Μία ημέρα στο Public Outlet στο Ρέντη: Στιγμή-στιγμή πώς θα το ζήσεις

Περίληψη: Σκέφτεσαι να πας στο νέο Public Outlet για να βρεις εκπτώσεις έως 70%; Δες πώς θα είναι η εμπειρία αγορών σου, πριν ακόμα επισκεφθείς το κατάστημα!

Όταν ξέρεις πως σε ένα κατάστημα θα βρεις τιμές που έχουν φτάσει να είναι έως και 70% χαμηλότερες από τις αρχικές, έχεις σίγουρα έναν πολύ καλό λόγο για να το επισκεφθείς. Αυτό ακριβώς σου προσφέρει το Public Outlet στο Ρέντη, στο οποίο θα βρεις ασυναγώνιστες τιμές! Στο νέο μας χώρο, όμως, οι τιμές είναι μόνο ένας από τους λόγους για να βρεθείς εκεί. Το νέο μας κατάστημα στον Αγ. Ι. Ρέντη παρέχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, πριν ακόμα φτάσεις εκεί αλλά και αφού φύγεις. Πάμε να δούμε μαζί πώς κυλά μία μέρα στο Public Outlet, για να καταλάβεις ακριβώς πώς θα φτάσεις μέχρι το κατάστημα και τι μπορείς να δεις, να κάνεις και να ψωνίσεις εκεί

Πριν φτάσεις στο Public Outlet

Το πρώτο βήμα για να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του Public Outlet είναι να ανοίξεις τους χάρτες στο κινητό σου και να ξεκινήσεις την πλοήγηση για τη διεύθυνση «Λεωφόρος Κηφισού 161 Αγ. Ι. Ρέντης». Εκεί στεγάζεται ένα από τα 13 νέα καταστήματα “Public + home” αλλά και το Public Outlet. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, το να φτάσεις εκεί είναι πολύ απλό καθώς το πρώτο Outlet κατάστημά μας είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης. Οπότε ίσως να μην χρειαστεί καν να βάλεις GPS. Μόλις φτάσεις, θα βρεις δωρεάν parking με πολλές θέσεις να σε περιμένει, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για αυτό.

Μπαίνοντας στο κατάστημα, το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσεις είναι η υπερσύγχρονη έκθεση του “Public + home” στο ισόγειο. Εκεί θα βρεις την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας, φυσικά, αλλά αυτό που ίσως σου τραβήξει την προσοχή είναι μία μεγάλη κίτρινη ταμπέλα στο βάθος. Ο λόγος; Το «70%» που αναγράφεται σε αυτή! Σου προτείνουμε να την ακολουθήσεις και θα βρεθείς στη σκάλα (ή το ασανσέρ, αν προτιμάς) που σε ανεβάζει στον πρώτο όροφο. Ανεβαίνοντας, θα φτάσεις στο Public Outlet!

Η εμπειρία του Public Outlet

Είσαι στον πρώτο όροφο. Εκεί θα συναντήσεις μία επιφάνεια που ξεπερνάει τα 1.000 τ.μ., η οποία είναι γεμάτη με ευκαιρίες. Αρχικά θα συναντήσεις τα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και fitness. Το επόμενό σου laptop ή το πρώτο σου smartwatch ίσως βρίσκετε εδώ. Ή μήπως ήρθες στο Public Outlet για να αναζητήσεις βιβλία και βινύλια σε χαμηλότερη τιμή; Από όλα θα βρεις εδώ!  Λίγα βήματα πιο μακριά θα ανακαλύψεις την πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία σε οικιακές συσκευές. Εκατοντάδες λευκές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες και πλυντήρια πιάτων, σε περιμένουν για να εξοπλίσεις οικονομικά το φοιτητικό σου σπίτι ή το νέο διαμέρισμα στο οποίο θα μετακομίσει η οικογένειά σου. Πλοηγήσου λίγο ακόμα στους ευρύχωρους διαδρόμους και πολύ γρήγορα θα φτάσεις στις τηλεοράσεις. Από τεράστια 8K μοντέλα για το σαλόνι μέχρι μικρές τηλεοράσεις για δωμάτιο, όλα έχουν μειωμένες τιμές. Και κάπου ανάμεσα στους διαδρόμους, σίγουρα θα προσέξεις και τα ειδικά καλάθια που είναι αποκλειστικά γεμάτα με outlet deals -70%!

Για ό,τι απορία σου παρουσιαστεί, οι άνθρωποί μας είναι εκεί για να σε καθοδηγήσουν στις συσκευές που σου ταιριάζουν και στα deals που σε συμφέρουν. Μην ξεχνάς πως όλα τα outlet προϊόντα που θα δεις στην έκθεση είναι μόνο διαθέσιμα εκεί, και στις ποσότητες που βλέπεις. Άρα αν βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να το παραλάβεις άμεσα γιατί μέχρι την επόμενή σου επίσκεψη στο κατάστημα μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμο. Δεν αποκλείεται κάποια μοντέλα που θα δεις στο Public Outlet να είναι ήδη «κλεισμένα» και απλά να μην έχουν ακόμα αποσταλεί. Οπότε δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες!

Ολοκληρώνεις τις αγορές σου με ευελιξία

Βρήκες τις συσκευές που ήθελες, στις τιμές που έψαχνες. Μαζί με τους ανθρώπους μας ετοίμασες την παραγγελία σου για να παραλάβεις σύντομα ό,τι επέλεξες. Το ότι έκανες τις αγορές σου στο Outlet δεν σημαίνει τίποτα διαφορετικό. Είναι ακριβώς το ίδιο σαν να έκανες τα ψώνια σου σε οποιοδήποτε Public. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγύηση που προβλέπεται και για την εξόφλησή τους μπορείς να αξιοποιήσεις οποιαδήποτε από τις ευέλικτες επιλογές που προσφέρουμε, όπως το Public Now Pay Later με Klarna ή το Flex Pay! Και τώρα που κανόνισες τα διαδικαστικά, ευκαιρία να συνεχίσεις την περιήγησή σου με μία βόλτα στο ισόγειο του καταστήματος, για να γνωρίσεις από κοντά και το νέο concept “Public + home”.

Κάπως έτσι θα κυλήσει η επίσκεψή σου στο Public Outlet! Εύκολη πρόσβαση και παρκινγκ, ένας ανανεωμένος χώρος γεμάτος ευκαιρίες από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες μας, με τις προσφορές να αγγίζουν το -70%, και ευελιξία στις πληρωμές, όπως σε όλα τα Public! Έλα κι εσύ στο Public Outlet για να δεις από κοντά όλα αυτά που σου περιγράψαμε.