιπόν! Το Public Συντάγματος σε περιμένει, με την καρδιά της τεχνολογίας να χτυπά, από εδώ και στο εξής, στον 1ο όροφο του ανανεωμένου μας καταστήματος. Ευκαιρία λοιπόν να δεις από κοντά τα εντυπωσιακά νέα κινητά, laptops, wearables και αξεσουάρ της Apple. Ανανέωσε τον tech εξοπλισμό σου συνδυάζοντάς τον με top Public υπηρεσίες και ετοιμάσου να κουνηθείς στο ρυθμό της μουσικής.

Τα λέμε από κοντά την Παρασκευή!

*Ισχύει από 20/09 έως και 21/09 για το κατάστημα Public Συντάγματος και μόνο για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Τα πακέτα iPhone αφορούν σε συνδυαστικές αγορές iPhone, θήκης, προστασίας οθόνης, επέκταση εγγύησης, AirPods & Apple Watch και δεν ισχύουν για τα νέα iPhone 16.