Πώς ζήσαμε τα μεγάλα εγκαίνια του “Public + home” Ιωαννίνων!

Περίληψη: Το ανανεωμένο “Public + home” Ιωαννίνων είναι εδώ και το γιορτάσαμε με μεγάλα εγκαίνια. Δες όλα όσα έγιναν στο κατάστημα και γνώρισε την ομάδα μας!

Το κατάστημά μας στα Γιάννενα άλλαξε και έγινε “Public + home”! Εκεί σε περιμένει μία αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών, με μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από ακόμα περισσότερες κατηγορίες. Εκτός από προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που πάντα υπάρχουν σε όλα μας τα καταστήματα, τώρα στο “Public + home” Ιωαννίνων βρίσκεις και όλες τις μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι. Μία τέτοια αναβάθμιση δεν θα μπορούσαμε να μην τη γιορτάσουμε. Διοργανώσαμε λοιπόν μία σειρά από δράσεις για μικρούς και μεγάλους για τα μεγάλα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματός μας. Αυτό που κάνει πάντα πιο ξεχωριστή την κάθε επίσκεψή σου στα καταστήματά μας όμως είναι οι άνθρωποί μας! Στο αναβαθμισμένο “Public + home” Ιωαννίνων θα βρεις μία ομάδα πανέτοιμη να σε βοηθήσει σε ό,τι κι αν ψάχνεις, από αξεσουάρ για το κινητό μέχρι όλες τις μεγάλες συσκευές για το νέο σου σπίτι. Τι θα έλεγες λοιπόν να δούμε λίγο πιο αναλυτικά όλα όσα έγιναν στα εγκαίνια και μετά να γνωρίσουμε τους experts του “Public + home” Ιωαννίνων;

Τι έγινε στα εγκαίνια του ανανεωμένου “Public + home” Ιωαννίνων

Το “Public + home” Ιωαννίνων μπορεί να ανανεώθηκε, αλλά δεν άλλαξε διεύθυνση. Θα μας βρεις στην οδό Πυρσινέλλα 4 και Μελανίδη. Η επόμενη βόλτα σου σε αυτό θα σε φέρει μπροστά σε εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας – αυτό δεν αλλάζει – αλλά τώρα στο “Public + home” Ιωαννίνων σε περιμένει και μία έκθεση με όλες τις συσκευές που χρειάζεται ένα σπίτι. Για το διάστημα 13-18 Μαΐου όμως, το κατάστημά μας στα Ιωάννινα φιλοξένησε μία ακόμα πιο διαφορετική εμπειρία από ό,τι ήξερες μέχρι τώρα, για να γιορτάσουμε την αναβάθμισή του σε “Public + home”.

Τα μεγάλα εγκαίνια προγραμματίστηκαν για το Σάββατο 18/5 και σε αυτά συνέβησαν πολλές δράσεις. Μία από αυτές ήταν η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με LEGO καθώς στο κατάστημα είχε δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος κατασκευών. Παράλληλα συνεργαστήκαμε με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 95,4 και οι εκπομπές του βγήκαν στον αέρα απευθείας από το κατάστημα. Άρα όσοι μας επισκέφθηκαν μπορούσαν να ακούσουν live και να δουν από κοντά πώς παράγεται μία ραδιοφωνική μετάδοση. Σε άλλο σημείο του καταστήματος μπορούσες να βρεις γευστικές δοκιμές σε δημιουργία Λίας Μακροστεργίου. Η διάσημη σεφ ήρθε στο “Public + home” Ιωαννίνων και με τη βοήθεια της Xiaomi αλλά και όσων παιδιών ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη μαγειρική, ετοίμασε ενδιαφέρουσες συνταγές για να μας κεράσει! Εκτός από δελεαστικές γευστικές δημιουργίες, το μενού στο ανανεωμένο μας κατάστημα είχε και καφεδάκι από τη Nespresso, με τους επισκέπτες να δοκιμάζουν μία σειρά από αρωματικές και γευστικές ποικιλίες καφέ.

Βρες τον expert σου!

Ξαφνικά όλοι γύρω σου έχουν air fryer κι εσύ ακόμα το σκέφτεσαι γιατί δεν ξέρεις πώς λειτουργεί και τι σου προσφέρει. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αν είσαι στην Ήπειρο η απάντηση είναι πολύ απλή: πας στο “Public + home” Ιωαννίνων! Εκεί θα βρεις την Νάσια, η οποία είναι ειδική στις μικροσυσκευές, για να σου εξηγήσει τα πάντα και να σε βοηθήσει να επιλέξεις – όχι μόνο air fryer αλλά όλες τις μικροσυσκευές για το σπίτι. Αν η Νάσια έχει ρεπό δεν υπάρχει πρόβλημα! Ο Σπύρος, η Δομνίκη και ο Κωνσταντίνος είναι οι experts μας τόσο στις μικροσυσκευές όσο και στις μεγάλες οικιακές συσκευές! Σίγουρα κάποιος θα βρίσκεται εκεί μόλις επισκεφθείς το κατάστημά μας για να λύσει τις απορίες σου, είτε ψάχνεις δώρο γάμου για τον φίλο που παντρεύεται και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, είτε γιατί οι παλιές ηλεκτρικές συσκευές σε «καίνε» στον λογαριασμό ρεύματος και θες να δεις πώς τα νέα μοντέλα μπορούν να σου κάνουν εξοικονόμηση.

Στο “Public + home” Ιωαννίνων θα βρεις και πάρα πολλή τεχνολογία – όπως πάντα στα Public! Με μεγάλη έκθεση και δεκάδες μοντέλα έτοιμα να τα δοκιμάσεις, μπορείς να πάρεις μία καλή γεύση από ό,τι νέο παίζει στον κόσμο της τεχνολογίας. Βέβαια, με τους ρυθμούς που τρέχει ο κλάδος είναι αδύνατο να γνωρίζεις τα πάντα. Δεν χρειάζεται όμως γιατί τα γνωρίζουν οι experts μας για σένα! Θες να μάθεις τα πάντα για την τεχνητή νοημοσύνη στα smartphones; Ο mobile expert μας, ο Παναγιώτης, θα σου δείξει όλα τα νέα AI χαρακτηριστικά που αλλάζουν την καθημερινότητά σου. Παραδίπλα θα βρεις τον κόσμο των υπολογιστών, στον οποίο ο Θάνος είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο μοντέλο για όποια χρήση κι αν το θες. Από απλό browsing στο internet και επεξεργασία εγγράφων μέχρι gaming σε τεράστια ανάλυση, έχουμε PC που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ο Θάνος θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία για σένα. Βέβαια, αν το gaming είναι αυτό που σε ενδιαφέρει τότε πρέπει να σε απευθύνουμε στον Παναγιώτη, τον gaming expert του “Public + home” Ιωαννίνων! Αν πάλι το gaming δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα αλλά το μυαλό σου είναι στις μεγάλες αθλητικές στιγμές που έρχονται φέτος, με Euroleague Final 4, τελικό Conference League, Euro 2024, Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε έφτασε η ώρα να σου συστήσουμε τον Δημήτρη, που σε περιμένει στο τμήμα των τηλεοράσεων. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σε βοηθήσει να βρεις την τηλεόραση που σου ταιριάζει, είτε σε ενδιαφέρει να δεις αθλητικά γεγονότα με κορυφαία ποιότητα είτε γιατί θες να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε κινηματογραφική αίθουσα!

Video Duration
0:23

Ακόμα κι αν δεν μας επισκέφθηκες στα εγκαίνια, οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Έλα στο “Public + home” Ιωαννίνων για να γνωριστούμε καλύτερα, να δεις από κοντά τον ανανεωμένο χώρο μας, και για να αποκτήσεις ΑΤΟΚΑ όποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν, από 2 έως 36 δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω Flax Pay ή Klarna!