Public Outlet: Τα καλύτερα deals θα τα βρεις (και) στο Μαρούσι!

Περίληψη: Μετά το πρώτο κατάστημα στο Ρέντη, το νέο Public Outlet έρχεται στο Μαρούσι για να προσφέρει ακόμα περισσότερα deals σε είδη τεχνολογίας και οικιακές συσκευές!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τη φιλοσοφία των Public αυτό είναι η συνεχής μας προσπάθεια να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία αγορών. Πάντα με οδηγό το πάθος μας για καινοτομία και τις δικές σου ανάγκες. Για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που περνάς στα καταστήματα Public, στα concept stores “Public + home” και στα Public Outlet που πλέον γίνονται δύο. Προ μηνών εγκαινιάσαμε το πιο σύγχρονο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα στην περιοχή του Ρέντη! Τώρα μια μεγάλη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε περιμένει και στο νέο Public Outlet που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο Μαρούσι!

Κορυφαία brands, outlet τιμές!

Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστή μια επίσκεψη σε ένα Public Outlet; Δύο πράγματα. Η ποικιλία και οι (χαμηλές) τιμές. Και λέμε χαμηλές μιας και εκατοντάδες προϊόντα είναι διαθέσιμα με έκπτωση που αγγίζει το -70%! Είτε είσαι φοιτητής, είτε σχεδιάζεις να μετακομίσεις, είτε ενδιαφέρεσαι για μια μίνι ανακαίνιση στο σπίτι, είναι λογικό να μη θες να ξεφύγεις από το budget σου. Γι’ αυτό και στο νέο κατάστημα Outlet έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να είσαι καλυμμένος από όλες τις πλευρές. Laptops και υπολογιστές, smartphones, τηλεοράσεις, soundbars, party speakers και πολλες ακόμη επιλογές σε περιμένουν στο εξής στο νέο Public Outlet Αμαρουσίου.

public-outlet-marousi-01

Στο ίδιο κατάστημα σε περιμένει επίσης μια μεγάλη γκάμα από μικροσυσκευές και λευκές οικιακές συσκευές από επώνυμες μάρκες της αγοράς. Από μηχανές εσπρέσο μέχρι κλιματιστικά και στεγνωτήρια. Εννοείται πως τα προϊόντα που θα βρεις στα ράφια του νέου μας outlet είναι ετοιμοπαράδοτα και φέρουν εγγύηση για να είσαι σίγουρος πως έχεις κάνει το καλύτερο deal χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ή μπορείς απλά να αφεθείς στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας μας οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις στην καλύτερη outlet τιμή!

Κάνε τις αγορές σου όπως θες εσύ!

Η ευελιξία είναι βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιείς τις αγορές σου ακριβώς με τον τρόπο που έχεις στο νου σου. Όλοι οι γνωστοί flexible τρόποι πληρωμής που απολαμβάνεις στα καταστήματα Public ισχύουν κανονικότατα και στα Public Outlet stores. Τι θα έλεγες λοιπόν για μια ανανέωση στο σπίτι με δωρεάν τόκους σε όλες τις αγορές σου; Το έχουμε. Και όχι μόνο σε ορισμένα προϊόντα και καταστήματα. Όλο το Public βρίσκεται πλέον στη «διάθεσή» σου άτοκα και χωρίς κάρτα. Πιο απλά, τα αγαπημένα σου προϊόντα γίνονται δικά σου άτοκα από 2 έως 36 δόσεις χωρίς πιστωτική με FlexPay ή με Klarna. Εννοείται, πως η εμπειρία αγορών στο καινούριο Public Outlet Αμαρουσίου δε διαφέρει σε τίποτα από την αντίστοιχη ενός άλλου Public. Εντάξει. εκτός από την τιμή της συσκευής που ψάχνεις, μιας και εδώ θα τη βρεις φθηνότερα.

public-outlet-marousi-02

Public Outlet: Τα καλύτερα offers έρχονται στο Μαρούσι!

Πού θα τα βρεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα; Στο 1ο όροφο του “Public + home” στη Λεωφόρο Κηφισίας 49. Οπότε αν έχει έρθει η ώρα για νέο laptop ή καινούρια κουζινομηχανή και βρίσκεσαι στα βόρεια προάστια τότε συνδύασε τη βόλτα σου με μια στάση στο νέο Public Outlet. Ιδανική τοποθεσία και εύκολα προσβάσιμο όπως θα δεις και στο χάρτη. Όσο για το παρκάρισμα μη φοβού. Με το που φτάσεις, σε περιμένει υπόγειο πάρκινγκ γιατί είπαμε, ευχάριστες αγορές σημαίνει μηδέν άγχος. Προτού λοιπόν επισκεφθείς το ολοκαίνουριο κατάστημά μας στο Μαρούσι, εδώ μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από το πώς είναι μια μέρα σε ένα εκπτωτικό κατάστημα Public.

Καλές αγορές!