MediaMarkt καταστήματα: Τι σημαίνει η αναβάθμιση σε «Public + home»

Περίληψη: Περνάμε σε μία νέα εποχή και τα MediaMarkt καταστήματα γίνονται «Public + home»! Με αυτή την αναβάθμιση φέρνουμε τα καλύτερα των 2 κόσμων σε ένα σημείο.

Τα Public μεγαλώνουν και εντάσσουν στην οικογένειά τους τα καταστήματα MediaMarkt για να δημιουργήσουν έτσι την πιο ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία! Τα MediaMarkt καταστήματα μετατρέπονται σε «Public + home», συνδυάζοντας κάτω από μία στέγη ό,τι αγαπάς από τους 2 αγαπημένους προορισμούς. Έπειτα από 18 χρόνια στην ελληνική αγορά, η MediaMarkt «δίνει τη σκυτάλη» στα Public και η συνεργασία μας είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία των «Public + home» stores, στα οποία απολαμβάνεις πλέον μία αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε όλα τα επίπεδα.

Τι λατρέψαμε στα καταστήματα MediaMarkt και τι θα αλλάξει

Τα καταστήματα της MediaMarkt ξεχώριζαν για την μεγάλη τους επιφάνεια, η οποία φιλοξενούσε πάντα μία τεράστια έκθεση προϊόντων. Αυτό σου έδινε την ευκαιρία να δεις από κοντά όλες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν, να τις δοκιμάσεις, να τις συγκρίνεις, να πάρεις τις απόψεις των experts, και να τις παραλάβεις αμέσως. Ενσωματώνοντας την Public φιλοσοφία στα νέα «Public + home» stores δεν προσθέτουμε απλώς μερικές πορτοκαλί πινελιές στα 13 MediaMarkt καταστήματα. Η συνέργεια των δύο προτύπων είναι πολλά περισσότερα από το άθροισμα των μερών που τα απαρτίζουν και στα 13 mega καταστήματα «Public + home» βρίσκεις πλέον μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι σημαίνει για εσένα η αναβάθμιση των MediaMarkt σε «Public + home».

1. Ποικιλία προϊόντων: Ο κορυφαίος προορισμός για οικιακές συσκευές στην Ελλάδα

Ο βασικός λόγος που αγαπάμε τα MediaMarkt καταστήματα δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Στα αναβαθμισμένα «Public + home» καταστήματα μπορείς να βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία οικιακών συσκευών, από τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς. Η κληρονομιά της MediaMarkt εξασφαλίζει πως αγαπημένοι κατασκευαστές όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool κ.α. συνεχίζουν να δίνουν το «παρών» και στα αναβαθμισμένα καταστήματα, για να έχεις πάντα διαθέσιμη την ποικιλία επιλογών που αναζητάς.

Τι θα αλλάξει:

Στα καταστήματα «Public + home» θα βρίσκεις πλέον την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων κάθε είδους. Στη ήδη μεγάλη γκάμα της MediaMarkt προστίθενται τα προϊόντα ψυχαγωγίας και τεχνολογίας για τα οποία λατρεύεις να έρχεσαι στα Public, όπως τα βιβλία. Ακόμα και σε κατηγορίες που Public και MediaMarkt συνυπήρχαν όμως, η συνεργασία των δύο brands δημιουργεί μεγάλα πλεονεκτήματα για εσένα. Υπήρχε κάποια τηλεόραση που ήταν αποκλειστικά στα Public ή μήπως ήθελες ένα laptop που το έφερνε μόνο η MediaMarkt; Τώρα όλα βρίσκονται στα «Public + home», δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών σε κάθε κατηγορία!

2. Εξειδίκευση: Οι MediaMarkt experts ήταν πάντα εκεί για σένα

Η τεράστια ποικιλία καμιά φορά μπορεί να κάνει την επιλογή νέας συσκευής πιο πολύπλοκη από ό,τι θα έπρεπε να είναι. Στα καταστήματα MediaMarkt όμως είχες πάντα δίπλα σου τους experts της κάθε κατηγορίας για να σε καθοδηγήσουν στην σωστή επιλογή για τις ανάγκες σου.

Τι θα αλλάξει:

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε τα νέα καταστήματα «Public + home» να απορροφήσουν πλήρως τους 530 εξειδικευμένους ανθρώπους της MediaMarkt. Οπότε στην επόμενη επίσκεψή σου στο αγαπημένο σου MediaMarkt μπορεί να δεις να λέει «Public + home» απ’ έξω, αλλά μέσα θα βρεις οικεία πρόσωπα έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν για ακόμα μία φορά.

3. Τοποθεσία: Είχες πάντα ένα κατάστημα MediaMarkt κοντά σου

Μεγάλα καταστήματα σε εύκολα προσβάσιμες τοποθεσίες, μεγάλο πάρκινγκ. Σίγουρα η ευκολία του να φτάσεις σε ένα MediaMarkt και να κάνεις με άνεση τις αγορές σου στους ευρύχωρους διαδρόμους του καταστήματος ήταν ένας από τους λόγους που τα αγαπούσες.

Τι θα αλλάξει:

Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα! Οι 13 τοποθεσίες MediaMarkt αναβαθμίζονται και γίνονται «Public + home». Παραμένουν όμως στα ίδια σημεία που ήξερες μέχρι τώρα. Με την ενσωμάτωση των «Public + home» στην αλυσίδα, όμως, βρίσκεις σε ακόμα περισσότερους προορισμούς τις επιλογές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας των Public. Αναλυτικά, τα 13 «Public + home» stores είναι τα εξής:

4. Υπηρεσίες: Πλήρη υποστήριξη για τις αγορές σου

Εκτός από αγαπημένα προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές, στη MediaMarkt μπορούσες να αξιοποιήσεις επιπλέον υπηρεσίες που διευκόλυναν τις αγορές σου. Για πολλές από τις συσκευές που έβρισκες στα MediaMarkt καταστήματα υπήρχαν υπηρεσίες εγκατάστασης και επίδειξης, ενώ η επέκταση εγγύησης ήταν μία υπηρεσία που σου εξασφάλιζε μεγαλύτερη διάρκεια ασφάλειας με περισσότερες καλύψεις.

Τι θα αλλάξει:

Στα αναβαθμισμένα καταστήματα «Public + home» σε περιμένουν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες! Πέρα από την επέκταση εγγύησης ή την εγκατάσταση των συσκευών σου, τα νέα καταστήματα ενσωματώνουν τώρα και τις υπηρεσίες των Public, οι οποίες είναι ακόμα πιο πολλές. Τώρα έχεις πρόσβαση σε ακόμα περισσότερους τρόπους πληρωμής, υπηρεσίες παράδοσης που σε βολεύουν, και λύσεις που κάνουν καλό στο περιβάλλον, όπως το πρόγραμμα επιστροφής προϊόντων και τα refurbished προϊόντα.

Αν ήσουν fan των MediaMarkt καταστημάτων, τα «Public + home» θα τα λατρέψεις!

Σίγουρα είχες πολλούς λόγους για να επιλέξεις τα MediaMarkt καταστήματα για τις αγορές σου, από τις μεγάλες εκθέσεις με τα πολλά προϊόντα μέχρι τις υπηρεσίες υποστήριξης. Μετά την μετατροπή τους σε «Public + home» stores, η εμπειρία σου αναβαθμίζεται αφού τα χαρακτηριστικά που αγάπησες παραμένουν αναλλοίωτα, αλλά εμπλουτίζονται με την Public φιλοσοφία, δημιουργώντας έτσι τον απόλυτο omni-channel προορισμό για όλους τους καταναλωτές.