Public Partners Event: Mοιραστήκαμε το όραμα με προμηθευτές και συνεργάτες μας

Περίληψη: Στην πρώτη εκδήλωση που διοργανώσαμε στα νέα μας ecofriendly γραφεία, πάνω από 100 συνεργάτες μας ήταν εκεί για να ενημερωθούν για τη στρατηγική μας και όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, φυσικά και με τη δική τους συμβολή.

Τι σημαίνει Public²; Αυτή την ερώτηση απαντήσαμε πριν από λίγες μέρες. Σε event που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου παρουσιάσαμε τα επόμενα στρατηγικά βήματα του Public Group. Η μελλοντική μας πορεία χαρακτηρίζεται από πολυδιάστατη προσέγγιση του retail: επενδύσεις σε νεοφυείς εταιρείες, καινοτομίες πληρωμής και παράδοσης, νέας γενιάς φυσικά καταστήματα, ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, έμφαση στη βιωσιμότητα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα νέα μας γραφεία και μας έδωσε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε για πρώτη φορά τους προμηθευτές μας στο χώρο. Πίσω από κάθε μας στρατηγικό βήμα κρύβεται η επιθυμία μας να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και για να το πετύχουμε αυτό οι συνεργάτες μας παίζουν καθοριστικό ρόλο. Τους θέλουμε δίπλα μας στην day-to-day λειτουργία, γι’ αυτό και θέλαμε να τους έχουμε δίπλα μας στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στη νέα μας στέγη. Το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν μαζικά μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους. Το event έδωσε τη δυνατότητα για δικτύωσηface-to-face επικοινωνία μετά από καιρό και έφερε κοντά συνεργάτες, προμηθευτές και ανθρώπους του Public Group.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προμηθευτές μας πήραν μία πρώτη γεύση από το τι έρχεται. Επίσης, γνώρισαν καλύτερα όλα όσα έχουμε πετύχει το τελευταίο διάστημα για να μεταμορφώσουμε την αγορά της λιανικής, αλλά και να ενημερωθούν για την ένταξη των MediaMarkt στα Public.

Το όραμά μας για το μέλλον του retail χτίζεται επάνω σε δυνατές συνεργασίες και σημαντικές επενδύσεις, όπως γίνεται κατανοητό. Γι’ αυτό και το οικοσύστημα καινοτομίας που έχουμε δημιουργήσει αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα της παρουσίασης. Το τελευταίο διάστημα φέραμε την Klarna στις online αγορές μας, προσθέσαμε σημεία iRepair στα καταστήματά μας, ενώ πρόσφατα συνάψαμε εμπορική συμφωνία με την Box Now, το μεγαλύτερο δίκτυο lockers στη χώρα. Επιπλέον, παρέχουμε Next Day Delivery σε 100.000 χιλιάδες προϊόντα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Όλα αυτά γίνονται ήδη. Και χάρη σε όλα αυτά, μπορούμε σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να ζήσουν όπως πραγματικά θέλουν. Ποτέ δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε όμως και αυτό ξεκινά από το Public Next. Το τεχνολογικό hub που δημιουργήσαμε στεγάζεται κι αυτό στα νέα μας γραφεία. Στόχος του είναι να δημιουργεί από σήμερα τις λύσεις που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών αύριο.