Ποιες εκπλήξεις είδαμε στα εγκαίνια του “Public + home” Πειραιά στις 30/5-1/6!

Περίληψη: Tα Public Πειραιά μεταμορφώθηκαν σε “Public + home” και εμείς το γιορτάσαμε με διαγωνισμούς, μουσική, και πολλά δώρα!

Μετά την αναδιαμόρφωση του Public Ιωαννίνων σε “Public + home”, οι οικιακές συσκευές έχουν το δικό τους «σπίτι» και στον Πειραιά, στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα, “Public + home” Πειραιά. Το μεγάλο μας κατάστημα στο Πασαλιμάνι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθώς πλέον μπορείς να βρεις όλο τον οικιακό εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να «μεταμορφώσεις» και το δικό σου σπίτι! Και ποιος καλύτερος τρόπος για να εγκαινιάσουμε το ανανεωμένο μας κατάστημα, από μια μεγαλειώδη γιορτή με καλεσμένους όλους τους φίλους των Public!

Πώς ζήσαμε τα εγκαίνια “Public + home” Πειραιά!

Egkainia Public Peireus - 01

Από την Πέμπτη (30/5) έως και το Σάββατο (1/6) γιορτάσαμε τα εγκαίνια του 15ου “Public + home”, στήνοντας ένα καλοκαιρινό fest στο κατάστημα της Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του και να δουν την τεράστια γκάμα οικιακών συσκευών που είχε μόλις «λάβει θέση» δίπλα στα κορυφαία προϊόντα τεχνολογίαςψυχαγωγίας και βιβλίου. Τα εγκαίνια στα Public κρύβουν πάντα εκπλήξεις και τα “Public + home” Πειραιά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Εκτός από τις μεγάλες προσφορές σε είδη σπιτιού και οικιακές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, μαζί μας όλο το τριήμερο ήταν και η Nespresso προσφέροντας γευστικές δοκιμές από απολαυστικές ποικιλίες καφέ, γεμίζοντας κάθε γωνιά του καταστήματος με θεσπέσια αρώματα. Αλλά και οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί της Nutribullet που έδωσαν την απαραίτητη «ανάσα» δροσιάς, μοιράζοντας ιδέες για πεντανόστιμα smoothies

Live μουσική για όλους τους παρευρισκόμενους που διασκέδασαν μέχρι αργά!

Egkainia Public Peireus - 02

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το δωρεάν ποτό τους υπό τους ήχους των TRASHFORMERS. Το διάσημο live act έστησε το δικό του μουσικό πάρτι ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με γνωστές pop επιτυχίες! Ακόμη, η Xiaomi ήταν εκεί μαζί με τη σεφ Λία Μακροστεργίου, η οποία φρόντισε να μας προσκαλέσει σε ένα μίνι γαστρονομικό ταξίδι εκείνη την «Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά. Η «Γαλάζια Νύχτα» είναι πλέον «παράδοση» στην περιοχή του Πειραιά. Ασφαλώς, δε θα μπορούσαμε να απέχουμε από αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Egkainia Public Peireus - 03

Όπως επιβάλλει το... έθιμο, το κατάστημά μας έμεινε ανοιχτό έως τις 23:00, με πλήθος κόσμου να συρρέει από νωρίς σε αυτό και να διασκεδάζει με την μουσική. Στην παρέα μας ήταν και οι αγαπημένοι Publicistas με έναν μεγάλο διαγωνισμό. Όσοι επισκέφθηκαν το “Public + home” Πειραιά από τις 30/5 έως τη 1/6 μπήκαν στην κλήρωση για μοναδικά δώρα. 

Το γιορτινό τριήμερο προσφορών στο “Public + home” έκλεισε το Σάββατο σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο kids' corner της LEGO, όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν φτιάχνοντας τις δικές τους LEGO κατασκευές.

Video Duration
0:18

Μπορεί το εορταστικό τριήμερο να πέρασε, όμως οι εκπλήξεις στα Public συνεχίζονται. Αν έχει έρθει στιγμή για μια ανανέωση στον εξοπλισμό του σπιτιού, δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το ανανεωμένο “Public + home” Πειραιά εκεί όπου οι προσφορές σε οικιακές συσκευές συνεχίζονται χειμώνα, καλοκαίρι!